Eva eva Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 преди 49 минути , домосед каза: Това не е Стокхолм. Къде му е дъждът? Опекохме се като наденички на барбекю 😃 Сега се допичаме на кораба 😃 25 4 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 преди 3 часа, Брани каза: В момента летя с кораба над Цариградско шосе с разузнавателна цел! Да не си пътувал във времето с кораба, не може така да изглежда Цариградско шосе (много е празно). 1 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 преди 3 минути , Lyubina каза: Да не си пътувал във времето с кораба, не може така да изглежда Цариградско шосе (много е празно). Поразчистих го за целта. Когато някой ми се пречка на снимките (пък ако ще и работа да си върши някаква) толерантността ми е както и по принцип - нулева! 6 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 Още от Мароко - Медината в Агадир. Противно на всички очаквания, особено в сравнение с тази в Маракеш или в Сус, Тунис, тази е музей. Тя е като ориенталска сбъдната мечта. Можеш спокойно да си стоиш цял ден. Създадена е от един италианец от Сицилия, роден обаче в Мароко - Коко Полици. Изградена е не на мястото на старата, а на 6 км. от нея в квартал Бен Сергао. С платения билет от около 4 евро е включена и безплатна напитка в единствения ресторант в Медината. . 45 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 преди 53 минути , Брани каза: Поразчистих го за целта. Когато някой ми се пречка на снимките (пък ако ще и работа да си върши някаква) толерантността ми е както и по принцип - нулева! Анихилация?🙂 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 Аз съм на опашка за дамски парцалки в Зара Един час не ми мърда. Какво ли не прави човек в името на мира в семейството. 5 3 25 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 преди 11 минути , traveler каза: Анихилация?🙂 О не. Когато нещо ме дразни, просто махвам с ръка … 1 1 3 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 Направихме разходка до Филеримос. Не стигнахме до манастира, защото Гугъл ни прекара през всякакви маслинови горички и частни имоти и много настоятелно ни инструктираше да влезем през заключената порта на някакво стопанство, откъдето кротко ни гледаха няколко питбула. Та загубихме много време и стана късно, но все пак потрошихме крачетата по баирите и стигнахме до два от параклисите. Гледките си заслужаваха. Ялисос И малко от наше село, Кремасти 44 3 Връзка към коментар
zon Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 Arlon ;)) Sante! 38 2 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 24 юни, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 Добро утро от Берлин. Вчера трябваше да направя 3 полета (Красноярск - Москва - Истанбул - Берлин) за да се добера навреме до немската столица за участието ни в клуб Ritter Butzke. Нощта беше супер забавна и изглеждаше по този начин: Снимка от 7:30 сутринта, докато пълзяхме обратно към хотела: В момента приключвам закуската и лягам да почивам, че доста ми се насъбра за последните 24 часа. Между другото на отсечката Москва-Истанбул попаднах на Turkish Airlines самолет Airbus 330-203 (TC-JNC) с нетипична ливерия и интригуващо японско име Kushimoto. Оказа се, че зад това се крие интересна история. Пожелавам прекрасна събота на всички 😊 49 1 14 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 преди 25 минути , Георги Матеев каза: Добро утро от Берлин. Вчера трябваше да направя 3 полета (Красноярск - Москва - Истанбул - Берлин) за да се добера навреме в немската столица за участието ни в клуб Ritter Butzke. Нощта ни беше супер забавна и изглеждаше по този начин 😊 Снимка от 7:30 сутринта докато допълзявахме обратно до хотела си: В момента приключвам закуската и лягам да почивам, че доста ми се насъбра за последните 24 часа. Между другото на отсечката Москва-Истанбул попаднах на Turkish Airlines самолет Airbus 330-203 (TC-JNC) с нетипична ливерия и интригуващо японско име Kushimoto. Оказа се, че зад това се крие интересна история. Пожелавам прекрасна събота на всички! Поредното ти постижение! От юношеските години на принца си знаех, че трябва да се науча да пускам музика.. Да спретнем един DJ-блиц-курс през зимните месеци? - схватлива съм, вЕрвай ми Само с малкото сън не знам как ще го докарам, но д...е знае 2 и 200 🙃 🐂 🍻 Специални поздрави на Моя Берлин, знае ме от 50+ години, макар в невръстна възраст тогава и само западната му част.. Не пишеш на кое от берлинските летища си кацнал след ру маратон, не ми се проверяват полети. 🌾 Щастливо завръщане на родна земя, освен ако не свърнеш в някой друг край на панетата! Честит Еньовден! 3 1 Връзка към коментар
tch Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 преди 27 минути , Anna Kalinovska каза: Не пишеш на кое от берлинските летища си кацнал след ру маратон, не ми се проверяват полети. Те след кански мъки пуснаха новото летище Берлин-Брандербург и другите са затворени. 1 1 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 преди 2 минути , tch каза: Те след кански мъки пуснаха новото летище Берлин-Брандербург и другите са затворени. Точно него подозирах; излезе ми, като въведох Истанбул-Берлин. Може да кацна някой ден и на него 🙂 Най-първото ми беше Тегел, с вече влязлата в историята ПанАм.. 3 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 Пред Кралския дворец в Стокхолм. Леко се омешахме с официалните гости... Цяло театрално представление. 47 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 На изпроводяк, по моя си традиция преди тръгване напът и след 8-месечна пауза реших да се отбележа отново тук - да видя кого от персонала и гостите ще срещна и дали ме помни 🙃 Колкото до любимата топла напитка, нямам съмнение, че е традиционно добре подбрана, професионално приготвяна и сервирана ☕ Затова и именно тук е единственото място, където я консумирам извън дома си. Днес се насладих на бранда на деня Brasil Samambaia и го харесах - за първи път го опитвам. Георги ми го приготви еспресо и ми даде каничка гореща вода, за да го нагодя най-добре към изтънчения си вкус.. Изпросих и получих картонени чашки за кафепиенето ми в земята на викингите от понеделник. Нали навсякъде всяко удоволствие трябва да е пълно. А и те да видят, кой е колегата Дъбов и да се мернат у нас 🙃 Отдавна не съм качвала снимки от телефона и не намирам толкова бързо опциите. Но ще бъде наваксано. Щото пак по традиция понаснимах немалко 5 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 Това от самолета Париж-Мадрид вчера. Голям сушняк в Испания. И яка жега. Тази вечер отлитаме за Исландия да се разхладим. Ако перифразирам Смирненски, дни на огнени горещници палят столичния град, бягат всички мадридски грешници в Исландия на хлад! 😀 Днес съм в невероятно добро настроение! Бих го нарекъл дори еуфория!!! @Anna Kalinovska, кога пристигаш в Исландия? Ако си в Рейкявик на обяд, може да се видим на исландско кафе . След това се качваме с жена ми на круиз около Исландия. 28 3 Връзка към коментар
tch Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 преди 4 минути , Crazy Horse каза: Това от самолета Париж-Мадрид вчера. Голям сушняк в Испания. И яка жега. Тази вечер отлитаме за Исландия да се разхладим. Ако перифразирам Смирненски, дни на огнени горещници палят столичния град, бягат всички мадридски грешници в Исландия на хлад! 😀 Днес съм в невероятно добро настроение! Бих го нарекъл дори еуфория!!! @Anna Kalinovska, кога пристигаш в Исландия? Ако си в Рейкявик на обяд, може да се видим на исландско кафе . След това се качваме с жена ми на круиз около Исландия. Приятно изкарване и ти пожелавам следващите дни еуфорията да не те напуска! 4 1 Връзка към коментар
SylarRot Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 Midsommar в Лександ, Швеция 39 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 преди 21 минути , Crazy Horse каза: Това от самолета Париж-Мадрид вчера. Голям сушняк в Испания. И яка жега. Тази вечер отлитаме за Исландия да се разхладим. Ако перифразирам Смирненски, дни на огнени горещници палят столичния град, бягат всички мадридски грешници в Исландия на хлад! 😀 Днес съм в невероятно добро настроение! Бих го нарекъл дори еуфория!!! @Anna Kalinovska, кога пристигаш в Исландия? Ако си в Рейкявик на обяд, може да се видим на исландско кафе . След това се качваме с жена ми на круиз около Исландия. В Исландия пристигам утре късна вечер. Следва хотел и групова програма от понеделник. В движение съм и не мога да я погледна сега. Ако не ме лъже паметта обаче, май се тръгва директно към обектите във вътрешността. В столицата съм в събота, в края на престоя. Една среща там би била великолепна възможност да си видим очите отблизо 🙂 1 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 преди 11 минути , Anna Kalinovska каза: В столицата съм в събота, в края на престоя. Една среща там би била великолепна възможност да си видим очите отблизо 🙂 Жалко, ще се разминем на косъм. Ние ще сме в Рейкявик обратно в неделя, 2 юли. Страхотно пътешествие ти желая! 3 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 преди 22 минути , Crazy Horse каза: Жалко, ще се разминем на косъм. Ние ще сме в Рейкявик обратно в неделя, 2 юли. Страхотно пътешествие ти желая! Наистина много жалко. Ние в събота, ден по-рано, при това следобед, мисля сме в Р. За преди обед записах Синята лагуна. А в неделя само летим, през Франкфурт. Моля драсни в л.с. какви парцалки и какво важно да не забравя да пъхна в багажа 🙏 3 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 Продължавам с Агадир - около пристанището. Пясъкът е толкова лек, че като духнат океанските ветрове и той започва да танцува по улиците на целия град 41 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 преди 3 часа, Crazy Horse каза: Това от самолета Париж-Мадрид вчера. Голям сушняк в Испания. И яка жега. Тази вечер отлитаме за Исландия да се разхладим. Ако перифразирам Смирненски, дни на огнени горещници палят столичния град, бягат всички мадридски грешници в Исландия на хлад! 😀 Днес съм в невероятно добро настроение! Бих го нарекъл дори еуфория!!! @Anna Kalinovska, кога пристигаш в Исландия? Ако си в Рейкявик на обяд, може да се видим на исландско кафе . След това се качваме с жена ми на круиз около Исландия. Би ли споделил някъде маршрута на круиза? 🙂 Да пратиш много поздрави на кайрите в Боргарфьордур ейстри. 🙂 Не ща да ви развалям изненадата. 🙂 Мислех, че Исландия с круиз е като да ближеш сладки през буркан, но на място видях, че си има и немалко неща, които могат да се посетят с круиз. Няма да са най-вкусните сладки, но и гладни няма да останете. 🙂 То от днес направо става магеланска инвазия в Исландия. Вие с @Anna Kalinovska съвсем няма да сте единствените магеланци там. 🙂 @Roberto Baggio, желая ви дъждът да е в поносими количества и от тебе също чакам подробни сводки. 🙂 Стискам палци да направите прехода, ти си знаеш кой! 🙂 6 1 2 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 @master_of_germs, разбира се, Мастъре, за теб винаги! Остава и жена ми да се запише във форума. Джейн Еър си е избрала за име. Това е круизът: https://www.windstarcruises.com/cruise/overview/northerneurope/reykjavik-to-reykjavik/around-iceland/?pkgid=325581 Ден 1, 25 юни: Reykjavik Ден 2, 26 юни: Surtsey Island Ден 2, 26 юни: Heimaey Island Ден 3, 27 юни: Seydisfjordur Ден 4, 28 юни: Seydisfjordur Ден 5, 29 юни: Akureyri Ден 6, 30 юни: Isafjordur Ден 7, 1 юли: Grundarfjordur Ден 8, 2 юли: Reykjavik Мой исландски студент каза, че ще видим едни от най-яките места в Исландия. Подготвил съм и 4 лекции по 40 минути за круиза, че трябва да си го отработя поне формално и вече съм готов! Ще се радвам да чуя и твоето мнение за маршрута. 13 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 24 юни, 2023 Сподели Публикувано: 24 юни, 2023 преди 8 минути , Crazy Horse каза: @master_of_germs, разбира се, Мастъре, за теб винаги! Остава и жена ми да се запише във форума. Джейн Еър си е избрала за име. Това е круизът: https://www.windstarcruises.com/cruise/overview/northerneurope/reykjavik-to-reykjavik/around-iceland/?pkgid=325581 Ден 1, 25 юни: Reykjavik Ден 2, 26 юни: Surtsey Island Ден 2, 26 юни: Heimaey Island Ден 3, 27 юни: Seydisfjordur Ден 4, 28 юни: Seydisfjordur Ден 5, 29 юни: Akureyri Ден 6, 30 юни: Isafjordur Ден 7, 1 юли: Grundarfjordur Ден 8, 2 юли: Reykjavik Мой исландски студент каза, че ще видим едни от най-яките места в Исландия. Подготвил съм и 4 лекции по 40 минути за круиза, че трябва да си го отработя поне формално и вече съм готов! Ще се радвам да чуя и твоето мнение за маршрута. Ами Вестманските острови са си за завиждане, особено Суртсей, който е обект на ЮНЕСКО и, честно, не знаех, че е разрешено да се посещава от туристи, мислех, че достъпът там е ограничен само за научни цели. Така че кайрите ще ги гледате там, във възможно най-естествената им среда 🙂 Сейдисфьордур също с мъка на сърце се наложи да го пезнем от програмата, както и повечето Източни фиорди, където аз лично имам най-гъсто забити кабърчета по картата на Исландия, а тя ми е като игленик,... а за Западните (Ийсафьордур) така или иначе си трябва отделно пътуване. Реално маршрутите ни ще се разминат на над 80% и ще следя с огромен интерес обиколката ти 🙂 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега