crazyhorse Публикувано: 25 юни, 2023 Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 От снощи: "Гласът на Рока"-Глен Хюз, показа защо го наричат така! Много стегнат сет-лист с песни от албумите на третата формация на DEEP PURPLE. Групата също беше на ниво!И като по поръчка, точно преди концерта спря дъжда... 28 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Blagovesta78 Публикувано: 25 юни, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 Кефалония-разкошен остров,надмина очакванията ми! 57 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 25 юни, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 Остров Халки. От няколко години задължително го посещавам всяко лято. Това е островът, където истински си почивам и има всичко, от което се нуждая. Събирам много тюркоаз да зимата, когато ярките цветове липсват. 58 8 Връзка към коментар
vladimira74 Публикувано: 25 юни, 2023 Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 Къмпинг Арапя 45 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 25 юни, 2023 Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 (редактирано) На м.с. в очакване на влака към летището, нервнича естествено.., групата се е събрала. Всички пътища водят към Исландия.. Чекирах се и вече си пия капучиното и тутуна.. като нямах време да си спретна истинско кафе вкъщи, та от коста.. Редактирано 25 юни, 2023 от Anna Kalinovska 19 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 25 юни, 2023 Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 И продължавам първо до Виена с. австрийците, през А1. Двигателите вече бучат. Четат ни правата 🙃 Няма салон с пушалня за който си връща картата на дайнерс, аман от лекомислени импулси... Тук не бива и да огладняваш, за справка вж. цените на сандвичите.. Капучино Julius mainl пък е за 7,90.. левчета, ако искаш. Затичва се вече по пистата, дори не обърнах внимание каква е машината. Но имам час и кусур време да разбера. Останете със здраве и прекрасна нова седмица, където и да сте! 15 1 Връзка към коментар
Популярно мнение mamaivy Публикувано: 25 юни, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 В Талин. Оползотворихме последния Ковид- ваучер. 56 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 25 юни, 2023 Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 Крокодилски парк край Агадир. Има над 350 представители, а най-интересният момент е по обед когато ги хранят. Паркът е и своеобразна ботаническа градина с костенурки, игуани, азиатски растения, голямо езеро с много красиви водни лилии. Има интересна демонстрация и за папируса. До този парк се изгражда още един - за лъвове. 43 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 25 юни, 2023 Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 Някъде около летището на Хамбург, в чудна бирена градина 😃 Преди малко се помотахме в магазинчетата на летището и се зачудих дали не можем да влезем да вечеряме в лонджа 😄 Сигурно щеше да се получи, но пък как щяхме да излезем?! 😄 Полетът ни е утре сутринта и имаме нощувка в хотел. 39 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 25 юни, 2023 Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 На 23.06.2023 г. в 10:20, Георги Матеев каза: * Dragon Pass е китайска лаундж система, подобна на Priority Pass. Безплатни Dragon Pass ваучери може да си генерирате, ако имате златен или платинен акаунт в ebookers.com / ebookers.ie. Платиненият има ли нещо повече от златния като екстри?При колко нощувки се генерира? 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Roberto Baggio Публикувано: 25 юни, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 Да се отчета и аз в темата, @master_of_germs благодаря за хубавите пожелания. За съжаление Исландия днес ни посрещна мрачна,студена и дъждовна, въпреки това успяхме да направим по-голяма част от програмата за деня. 56 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 25 юни, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2023 Из Гърция за трийсет и кой ли път вече 🤔🤔🤔? Обратната С-ка на Източните Родопи от Макри до Маронея😀. Много черни пътища, прахоляк и жега: Позанемарени археологически останки: И не чак толкова: Поредица от дребни открития, които са си само мои😎: Делви и грънци: И най-запазената пещ за керамика в Северна Гърция: Знам, че тук има много маниаци, които ще бъдат искрено впечатлени, така че няма как да не споделя това мое малко откритие. Дивна природа, сякаш съм някъде далеч на юг. Не мога да повярвам, че откривам все нови и нови неща в този вече толкова познат регион. (скоро ще публикувам подробна карта). Мармарица бийч, дето се слиза и се качва по въже. Много е яко, но недейте да ходите, поне докато аз съм наоколо. Тука изпробвах новия си харпун, но си изгубих стрелата и по-добре, че за малко да прострелям един колега. На другата и изтъпих върха. Сега имам харпун, ма нямам стрели. Снимки на манджи и чинии няма да качвам, щото си готвя на газово котлонче. Основно се придържам към яйца и пържен салам, щото риба не съм видял и няма и да видя. От три дни съм на палатка и съм целия червен, защото слънчезащитен крем не ползвам. Някои казват, че ми било кеф да си правя гадно, но аз си мисля че по-скоро това ме кара да се чувствам истински мъж💪. Ако Виваком благоволи да ми пусне малко нет, ще се чуем отново. Айде, чао засега. 51 2 6 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 26 юни, 2023 Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 И мен Исландия преди няма и час ме посрещна мрачна и студена, но не мисля да драматизирам. Щом пилотът съобщи метеорологичните условия, извадих от раницата мембранното яке. И за утре го приготвих. Изпуших две цигари на обозначеното за засегнатине от зловредния навик място с две кресла и оградено уж за завет, но си е ветрилник, а вятърът студен, бррр. Явно и утре ще е дъждовно и ветровито, та приготвих топли дрешки. В хотела на летището съм, Aurora Star Airport Hotel, на 350 м от летището. Чист, спретнат и уютен. Ментов чай си направих с помощта на ел. кана, но шапка за душ нямат, отговориха от рецепцията. 16 Връзка към коментар
Iliyan Minchev Публикувано: 26 юни, 2023 Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 Скопие, Македония 29 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 26 юни, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 Любимото ми Алгарве 55 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 юни, 2023 Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 преди 25 минути , liliya каза: Любимото ми Алгарве Няма да кажа, че ти завиждам, че тука ще ме анатемосат. Чудя се с какво да се заям. А, да. Не е Алгарве, а Алгарв. --- Приятно изкарване и давай още снимки. 1 18 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 26 юни, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 Мъчим се на Наксос, плаж Плака. Ако ви притеснява множеството голи хора в трета възраст, не идвайте тук. 🤭 Конкретни снимки няма да има. 🤣 В моментасъм# Вчера 56 2 2 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 26 юни, 2023 Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 преди 8 часа, Argentique каза: Мъчим се на Наксос, плаж Плака. Ако ви притеснява множеството голи хора в трета възраст, не идвайте тук. 🤭 Конкретни снимки няма да има. 🤣 В моментасъм# Вчера И на мен това ми направи впечатление като бях на Наксос, но явно нудистите не обръщат внимание на такива неща. В крайна сметка хората с хубави тела не са толкова много, а днешните бански не крият особено много от плътта. Трябва да се внимава с яденето и да се спортува:)Или да си над нещата:) 4 1 Връзка към коментар
Ninkata17 Публикувано: 26 юни, 2023 Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 Бърза Гърция, на нашия си къмпинг (Натура), дали си заслужава за една нощувка организацията, багажите, палатката....винаги! Особено споделено с приятели 😃 39 1 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 26 юни, 2023 Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 Атласките планини 32 Връзка към коментар
Популярно мнение Eti* Публикувано: 26 юни, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 В Армения, като смело може да ме эачислите към отбора, харесващ таэи страна. Арарат ме омагьоса, имам чувството, че ми иэпраща повици. 47 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Veli Публикувано: 26 юни, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юни, 2023 Златна Прага- отвисоко и отниско, отляво и отдясно, красива и топла! Пражки град, Старе место, Астрономически часовник, пиво, кристал и всякакви глезотии! 58 1 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега