Популярно мнение Eti* Публикувано: 4 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 4 юли, 2023 В прекрасната Виена. Вчера имахме състеэание, нещо като Шеметната надпревара. Моят отбор спечели :-) 59
Crazy Horse Публикувано: 4 юли, 2023 Публикувано: 4 юли, 2023 Най-после тръгнахме за България! За по-пряко през Париж! Днес сме в Роаси, градчето до летището Шарл дьо Гол. Усещам се, че снимам като луд. След депресивните исландски бараки, всяка уличка в Роаси ми се струва като шедьовър на изкуството. 😀 36 3 9 1
Популярно мнение randi Публикувано: 4 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 4 юли, 2023 Ужда, Мароко или както аз ѝ казвам Уж Да. Може би твърде много снимки, но се включвам рядко, та ще ме изтърпите. Туристи няма. 69 5 1
Популярно мнение r_nikolov1 Публикувано: 5 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 5 юли, 2023 📍Palma de Mallorca 🇪🇸 58 1
Tonyco Публикувано: 5 юли, 2023 Публикувано: 5 юли, 2023 преди 10 часа, wiliko каза: Е благодаря ти че тъй лекинко ни нарече пиЯници.... Продължавяйте да въртите педалите, а ние се понасяме към самолета...че много ни натежажа тумбаците...от кибичене .... Някъде по Vardenyats Pass... А колоездачи видяхме, но на друго място и не бяхте вие... Шегувам се, 😁 хайде приятен полет, ние продължаваме да вилнеем из Армения още 2 дни и после започваме да се изнасяме към дома. 😀 За малко сме се разминали явно. 4 1
Популярно мнение ВениК Публикувано: 5 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 5 юли, 2023 Не съм, а бях. Цели десет дена, но си бях забранила да имам досег с електронни устройства за този период и затова чак сега пускам снимки. Гърция, както всяка година морската почивка е тук. Добавката е два дена в национален парк Викос-Аоос. Много, ама много ми хареса. Определено ще посетим мястото отново, но с трекинг екипировка. Този път извървяхме само 7 км и то отстрани на големия каньон, щото.. ами щото няма кой да прочете, че всъщност в това място се намира най-големият каньон в света и да се подготви подобаващо. Нищо, ще повторим. Гледките са уникални. Папиго е невероятно селце. А кухнята.. ех, кухнята в тукашните таверни. Най-вкусните и уникално поднесени неща, които сме яли в Гърция. Беше много неочаквано гурме преживяване. Следващите 8 дена са за Лефкада. Островът е все така на мястото си, водата е все така впечатляващо синя. Починахме си, поопекохме се и поосолихме, поскитахме подобаващо и за съжаление се върнахме. Мечтая си за цяло лято там. 51 3
Tonyco Публикувано: 5 юли, 2023 Публикувано: 5 юли, 2023 ROT-54, Армения леко достъпа не е съвсем легален 😁 Панорама Тук 26
Anna Kalinovska Публикувано: 5 юли, 2023 Публикувано: 5 юли, 2023 На 4.07.2023 г. в 8:18, Tonyco каза: В момента на Khor Virap манастира Армения, сутринта рано преди мъгела 😁 В Своге съм, в Своге съм... Днес. Тъкмо щях да напиша, че в БДЖ и в Своге всичко е спокойно, и се оказа, че дори не е съвсем нормално.. Най-любимият ми, лакатнишкият влак, за който предварително си купих билет, мина няколко минути по-рано, а варненският, уж 20-ина минути след него, се движи с уж 12 минути закъснение, които към момента са вече 15.. И аз лееко се изнервям. Сега ако умен кондуктор вземе да ми претендира, че имам билет за пътнически влак, а съм се качила на бърз, може да стане забавно.. Просто не съм на кеф за пререкания и остроумие. Но не ми се вярва, тук и по БДЖ-то хората обикновено са разбрани Така се тръгва обикновено. Нали най-добре карам метро 🙃 Харесвам тази скулптура. Макар че и старата фасада на гарата с часовника ми се нравеше, дори още повече. Да бъде или да не бъде... баничка.. Ами беше.., дори много вкусна. 😋 Обикновено предлагам на продавачката да ми избере тази, която тя самата с удоволствие би похапнала. Наистина работи. Предпоследен завой, вдясно капанче, което днес и навръщане ще подмина. Стигам я вече. Болницата на края на града, към която съм пристрастена. Навръщане, към гарата, ро моста над р. Искрецка. Половин година от последното ми идване тук е осезателно променено. За трейнспотерите: мотрисата от Варна днес е на Сименс и се зове "Хан Аспарух,". Щом ухае, и погледът по-високо от носа се възнаграждава.. Красиви цветни алеи по пътя към гарата. И тук е подновено в последната половин година. След дълго години ще бъде отново отворен входът към чакалнята и пероните откъм гаровия площад - далече по удобно за всички пътуващи. И тук е подновено, скоро входът към чакалнята откъм гаровия площад ще бъде отворен; от години пак. Зададе се най-после и свирна с всичка сила. 21
Otnesen Публикувано: 5 юли, 2023 Публикувано: 5 юли, 2023 Имаше лаф ,че това е скулптура на майката и на началника на гарата като бебе.... 1 1 14
Anna Kalinovska Публикувано: 5 юли, 2023 Публикувано: 5 юли, 2023 преди 11 минути , Otnesen каза: Имаше лаф ,че това е скулптура на майката и на началника на гарата като бебе.... Ето че научих нещо ново 🙃 1 1
ven62 Публикувано: 5 юли, 2023 Публикувано: 5 юли, 2023 преди 17 часа, Crazy Horse каза: Най-после тръгнахме за България! За по-пряко през Париж! Днес сме в Роаси, градчето до летището Шарл дьо Гол. Усещам се, че снимам като луд. След депресивните исландски бараки, всяка уличка в Роаси ми се струва като шедьовър на изкуството. 😀 А няма ли да снимаш "онези" квартали в Париж - актуалните. Щото ако се обърне палачинката, какво ще показваш вместо Ступино. 3 1 1
Crazy Horse Публикувано: 5 юли, 2023 Публикувано: 5 юли, 2023 преди 1 час, ven62 каза: А няма ли да снимаш "онези" квартали в Париж - актуалните. Щото ако се обърне палачинката, какво ще показваш вместо Ступино. С три деца спътници не е време за мотаене по актуалните квартали. Палачинката едва ли ще се обърне в близките 50-100 години, спокойно. В София съм сега! И това е супер!!! 14 1
Популярно мнение ich Публикувано: 5 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 5 юли, 2023 За любителите на Алпите Пацнаун (Paznaun) -Ишгъл (Ischgl) e място за релакс не само през зимата.. 52 3
Популярно мнение stotan Публикувано: 5 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 5 юли, 2023 Манастирът Сумела ю Пещерата Çal Жалък опит да сваля снимка от видео на красив водопад в пещерата Ризе- ботаническа чаена градина 60 2
Crazy Horse Публикувано: 6 юли, 2023 Публикувано: 6 юли, 2023 Витошка и Метро станция НДК в София, разбира се! А, на Алеко мога само куфара да нося. Вчера се видяхме на живо с една Магеланка с главно М, Анна Калиновска. 36 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 6 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 6 юли, 2023 Привет от слънчев Охрид! Наслаждавам се на страхотна сутрешна гледка от терасата на хотела ми и се подготвям за трип с лодка след 2 часа. 56 2
Дани Магелани Публикувано: 6 юли, 2023 Публикувано: 6 юли, 2023 Преди 1 час, Crazy Horse каза: Витошка и Метро станция НДК в София, разбира се! А, на Алеко мога само куфара да нося. Вчера се видяхме на живо с една Магеланка с главно М, Анна Калиновска. Добре дошъл! Радвай се на слънцето, природата, приятелите и вкусната храна! 3 1
Anna Kalinovska Публикувано: 6 юли, 2023 Публикувано: 6 юли, 2023 ... по света и у нас.., на работното място, в Чудене, ама не съвсем 🙃 Основно: Къде ли съм скрила от себе си белезите за посетени държави от комплекта, лидлския, и кога ли най-после ще ми се покажат 🤔 От 2-3 седмици се оглеждам за тях, дойде им редът.. И кой бус за Мърчаево да хвана утре, за да нагледам степента на узряване на вишничките 🍒 😋 😎 Някой да иска да дойде? Вишничките обективно нямат обиране. Натежали от плод, дръвчетата викат като в онази приказка: Обери ни, обери ни! - Направих, каквото можах, ще дам най-доброто от себе си и утре 🙃 Реколтата от миналия юни, когато направо се олях.. Брането с куче и беседване с местни, не само ухажори на кучката, кафепиене и мързелуване под дръвчетата се оказа по-приятно отколкото оползотворяването на набраното, което така не се и състоя, топлинната им обработка имам предвид.. 18 1
Популярно мнение ich Публикувано: 6 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 6 юли, 2023 За любителите на цъфнали лупини точно сега е момента за разходка из езерата около Galtür в Тирол 47 1 12
Anna Kalinovska Публикувано: 6 юли, 2023 Публикувано: 6 юли, 2023 преди 11 минути , ich каза: За любителите на цъфнали лупини точно сега е момента за разходка из езерата около Galtür в Тирол Прекрасни са! Моите лупинови полета от миналата седмица са от Исландия. 1
Популярно мнение stotan Публикувано: 6 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 6 юли, 2023 Двойният мост Cifte Kemer Kopru Водопадът Менчуна (Mençuna) Стъклената тераса до Артвин Язовирът Деринер до Артвин 56 1 6
ruwenzogy Публикувано: 7 юли, 2023 Публикувано: 7 юли, 2023 преди 11 часа, stotan каза: Двойният мост Cifte Kemer Kopru Водопадът Менчуна (Mençuna) Стъклената тераса до Артвин Язовирът Деринер до Артвин Ето така в тази тема ще се загубят всички прекрасни места, които си посетил и които много магеланци /включително и аз/ биха искали да посетят. Как ще ги намеря само след 1 месец, а камо ли след 1 година...... Много пъти съм казвал човек да си направи една темичка за пътуването си, където да пише каквото си иска, да пуска снимки, да се задават въпроси, и като потърся в раздела Турция да я намеря.... 16
ven62 Публикувано: 7 юли, 2023 Публикувано: 7 юли, 2023 преди 19 минути , ruwenzogy каза: Ето така в тази тема ще се загубят всички прекрасни места, които си посетил и които много магеланци /включително и аз/ биха искали да посетят. Как ще ги намеря само след 1 месец, а камо ли след 1 година...... Много пъти съм казвал човек да си направи една темичка за пътуването си, където да пише каквото си иска, да пуска снимки, да се задават въпроси, и като потърся в раздела Турция да я намеря.... Мога ли да си позволя леко да те коригирам. @stotan е от женски род. (Така пише в тефтера ми.) И да ти напомня нещо, което ти със сигурност знаеш. На жена акъл не давай. Запази си страницата във Favorites. 1 22
Anna Kalinovska Публикувано: 7 юли, 2023 Публикувано: 7 юли, 2023 В Мърчаево всичко е спокойно. Вишнички няма, явно ниските температури при цъфтежа и завързите са ги съсипали. Значи елате пак, ама догодина. Порадвах се на простора и прохладата, подредеността на селото и дворовете, на цветята; пообщувах с куче и местна дама и поклатих крака на спирката. Ааа, и кафенце на приятно място сръбнах, та седя вече в обратния автобус. 20
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега