Популярно мнение stotan Публикувано: 14 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 юли, 2023 Последни снимки от серията Турция. Утре тръгваме за в къщи. За да разнообразим скучния път, днес посетихме стъклената тераса Ayri Gezegen Спряхме за кратко в Измит Имението на Селим Сири паша (роден е във Видин). 61 Връзка към коментар
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 14 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 юли, 2023 В Hemisferic на филма "Secrets of the universe" 50 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 14 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 юли, 2023 Солун и съвсем нови измерения на Жегата. 🙂 След какви ли не начини и места за влизане в Гърция, беше крайно време да го направя за първи път и през Кулата. Да, да, не се шегувам. 🙂 48 4 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 15 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 юли, 2023 Порто 65 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 15 юли, 2023 Сподели Публикувано: 15 юли, 2023 преди 15 часа, Дани Магелани каза: Имам въпрос извън темата: Има ли такси при теглене с Револют от банкоматите? Нямам идея, не ползвам Революта за теглене кеш. — Още от Крайова: 31 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 15 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 юли, 2023 Втората Петра в живота ми. Най-популярното курортно градче в Лесбос в сезон няма хора! Цени по заведения - като преди години. Плажът пред нашето airbnb, в пет часа А това е специалната ни маса Пране В събота вечер в Петра е спокойно Узото е измислено на Лесбос. Асортиментът в повечето заведения. Няма тюркоаз (засега), но има рахат, гостоприемство и топло море. Аз - доволна. Пък и нов остров, нов самолет... 🙂 @Pantelej Putnik, не знам дали си идвал насам, ама те тагвам. 🙂 54 1 7 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 15 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 юли, 2023 Попътно през Таранто за около три часа. Май послъгаха с 34-те градуса температура, мнооого горещо беше😅 Хубавата страна на жегата е, че никой не ти се пречка по напечените площади и улици😉 Лошата е, че от високата температура в стария град се засилваше миризмата на разни екзотики😛, та из уличките не се вряхме, а само по периферията. поне малко подухваше. В два часа по пладне трудно намерихме работещо място с храна. Почти нямаше хора, докато в два часа посред нощ на дюнерите в Букурещ /Dristor Doner Kebap/ пращи от ядящи хора😄, лудница е при моите приятели румънците😉 63 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 16 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 Днес направихме един много изморителен и труден хайк до върха на планината Граус. Като км беше само 2.5 км, но беше много стръмно изкачване по баира в гората. И децата бяха с нас иначе можеше и една идея по-бързо да го вземем (отне ни 1 час и 50 минути). Гледките от върха бяха страхотни - целият Ванкувър се виждаше. Надолу не може пеша, защото е стръмно и пътеката тясна, и се слиза с гондола. За който не му се зори нагоре може с гондолата и нагоре. Гледката от върха с обектива с голям zoom - виждат се Canada Place, заобиколена с круизните кораби и стадиона BC Place. Краят на сушата, където се намира UBC (Университета на Британска Колумбия). 55 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 16 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 Още малко снимки от Валенсия, бях една седмица на STEM обучение 😊 Така ни посрещнаха в единия мол Малко от Oceanografic Valencia, наистина си заслужава, много ни хареса Ето и малко пингвини Снимката е пред Hemisferic Ето ни обучителите, много топли хора Разходка с лодка 53 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 16 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 Сингапур набързо днес. И да се похваля, че снощи изкарахме една много приятна вечер в КЛ в компанията на @DaBoи съпруг. 65 1 5 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 16 юли, 2023 Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 преди 2 часа, Иван Попов каза: бях една седмица на STEM обучение Безплатна екскурзия,какво по-хубаво. Моите вуйчо и вуйна бяха химици-инженери и през 70-80-90 те години на миналия век постоянно бяха на командировки в Япония,Швейцария,Великобритания,Русия,Белгия,Франция,Германия и носеха подаръци.Те на екскурзия като нас в чужбина сигурно не са ходили,може би само до братовчеда живеещ вече от 20 години в Англия и работещ като преподавател в Нотингам. 1 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 16 юли, 2023 Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 Преди 1 час, dimitrov6 каза: Безплатна екскурзия,какво по-хубаво. Моите вуйчо и вуйна бяха химици-инженери и през 70-80-90 те години на миналия век постоянно бяха на командировки в Япония,Швейцария,Великобритания,Русия,Белгия,Франция,Германия и носеха подаръци.Те на екскурзия като нас в чужбина сигурно не са ходили,може би само до братовчеда живеещ вече от 20 години в Англия и работещ като преподавател в Нотингам. Да, супер беше 😊 Обучение, пътуване, компания, емоция.... какво по-хубаво от това 😉 Всичко беше повече от супер, но морето беше олеле.... Просто отиваш на плажа взимат ти 15/20 евро, но не е проблемът за парите, а проблемът е, че водата беше мръсна и мътна. Дори и на лодка когато ни разходи и там не ми хареса, близо 1 км. към морето си мислех, че е по-добре, но не еее. Гърция е много по-добре като вариант за море/почивка. Водата е кристал и се гледат рибите, а там гледаш само водорасли и мътилката. 10 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 16 юли, 2023 Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 преди 44 минути , Иван Попов каза: Да, супер беше 😊 Обучение, пътуване, компания, емоция.... какво по-хубаво от това 😉 Всичко беше повече от супер, но морето беше олеле.... Просто отиваш на плажа взимат ти 15/20 евро, но не е проблемът за парите, а проблемът е, че водата беше мръсна и мътна. Дори и на лодка когато ни разходи и там не ми хареса, близо 1 км. към морето си мислех, че е по-добре, но не еее. Гърция е много по-добре като вариант за море/почивка. Водата е кристал и се гледат рибите, а там гледаш само водорасли и мътилката. В и на 50-100км нагоре и надолу от Валенсия е никога не съм виждал бистра вода за 16-17 години. 6 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 16 юли, 2023 Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 Колко бързо го отписахте това испанско море. На Коста Брава например водата беше кристална. 46 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 16 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 Крагуевац от днес... Най-интересното място беше местно ресторантче, което осмисли целия престой тук.... 49 1 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 16 юли, 2023 Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 Втори модел на Victoria's Secret във форума: Хмм! 8 1 26 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 16 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 юли, 2023 Моливос (или Митимна) на Лесбос. Най-красивото градче тук според мнозина и най-популярно сред гостите на острова. Уж щяло да има много хора. За щастие - не... Отдалеч градчето изглежда фантастично, за жалост не можах да го снимам. Една снимка от нета, за представа. Шматкахме се по калдъръмените улички и вечеряхме на баира под един грамаден чинар. Заведението Тук още не са чували за инфлацията. Октопод във вино е 7.50. 65 2 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 17 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 юли, 2023 Mexico City 64 1 1 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 17 юли, 2023 Сподели Публикувано: 17 юли, 2023 преди 18 часа, Тони каза: Сингапур набързо днес. И да се похваля, че снощи изкарахме една много приятна вечер в КЛ в компанията на @DaBoи съпруг. Красиви снимки! Предстои ни пътуване до Сингапур през месец септември. Първата снимка от хотела с лодката ли е? Може ли на л. с., ако желаете, да напишете нещо което Ви е впечатлило, за да не го пропуснем. Много ми се иска да отедм и до КЛ. Но как да го направим в един ден. Благодаря! Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 17 юли, 2023 Сподели Публикувано: 17 юли, 2023 На 3.07.2023 г. в 21:04, Fiordaliso каза: Калабрия е много интереснa и богата на пейзажи,култура,история,архитектура,несравнима кухня,гостоприемни хора и все още нормални цени . ето някои от причините да отидем там със семейството и немски познати,между другото който знае италиански или немски няма да има проблем,но с английски няма да се оправи .......................................... Важното е, че Калабрия "изненадва", защото въпреки всичко си остава красива, дива, автентична. ето няколко кадри,ако някой има конкретни въпроси,ще се постарая да му отговоря: @Fiordaliso Поздравления за избора на Калабрия! Отдавна съм харесала Тропеа, но още не съм сигнала до нея. Имам много въпроси за Калабрия, къде ви беше базата, кои места обиколихте, как пътувахте, колко беше горещо и т.н. Нормалните цени заслужават отделен разговор! 😀 Имаш ли тема, където споделяш? Пусни още снимки, включително от Тропеа, ако имаш, моля. Връзка към коментар
tara Публикувано: 17 юли, 2023 Сподели Публикувано: 17 юли, 2023 Гърция, Паралия Офринио. Снощи И през деня Плажът ни е малко с камъни тази година, но на пясъчните има повече хора, отколкото мога да понеса на почивка. 30 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 17 юли, 2023 Сподели Публикувано: 17 юли, 2023 С влак из Португалия 39 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Nevena Публикувано: 17 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 юли, 2023 Селски туризъм в провинция Лос риос ,Еквадор Част от обедното меню 59 1 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 18 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 юли, 2023 Istanbul. 59 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега