Популярно мнение Otnesen Публикувано: 22 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 22 юли, 2023 Загреб.... Посрещна ни с дъжд и за малко спря... Колкото за кратка разходка.... Сега пак се кани да вали. С температура около 20 ина градуса не се оплаквам. 50
jorocontrola Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 преди 27 минути , Райска птица каза: Моля насочете ме и мен - кои са тези вътрешни полети / авиокомпании в Гърция и откъде ги намирате офертите. Нищо не откривам аз..пътувала дъм преди пандемията с такива , сега нещо не ги намирам… Няма и да намериш. Имаше ги само за една нощ пред един посредник. Дай боже след някоя година пак, че едва си ще е често ... 6
Mary Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 преди 7 часа, Pantelej Putnik каза: @Mary, кой парк е това? Самбуру. 3
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 22 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 22 юли, 2023 Копривщица Поводът е сбор от групата, в която ходя на народни танци. На едма ливада сме над Копривщица и чакахме да стане тъмно, за да включим челниците: 55 6
vladimira74 Публикувано: 22 юли, 2023 Публикувано: 22 юли, 2023 Кайт бар,, къмпинг Градина. Концерт на Васил Найденов. 32 1
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 22 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 22 юли, 2023 В село Орцево с @mary_shery и @Tedy 54
Популярно мнение Mary Публикувано: 23 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 23 юли, 2023 Кения - Самбуру заедно с @mililia 61 27
Популярно мнение chandni Публикувано: 23 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 23 юли, 2023 От вчера - изкачвахме се до хижа Рай и Райското пръскало: 53 1 8
Популярно мнение Zaro Публикувано: 23 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 23 юли, 2023 И аз от вчера - половината Мусаленски венец - през Алеко и Безимения връх. Страшен вятър по билото, щеше да ни отвее на моменти. Леденото беше с учудващо много лед на фона на сушавата зима. И после газ обратно пак към билото, където бяхме само ние. 58 6
Иван Попов Публикувано: 23 юли, 2023 Публикувано: 23 юли, 2023 преди 3 часа, chandni каза: От вчера - изкачвахме се до хижа Рай и Райското пръскало: Все му се каня и все не ми стига времето до това Райско пръскало 🙃
Популярно мнение cck Публикувано: 23 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 23 юли, 2023 Още в Самарканд: 60
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 23 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 23 юли, 2023 ВкъщиТО... Пирин ❤️ С @mary_shery и @Tedy 61 10
neuromancer Публикувано: 24 юли, 2023 Публикувано: 24 юли, 2023 В самолетите на Azul вече има безплатен wifi 7
Популярно мнение Mary Публикувано: 24 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 24 юли, 2023 Кения - Накуру с @mililia 61 20
Роми Публикувано: 24 юли, 2023 Публикувано: 24 юли, 2023 В Кипър. Редуваме бири и сайдери. Горещо, но във водата и на бара се понася. 46
Дани Магелани Публикувано: 24 юли, 2023 Публикувано: 24 юли, 2023 Преди 1 час, Роми каза: В Кипър. Редуваме бири и сайдери. Горещо, но във водата и на бара се понася. Как се понася жегата? Препоръчай ми настаняване до плаж, ако можеш!
Популярно мнение Яничка Публикувано: 24 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 24 юли, 2023 Норвегия е като картичка. И се изненадах приятно - вече минахме през 3 тунела, които имаха кръгово, а в най-дългия тунел, през който минахме, 24 км., дори радиото имаше обхват. В Трьомсо, макар и на север, ни посрещна слънчево и топло време. Цветята са цъфнали: На път за Езика на Трола имаше невероятни гледки, но трекът е цели 10 часа и не можах да им се порадвам, защото умората бързо ме надви: Обществена тоалетна, с извинение: А АirBnB апартаментът ни даже имаше сауна. Хостът ни се оказа, че няма сешоар и се наложи да си суша косата над камъните :) Завършихме натоварения ден там: Stegastein viewing platform и гледката от нея: Живот и здраве пак ще се върнем в Норвегия за още природа, риба и красота. 54 29
Популярно мнение zon Публикувано: 24 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 24 юли, 2023 Ambergis Caye , the Great Blue Hole, the Secret Beach 62 1 17
домосед Публикувано: 24 юли, 2023 Публикувано: 24 юли, 2023 На 23.07.2023 г. в 11:16, chandni каза: От вчера - изкачвахме се до хижа Рай и Райското пръскало: И ние - така! Да не би от вашата палатка да се носеше най-силното хъркане 😉 33 3
Роми Публикувано: 24 юли, 2023 Публикувано: 24 юли, 2023 преди 4 часа, Дани Магелани каза: Как се понася жегата? Препоръчай ми настаняване до плаж, ако можеш! Ами не е трудно да намериш. Аз съм била няколко пъти на различни места и не съм се разочаровала от водата и плажа. Само Ая Напа все повече си прилича на Слънчев бряг. Но Ниси бийч, Протарас, Ларнака са си ок за мен. Само гледай да пише в хотела или апартаментите не повече от 50-100 метра от плажа. Признавам, че за мен това е водещото. Затова и никога не препоръчвам хотел. Просто за море съм супер субективна. Само с Александра бяхме установили твърдо съвпадение за това на вкусовете. Ако трябва да посоча един добър хотел -Adams hotel Nisi beach, но по-висок ценови клас. А в Ларнака изобилие от апартаменти на супер нормални цени, направо на плажа. 5 1
Дани Магелани Публикувано: 24 юли, 2023 Публикувано: 24 юли, 2023 преди 9 минути , Роми каза: Ами не е трудно да намериш. Аз съм била няколко пъти на различни места и не съм се разочаровала от водата и плажа. Само Ая Напа все повече си прилича на Слънчев бряг. Но Ниси бийч, Протарас, Ларнака са си ок за мен. Само гледай да пише в хотела или апартаментите не повече от 50-100 метра от плажа. Признавам, че за мен това е водещото. Затова и никога не препоръчвам хотел. Просто за море съм супер субективна. Само с Александра бяхме установили твърдо съвпадение за това на вкусовете. Ако трябва да посоча един добър хотел -Adams hotel Nisi beach, но по-висок ценови клас. А в Ларнака изобилие от апартаменти на супер нормални цени, направо на плажа. Добре изглежда хотелът. Благодаря, че ме насочи към добри плажове! Още не съм била в Кипър и не зная къде да търся. 2
Популярно мнение cck Публикувано: 24 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 24 юли, 2023 В Таджикистан и по-конкретно Панчакент. Сирилицата им се чете перфектно! Апропо - страната е рай за планински хайкове. Аз се ограничих с градски. 🙂 Саразм Книжки в музея, не на кирилица Един от пазарите Част от минарето на градската джамия 52 5
muchachote Публикувано: 24 юли, 2023 Публикувано: 24 юли, 2023 преди 32 минути , cck каза: В Таджикистан и по-конкретно Панчакент. Сирилицата им се чете перфектно! Апропо - страната е рай за планински хайкове. Аз се ограничих с градски. 🙂 Саразм Книжки в музея, не на кирилица Един от пазарите Част от минарето на градската джамия Може ли да споделиш как се взима визата и проблем ли е за нас българите? А дали знаеш от Киргизстан дали е същата процедура?
Taliana Публикувано: 24 юли, 2023 Публикувано: 24 юли, 2023 На круиз в Средиземно море. Днес Тулон. 48
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега