Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 27 минути , Райска птица каза:

Моля насочете ме и мен - кои са тези вътрешни полети / авиокомпании в Гърция и откъде ги намирате офертите. Нищо не откривам аз..пътувала дъм преди пандемията с такива , сега нещо не ги намирам…

Няма и да намериш. Имаше ги само за една нощ пред един посредник. Дай боже след някоя година пак, че едва си ще е често ...

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 3 часа, chandni каза:

От вчера - изкачвахме се до хижа Рай и Райското пръскало: 

Все му се каня и все не ми стига времето до това Райско пръскало 🙃

Дани Магелани
Публикувано:
Преди 1 час, Роми каза:

В Кипър. Редуваме бири и сайдери. Горещо, но във водата и на бара се понася.

20230724_122538.jpg

20230724_122744.jpg

20230724_122724.jpg

Как се понася жегата? Препоръчай ми настаняване до плаж, ако можеш!

Публикувано:
На 23.07.2023 г. в 11:16, chandni каза:

От вчера - изкачвахме се до хижа Рай и Райското пръскало: 

И ние - така! Да не би от вашата палатка да  се носеше най-силното хъркане 😉

2109808962_Screenshot_20230723-1959092.png.3a13f6e07b6a0964138507a3c1720b38.png

• Харесвам 33
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 4 часа, Дани Магелани каза:

Как се понася жегата? Препоръчай ми настаняване до плаж, ако можеш!

Ами не е трудно да намериш. Аз съм била няколко пъти на различни места и не съм се разочаровала от водата и плажа. Само Ая Напа все повече си прилича на Слънчев бряг. Но Ниси бийч, Протарас, Ларнака

са си ок за мен. Само гледай да пише в хотела или апартаментите не повече от 50-100 метра от плажа. Признавам, че за мен това е водещото. Затова и никога не препоръчвам хотел. Просто за море съм супер субективна. Само с Александра  бяхме установили твърдо съвпадение за това на вкусовете. Ако трябва да посоча един добър хотел -Adams hotel Nisi beach, но по-висок ценови клас. А в Ларнака изобилие от апартаменти на супер нормални цени, направо на плажа.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 9 минути , Роми каза:

Ами не е трудно да намериш. Аз съм била няколко пъти на различни места и не съм се разочаровала от водата и плажа. Само Ая Напа все повече си прилича на Слънчев бряг. Но Ниси бийч, Протарас, Ларнака

са си ок за мен. Само гледай да пише в хотела или апартаментите не повече от 50-100 метра от плажа. Признавам, че за мен това е водещото. Затова и никога не препоръчвам хотел. Просто за море съм супер субективна. Само с Александра  бяхме установили твърдо съвпадение за това на вкусовете. Ако трябва да посоча един добър хотел -Adams hotel Nisi beach, но по-висок ценови клас. А в Ларнака изобилие от апартаменти на супер нормални цени, направо на плажа.

Добре изглежда хотелът. Благодаря, че ме насочи към добри плажове! Още не съм била в Кипър и не зная къде да  търся.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 32 минути , cck каза:

В Таджикистан и по-конкретно Панчакент. Сирилицата им се чете перфектно!

Апропо - страната е рай за планински хайкове. 

Аз се ограничих с градски.

🙂

IMG_8015.jpeg

Саразм

IMG_8039.jpeg

Книжки в музея, не на кирилица

IMG_8050.jpeg

Един от пазарите

IMG_8054.jpeg

Част от минарето на градската джамия

Може ли да споделиш как се взима визата и проблем ли е за нас българите? А дали знаеш от Киргизстан дали е същата процедура?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Marisha
    • bibi
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.