cck Публикувано: 24 юли, 2023 Публикувано: 24 юли, 2023 преди 21 минути , muchachote каза: как се взима визата и проблем ли е за нас българите Не съм имал грижи - кандидатства се онлайн, през официалните портали, плащаш с карта и след одобрение (няколко дни) на мейла За Таджикистан https://www.evisa.tj/ и Киргизстан https://www.evisa.e-gov.kg/ —- Има ги в темата за визите Още една снимка слагам, да не е сух отговора 🙂 Панчакент от високо. 30 2
Kristian Desev Публикувано: 24 юли, 2023 Публикувано: 24 юли, 2023 @muchachote, сигурно знаеш, но за Киргизстан няма визи. От Централна Азия трябват визи само за Туркменистан и Таджикистан 11
Популярно мнение Veselin Petkov Публикувано: 24 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 24 юли, 2023 Библиотеката на Абатство Адмонт 53 3
Radnev Публикувано: 24 юли, 2023 Публикувано: 24 юли, 2023 На кораба за Корсика😄😄😄 Часът е 1:16. Уж не е толкова късно, а всичко е леш. Имам чувството, че съм в Зомбиландия. 20 3 19
Дани Магелани Публикувано: 25 юли, 2023 Публикувано: 25 юли, 2023 Преди 1 час, Radnev каза: На кораба за Корсика😄😄😄 Часът е 1:16. Уж не е толкова късно, а всичко е леш. Имам чувството, че съм в Зомбиландия. Няма ли каюти в кораба? 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 25 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 юли, 2023 Alappuzha Beach, Керала, Индия. Хотелът ми е на първа линия с прекрасна гледка към индийския океан и вчера прекарах по-голяма част от вечерта на терасата, любувайки се на залеза и слушайки разбиващите се вълни. 76 2
chandni Публикувано: 25 юли, 2023 Публикувано: 25 юли, 2023 преди 12 часа, домосед каза: И ние - така! Да не би от вашата палатка да се носеше най-силното хъркане 😉 Не сме спали горе. Ние сме прохождащи планинари. Нямаме тренинг да влачим и палатки по чукарите. 😆 2
Популярно мнение Mary Публикувано: 25 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 юли, 2023 В селище на масаи, Кения - Масаи Мара, заедно с @mililia 66 14
Популярно мнение Magelanko Публикувано: 25 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 юли, 2023 o-в Астипалеа 171 стъпала до квартирата🥵 : с корабче до Koutsomiti beach и Кounoupa island 67 1 5
Популярно мнение Моника Публикувано: 25 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 юли, 2023 За първи път в Истанбул. Очарована съм. 69 5
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 25 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 юли, 2023 Рига от вчера. Много ми хареса градът. 65
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 25 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 юли, 2023 Имам си нов и много дружелюбен приятел в Керала 😊 57 9
Популярно мнение домосед Публикувано: 25 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 юли, 2023 Този стар мост е италиански, но не е римски! 54 4
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 25 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 юли, 2023 Поздрави от Керамоти и Тасос. Само да добавя, че цената на фериботите е по 5 евро на човек в посока. Цената на фрапето е 4 евро, но без вода е от тази година 🙂 50 1
crazyhorse Публикувано: 25 юли, 2023 Публикувано: 25 юли, 2023 преди 16 минути , Иван Попов каза: Поздрави от Керамоти и Тасос. Само да добавя, че цената на фериботите е по 5 евро на човек в посока. Цената на фрапето е 4 евро, но без вода е от тази година 🙂 Кой ти пие кафета в тия жеги-кажи цената на бирата!😂 1 2 8
Anna Kalinovska Публикувано: 25 юли, 2023 Публикувано: 25 юли, 2023 преди 2 минути , crazyhorse каза: Кой ти пие кафета в тия жеги-кажи цената на бирата!😂 Ама то е фрапе, ще рече с лед 🤠 2
crazyhorse Публикувано: 25 юли, 2023 Публикувано: 25 юли, 2023 В момента, Anna Kalinovska каза: Ама то е фрапе, ще рече с лед 🤠 Същата работа!Предпочитам бира! 1 1
Популярно мнение Яничка Публикувано: 25 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 юли, 2023 Норвегия. След като качихме Езика на трола, съм с адска мускулна треска и болки в коляното. Както стана ясно, мъжът ми е планинар, аз съм... тюфлек. Обаче амбициозен тюфлек :) Поредно спане само 4 часа и станахме рано за трека над градчето Henningsvaer. Доста е стръмен, но въпреки болешките, стигнах до горе и пред нас се разкри красота: При слизането надолу водата беше огряна от слънцето: Там долу е хотелът ни. Тук пестят от човешки фактор и нямаше рецепция. Но имат телефон с оператор, на който се обадих и им вдигнах скандал, че в стаята няма сешоар. 2 часа по-късно мъжът ми го намери, забутан на едно място... Следобяд тръгнахме към Nusfjord - едно от най-добре запазените рибарски селца. По пътя изведнъж попаднахме на колона от коли, дълга 2 км. Стана ясно, че има катастрофа и ще отворят пътя след час. Хич не ми се отказваш от разходката. Тръгнах пеша да видя какво се случва, не се виждаше края на чакащите коли. Видях обаче, че пътят за нашето селце е чист. Обадих се на мъжа ми, който беше последен в колоната, той докара колата и продължихме към крайната цел: Малко гледки навръщане - мрем за къщички, особено с трева по покрива: 57 28 1
Популярно мнение alienad Публикувано: 25 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 юли, 2023 Преди няколко дни в замъка Warwick - Великобритания. Чудесни забавления за малки и големи. Много ме впечатли шоуто с орли и соколи. Ако искате да се разхладите отивайте в Англия. Не очаквах да е толкова студено. Едва стигаше 16-17 градуса. 62 5
Популярно мнение Radnev Публикувано: 25 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 юли, 2023 преди 20 часа, Дани Магелани каза: Няма ли каюти в кораба? Вероятно са свършили, а още по-вероятно е на хорицата да не им са се давали пари😀. Бях чувал, че не позволяват да се спи дори на палубата, какво остава по коридорите, но явно с оглед на закъснението от три часа и половина, корсиканците са се почувствали гузни. Пристигнахме в Бастия около 3:30 през нощта. Спахме 3-4 часа в колата, но още съм свеж, нищо че е полунощ. Страшни драми с това пътуване. Висяхме 5 часа на сръбско-хърватската граница. Срив в системата на хърватите. Колите запълниха междуграничното пространство и сърбите спряха и те да проверяват. Толкова се забавихме, че преспахме на един паркинг в Хърватско, барабар с всички гастарбайтери в нашата посока. Колко и как сме спали е друг въпрос. После колата се счупи, та опознах добре Флоренция, но само в индустриалната й част. После ферибота и нова нощувка в колата. Сега пък, тук в Корсика не пускат горе по планините, заради голяма опасност от пожари. А как духа сега. Ще ни отнесе барабар с палатката ни. За следващите четири нощувки букнах хотел. Трябва да дръпнем малко въздух, защото този път драмата е твърде изобилна, дори и за мен. За да не пиша само, няколко снимки от Пиза: 55 6 4 1
Дани Магелани Публикувано: 26 юли, 2023 Публикувано: 26 юли, 2023 преди 4 часа, Radnev каза: Вероятно са свършили, а още по-вероятно е на хорицата да не им са се давали пари😀. Бях чувал, че не позволяват да се спи дори на палубата, какво остава по коридорите, но явно с оглед на закъснението от три часа и половина, корсиканците са се почувствали гузни. Пристигнахме в Бастия около 3:30 през нощта. Спахме 3-4 часа в колата, но още съм свеж, нищо че е полунощ. Страшни драми с това пътуване. Висяхме 5 часа на сръбско-хърватската граница. Срив в системата на хърватите. Колите запълниха междуграничното пространство и сърбите спряха и те да проверяват. Толкова се забавихме, че преспахме на един паркинг в Хърватско, барабар с всички гастарбайтери в нашата посока. Колко и как сме спали е друг въпрос. После колата се счупи, та опознах добре Флоренция, но само в индустриалната й част. После ферибота и нова нощувка в колата. Сега пък, тук в Корсика не пускат горе по планините, заради голяма опасност от пожари. А как духа сега. Ще ни отнесе барабар с палатката ни. За следващите четири нощувки букнах хотел. Трябва да дръпнем малко въздух, защото този път драмата е твърде изобилна, дори и за мен. За да не пиша само, няколко снимки от Пиза: Твоите пътешествия, както и моите, нямат никакъв шанс да са скучни! Да си изкарате хубаво и да разказваш! 4 1 1 2
chandni Публикувано: 26 юли, 2023 Публикувано: 26 юли, 2023 преди 6 часа, Radnev каза: Трябва да дръпнем малко въздух, защото този път драмата е твърде изобилна, дори и за мен. Дано след лошия старт да ви се получат нещата както сте ги планирали. 10 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 26 юли, 2023 Популярно мнение Публикувано: 26 юли, 2023 Кения, Масай Мара с @mililia 59 26
Kalina Ivanova Публикувано: 26 юли, 2023 Публикувано: 26 юли, 2023 преди 2 часа, Mary каза: Кения, Масай Мара Удоволствие е да гледам снимките ти! Аз искам ей такъв, африкански календар. С удоволствие ще си го купя, че едва ли ще я докарам до Масай Мара. 14 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега