searus Публикувано: 11 август, 2023 Сподели Публикувано: 11 август, 2023 Толкова ни хареса на залезчето снощи, че днес отново катерихме ентусиазирано стъпала и баири до същия Милос: Вечерта се пренесохме до плажа на Лефкада (град), за да сме по-близо до Корфу, а то нямало кой да ни маха оттам 😉 Както и очаквах, вее си сериозно, но сме дошли и заради кайт спота и няма как. Ще си изпробвам тентата за вятър утре, както и по спешност купените аква обувки 🤣 Така става, като минавам (без принуда) целия плаж боса по камъните. В един момент мисля, че останах без горен слой кожа, къде от парене, къде от ръбене, и сега си имам най-розовите и тупкащи стъпала на света 🤣 35 2 3 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 11 август, 2023 Сподели Публикувано: 11 август, 2023 преди 3 часа, Lindt каза: Ние пък сме си вкъщи, защото си изпуснахме полета за Корфу. По-лошото е, че стана когато бях поканила Аржентинката да ми е гост в салона на Т2 и сега тя има погрешни очаквания, че хората докато седят по тези места, си изпускат полетите. Умоляват се всички, които отговорно излизат преди да им затворят гейта, да й се обадят 😄 Ние го приехме като знак да си допием ликьора от кумкуат и да си нарежем кефалотири: Аз още съм в потрес... Уж моят полет беше по на кантар заради ефимерното прекачване с Еър Сърбия в Белград... Не знам... сега ме гони вина, че съм ви забаламосала... 😳🤔❤ В крайна сметка дойдохте на летището да се запознаем и да ме черпите един салон, а първата ни среща завинаги ще остане незабравима за вас. 😍😉 Оценявам всичко!❤ Пък аз летях с един и същи самолет две отсечки. На втората, като ме видяха пак същите стюардеси, се изхилиха. 😁 Транзитът на летището в Белград се осъществява през една дупка в стената... И крайната дестинация. 36 1 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 11 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 август, 2023 Национален парк Южна Луангва, Замбия. Малко снимки с телефона. Ловът на глутница диви кучета ми е на единият от фотоапаратите, ще го покажа след като се прибера. 68 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 11 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 август, 2023 Берат ( @krasen_denev , много ми хареса там ) 66 8 Връзка към коментар
Bozhidar1978 Публикувано: 12 август, 2023 Сподели Публикувано: 12 август, 2023 В град Кавала съм от четвъртък. Всеки ден съм на различен плаж - Неа Перамос, Ираклица... Днес ще съм на Керамоти. 36 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Nevena Публикувано: 12 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 август, 2023 Тайчунг,Тайван 54 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 12 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 август, 2023 На север от Варна за ден. Шабла- Тюленово-Камен бряг-Калиакра-Балчик-Каварна: 56 9 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 12 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 август, 2023 Малко от вчера, че се прибрахме по късни доби. Бяхме решили да започнем деня с Националния музей на транспорта в Русе,но се оказа, че тази цялата седмица не работи. Басарбовският манастир... Преходче от село Кошов до скалния манастир Грамовец. Крепостта Червен... Как се променят възприятията с годините... Идвал съм много отдавна и много се бях впечатлил. Но сега изглежда, айде не занемарени, но за 10 лв входна такса определено може да се поддържа много по-добре. Хубаво е, че има много информационни табели, и на български, и на английски, и реално екскурзовод не ти трябва. Някои от табелите са нови. Но повечето да в отчайващо състояние и е много трудно изобщо нещо да се разчете. Сравнявам с Румъния. Там никъде не сме платили толкова скъп вход, не помня място с изтъркана табела и на всеки туристически обект информацията беше на минимум три езика. Пещера Стълбицата. Ако не се отиде по обед няма смисъл, защото го няма магическия ефект на слънчевите лъчи през входа. Пътят също е в окаяно състояние, та правихме още едно леко преходче. Пещера (по-скоро пропаст) Гарваница. Дотам поне проблем с достъпа няма. Мизерия и мръсотия е наоколо, но поне металните стълби са си здрави. А ако четете коментарите в нета, ще помислите, че едва ли не ви трябват осигуровки и влизате на собствен риск за живота си. Залез при един каньон и дълго прибиране към София. 52 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 12 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 август, 2023 Водопадът Rheinfall, Швейцария. 57 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 12 август, 2023 Сподели Публикувано: 12 август, 2023 преди 11 часа, searus каза: В един момент мисля, че останах без горен слой кожа, къде от парене, къде от ръбене, и сега си имам най-розовите и тупкащи стъпала на света 🤣 За такива ситуации морския ми гръцки сет включва flamigel и натурален гел от алое вера. И двата продукта съм ги купувала от гръцки аптеки. Имах един подобен случай преди няколко години на Крит, в който не можех да си обуя джапанките. Тогава AlexandraKo ми каза за гела от алое вера, в аптеката препоръчаха flamigel, а цялата терапия допълвах с най-мазното овче кисело мляко, което намерих в магазина. 😁Доста бързо се възстанових. Киселото мляко вероятно не е подходящо, ако имаш рани и ожулвания, но фламигела с алое вера гел определено биха помогнали. 10 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 12 август, 2023 Сподели Публикувано: 12 август, 2023 (редактирано) Днес ви приветствам с пожелания за прекрасна събота от курортното село Листвянка, на брега на Байкал, недалече от началото на р. Ангара. На 70 км от Иркутск. Зарадва ме с невероятни Лимноложки музей за изследването на Байкал и шоу на двойка байкалски тюленчета, нерпи. Редактирано 12 август, 2023 от Anna Kalinovska 38 1 2 Връзка към коментар
searus Публикувано: 12 август, 2023 Сподели Публикувано: 12 август, 2023 преди 2 часа, iMari каза: За такива ситуации морския ми гръцки сет включва flamigel и натурален гел от алое вера. И двата продукта съм ги купувала от гръцки аптеки. Имах един подобен случай преди няколко години на Крит, в който не можех да си обуя джапанките. Тогава AlexandraKo ми каза за гела от алое вера, в аптеката препоръчаха flamigel, а цялата терапия допълвах с най-мазното овче кисело мляко, което намерих в магазина. 😁Доста бързо се възстанових. Киселото мляко вероятно не е подходящо, ако имаш рани и ожулвания, но фламигела с алое вера гел определено биха помогнали. Нищо ми няма вече, просто приложих механично ексфолиране плюс нагряване, за мека кожа, макар и леко чувствителна 🤣 Но определено не мога и не искам да стъпя на камъчета в комбинация с парещ пясък повече, с обувките ми е добре... 3 1 Връзка към коментар
mangysta Публикувано: 12 август, 2023 Сподели Публикувано: 12 август, 2023 Лифт Сопот 36 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 12 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 август, 2023 Боровец - хижа Ястребец – хижа Мусала - Саръгьолски езера - Боровец 50 1 12 Връзка към коментар
makler Публикувано: 12 август, 2023 Сподели Публикувано: 12 август, 2023 Доживях!! Сръбски джаз в Перник! 25 4 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 12 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 август, 2023 Радвам се на жегата в Прага рамо до рамо с целия китайски народ, а даже още не съм била в Старе Место. Градът много ми харесва - не знам кое по-напред да гледам. Катедралата отдолу и отгоре. 58 8 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 12 август, 2023 Сподели Публикувано: 12 август, 2023 преди 38 минути , Argentique каза: Радвам се на жегата в Прага рамо до рамо с целия китайски народ, а даже още не съм била в Старе Место. Градът много ми харесва - не знам кое по-напред да гледам. Катедралата отдолу и отгоре. В събота идват много германци да пият🍻 Дори и по ковид времената се пълнеше уикенда. Наздраве и от мен🍻 3 1 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 13 август, 2023 Сподели Публикувано: 13 август, 2023 преди 8 часа, ДиянаВ каза: В събота идват много германци да пият🍻 Дори и по ковид времената се пълнеше уикенда. Наздраве и от мен🍻 Не знам за германците, но те са незабележими в тълпата от китайски граждани. Не съм виждала такова тяхно стълпотворение от преди ковид.... И са се изучили и ходят дори на по-незнайни места. 🤔 Но само да излезеш от центъра и става свежо, а пак е красиво. 11 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 13 август, 2023 Сподели Публикувано: 13 август, 2023 На 4.08.2023 г. в 17:24, Anna Kalinovska каза: В Русия бях само два часа и нещо - в Новосибирск, за смяна на полета: от един зелен Боинг с един по-зелен ембраер. Летището, отвътре и отвън, със силно соц нюанси.. Пирогата уж с вишни - силно изкуствена и постна. Излизам да пуша, такси ми предлагат. Понечвам да вляза обратно в халето, входът отделен от изхода и на 500 м в противоположната посока, нищо, че през скенер минаваш всеки път.. На връщане пак ще се мерна в Русия, сякаш в Иркутск има и нощувка. Та може би да видя и усетя повече руско. Инак съм в Бурятия, Сибир, още една седмица Бурятия нали е в Русия.И да не е спам една моя снимка от Москва . 17 Връзка към коментар
Популярно мнение Oldkozel Публикувано: 13 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 август, 2023 Синаница 53 13 Връзка към коментар
Популярно мнение Suunto Публикувано: 14 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2023 Качвам малко снимки от последните дни, които прекарахме в опознаване на западната част на Сърбия. Районът е много живописен и е сравнително наблизо и въпреки това за четири дни не срещнахме нито един сънародник. Цените също са много ниски, така че силно препоръчвам пътуване в тази посока. 57 1 5 Връзка към коментар
Популярно мнение searus Публикувано: 14 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2023 Днес си причинихме Егримни 🤣 Предполагам много хора са наясно, че има километър ходене и към 400 закачени на отвесна скала стъпала. Аз само бях чувала, без да обърна особено внимание, обаче се оказа сериозно изпитание на връщане в 15:00 и над 30 градуса без вятър... Само заради синьото му се разминаха лошите думи 🤣 Вчера пък един облак ни обикаля от всички страни и така и не се реши да ни поръси, но нито за плаж ставаше, нито за кайт, така че се разхождахме край мелници и зяпахме местната флора. Има много нацъфтели пясъчни лилии, или по-скоро вид нарциси... 53 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 14 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2023 От събота съм в любимия Рейкявик. Без излишни преходи, но с достатъчно термални басейни, бирени градини и барове, исландско агнешко и други кулинарни изкушения. Днес открих ново спа чудо в Западните фиорди - Hvammsvik hot springs. Открит в края на 2022 и вече с доста отличия за спа услуги. Малки термални басейни на морския бряг на фиорда, някои от които изчезват и се появяват в зависимост от приливите и отливите. И това на фона на чудно слънчево време засега. 58 5 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 14 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2023 Gibraltar 55 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 15 август, 2023 Сподели Публикувано: 15 август, 2023 Белослав 45 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега