Популярно мнение Marisha Публикувано: 27 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2023 История и плаж в едно. Фазелис. 51 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 27 август, 2023 Сподели Публикувано: 27 август, 2023 преди 25 минути , Bilqz каза: 8. Групата 🙂 Част от групата да не тренира в Crossfit Vitosha? 😛 2 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 27 август, 2023 Сподели Публикувано: 27 август, 2023 Вечерна разходка из Елените. 36 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 27 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2023 Любимата ми Кефалония :) тагвам и @ven62 71 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 27 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2023 Малко ранносутрешни кадри от #нашетосиморе 64 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 27 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2023 На 26.08.2023 г. в 18:18, Roberto Baggio каза: Връх Мусала от днес. Кадър с любезното участие на @Radnev за фон 🙂 Абе, това вярно съм аз😯😯😯. Да се засечеш с magelanci на Мусала - Невероятно. 🤠 Да станеш част от семейния кадър - Безценно. 😎 *** Днес при Баба: Лека нощ🐣🐤🐥: 42 5 13 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 27 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2023 Вчера в Синая и Брашов, днес Рашнов, Бран и Сигишоара. 63 1 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 27 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2023 Cochem, Burg Eltz, Alken - Burg Thurant & Monreal 61 4 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 27 август, 2023 Сподели Публикувано: 27 август, 2023 Брюксел Tap beer house #1 49 Връзка към коментар
Bilqz Публикувано: 28 август, 2023 Сподели Публикувано: 28 август, 2023 15 hours ago, Граф Вронски said: Част от групата да не тренира в Crossfit Vitosha? 😛 Да, всички с изключение на мен 😄😄 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ВениК Публикувано: 28 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 август, 2023 Един малко по-различен уикенд. Уикенд с два семейни празника. За начало осъществяване на отдавнашна мечта на щерката. Возене с теснолинейка. За наша най-голяма изненада влакчето е с цели 5 вагона, пълни при това. Купихме последните 4 запазени места. Чисто и уютно, младежта дето пътува често с БДЖ е впечатлена. Гара Аврамово, най-високата на Балканския полуостров / или вече не, има съмнения по въпроса/. Пристигаме в Якоруда. Показвам на младите ритуалната зала и църквата където точно преди 28 години с ММ станахме семейство. Носталгично и тъжно ми е, но ме зарадва това, че градчето е светнало и изглежда доста по-добре от преди 5-6 години / без да броим участъка, в който минава централния път/ Пускаме саковете в мястото за настанявано, охранявано от храбрия Мирон Потегляме покрай реката Минаваме покрай Бали.. Якорудско Бали Стигаме до обновената Якорудска минерална баня И тук е леко носталгично, но и радостно, че е запазен облика. Следват часове в минералния басейн. Водата е чудна, минерална, 42 градусова и не ти позволява да потънеш. Дори ютия като мен странно се задържа на повърхността. Връщане отново покрай реката, лениво влачене на краката и неспирни приказки и спомени. 47 5 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 28 август, 2023 Сподели Публикувано: 28 август, 2023 Ден втори от уикенда започва с кучешка разходка на другия охранител на мястото за настаняване. Куче с впечатляващи размери на име Мира. И да, много е мирна тая Мира. Разходката е до близката баирчина, от която се откриват чудни гледки над Якоруда. Продължаваме с Трещеник. Пътят от Якоруда не обещава да е добър, но така е само 300-400 метра и след това е невероятен- нов асфалт, канавки, маркировка. Родените тук са много изненадани.. но нека винаги да е така, изненадите да са положителни. Чудничко е на високото, прохладно, зелено.. 40 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 28 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 август, 2023 Кемер. 55 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 28 август, 2023 Сподели Публикувано: 28 август, 2023 преди 57 минути , Marisha каза: Кемер. Аз май днес трябваше да летя за там Как са градусите, за да знам за друг път , евентуално? 7 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 28 август, 2023 Сподели Публикувано: 28 август, 2023 преди 31 минути , ДиянаВ каза: Аз май днес трябваше да летя за там Как са градусите, за да знам за друг път , евентуално? Ох, тоА пост мА кара да пусна нещо старо в темата "Хумор"... 😄 3 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 28 август, 2023 Сподели Публикувано: 28 август, 2023 Плажът на Св. Константин и Елена-една много приятна изненада за мен! 36 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 28 август, 2023 Сподели Публикувано: 28 август, 2023 преди 2 часа, ДиянаВ каза: Аз май днес трябваше да летя за там Как са градусите, за да знам за друг път , евентуално? Топличко, 33-34 градуса. Толкова топла вода не съм виждала никъде - 31 градуса. 4 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 28 август, 2023 Сподели Публикувано: 28 август, 2023 Поредна командировка в Румъния. Съчетавам полезното с приятното (опреснявам си испанския на басейна): 31 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 28 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 август, 2023 Днес солната мина в Турда и Сибиу. 53 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 29 август, 2023 Сподели Публикувано: 29 август, 2023 Интересно, как от другия край на Бг доста хора бяхте в Румъния. А аз, дето ми е на един хвърлей не съм я посещавала по-обстойно. Ще трябва да се поправя. Баш сега не му е времето. Трафика през моста е ужасяващ, барабар с ремонта след катастрофата с тира и ужасното му състояние. 1 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 29 август, 2023 Сподели Публикувано: 29 август, 2023 Старият град в Благоевия град 🙂 Вароша - един малък възрожденски свят и новият. Впечатлена бях от панелните комплекси - огромна част са като чисто нови и всички са изрисувани с образите на велики българи - Райна Княгиня, Вазов и т.н. Хапнахме в ресторант Дива край реката - салатите са без преувеличение около кило 🙂 Въобще Благоевград ми остави приятно впечатление, не съм ходила там от 10-ина години 31 2 Връзка към коментар
Популярно мнение jul Публикувано: 29 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 август, 2023 Пелопонес. Коринтския канал Нафплио Микена Монемвасия Остров Елафонисос Неаполи Нафплио Епидавъра Монемвасия 48 1 10 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 29 август, 2023 Сподели Публикувано: 29 август, 2023 Пристигнах в Болоня. Хапнах и Съдбата ми праща знаци да си взема билет: 36 2 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 29 август, 2023 Сподели Публикувано: 29 август, 2023 преди 2 часа, Граф Вронски каза: Пристигнах в Болоня. Хапнах и Съдбата ми праща знаци да си взема билет: за 7 октомври ... нали 🤪 5 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 29 август, 2023 Сподели Публикувано: 29 август, 2023 преди 7 часа, EliDion каза: Интересно, как от другия край на Бг доста хора бяхте в Румъния. А аз, дето ми е на един хвърлей не съм я посещавала по-обстойно. Ще трябва да се поправя. Баш сега не му е времето. Трафика през моста е ужасяващ, барабар с ремонта след катастрофата с тира и ужасното му състояние. Ние миналата година направихме 7 дни и сега още 7. Много ми хареса. Минаването по моста беше около 10 минути в петък на обяд. 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега