Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 29 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 август, 2023 Привет от Гренландия! ❄️🇬🇱 Последните няколко дни с @Dian и @makler пообиколихме столицата Nuuk, както и малкото градче Kangerlussuaq. Насладихме се на чудесни арктически гледки и храни. Идвам в Гренландия за втори път и отново много ми хареса, мисля да потретя догодина. 68 20 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 29 август, 2023 Сподели Публикувано: 29 август, 2023 И на мен Румъния много ми хареса и се чудех защо сме я подценявали така. Да видим кога пак ще се запътим натам ✌️ 12 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 29 август, 2023 Сподели Публикувано: 29 август, 2023 преди 1 час, Тони каза: Ние миналата година направихме 7 дни и сега още 7. Много ми хареса. Минаването по моста беше около 10 минути в петък на обяд. Ударили сте джакпот. От две седмици е някакъв ад. Особено вечер. 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 29 август, 2023 Сподели Публикувано: 29 август, 2023 преди 10 минути , EliDion каза: Ударили сте джакпот. От две седмици е някакъв ад. Особено вечер. Ами ние бяхме преди две-три седмици. На влизане в Румъния (петък късно следобед) ни отне 5 минути, на връщане (четвъртък късно следобед), около 40. 6 Връзка към коментар
cck Публикувано: 29 август, 2023 Сподели Публикувано: 29 август, 2023 На Крит, в Ханя: 42 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 29 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 август, 2023 Делтата на Окаванго, Ботсвана. Третата снимка е изглед от лагера след залез. Последната е от лоджата в Маун. Утре панорамен полет над делтата с малък самолет, след което летя за Виндхук, Намибия за следващото приключение. 63 7 Връзка към коментар
Популярно мнение randi Публикувано: 29 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 август, 2023 Малко плажове около Лисабон. И храна, че не може без нея. Praia do Ribeiro do Cavalo. Октопод със сладък картоф и карамелизиран лук и чушки. Praia Fonte da Telha. Тоз не разбрах има ли си име, но е до Praia do Guincho. Praia do Guincho. Praia do Abano. Duna da Cresmina. 61 2 20 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 август, 2023 Сподели Публикувано: 30 август, 2023 преди 8 часа, randi каза: Малко плажове около Лисабон. И храна, че не може без нея. Praia do Ribeiro do Cavalo. Октопод със сладък картоф и карамелизиран лук и чушки. Praia Fonte da Telha. Тоз не разбрах има ли си име, но е до Praia do Guincho. Praia do Guincho. Praia do Abano. Duna da Cresmina. Знам си аз, че португалските плажове са №1 в Европа. А и като се засили жълто-оранжево-охравата боя по тези в Алгарв... Охх... 3 Връзка към коментар
randi Публикувано: 30 август, 2023 Сподели Публикувано: 30 август, 2023 преди 3 минути , ven62 каза: Знам си аз, че португалските плажове са №1 в Европа. А и като се засили жълто-оранжево-охравата боя по тези в Алгарв... Охх... Но забеляза ли, как няма почти никой във водата? 😄 😁😁 5 9 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 август, 2023 Сподели Публикувано: 30 август, 2023 преди 34 минути , randi каза: Но забеляза ли, как няма почти никой във водата? 😄 😁😁 На мен не ми е студена, а и в Португалия розовия пояс-еднорог не си го взимам. 1 12 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 30 август, 2023 Сподели Публикувано: 30 август, 2023 Добринище 30 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 30 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 август, 2023 С 2-3 дни закъснение: Копривщица: и три снимки от с. Чавдар - родното село на прадядо ми. Както се вижда - нагласили са центъра на селото, но защо са запустели фурната с най-вкусния хляб на света: Още помня как прабаба ми ме пращаше с 2 купона за хляба първия ден, когато им бях на гости през лятото. По пътя изяждах повече от половин хляб и тя вече ми даваше по три купона. 50 2 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 30 август, 2023 Сподели Публикувано: 30 август, 2023 преди 2 часа, ven62 каза: Още помня как прабаба ми ме пращаше с 2 купона за хляба първия ден, когато им бях на гости през лятото. По пътя изяждах повече от половин хляб и тя вече ми даваше по три купона Подобен случай и у наше село. Хлебарницата беше точно срещу нас, през улицата. И като видя, че се събират бабките накъде към 10,00 - 10,30 взимам два КАПОНЯ и отивам на опашката с една платнена торба. Хлябът не можеш го пипна с ръка, толкова горещ беше. Нося торбата у нас. Единия го завивам с кърпа. А другият? Другият му давам 10-15 мин да поизстине. чупя го на две. Всяка половинка разполовявам и слагам вътре по едно парче ( сега като се замисля едва ли е било под 200-250г) козе сирене. Смачквам тая композиция, за да се получи т.н. мечка. Е те такава сладост днес е мираж. А за нашите деца и внуци само цветен разказ, който ще им бъде като словесна разядка. 22 2 Връзка към коментар
Популярно мнение jul Публикувано: 30 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 август, 2023 Мани, Пелопонес ❤️ 55 8 Връзка към коментар
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 30 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 август, 2023 Лофотен, Норвегия 71 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 30 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 август, 2023 Болоня 51 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 30 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 август, 2023 В момента съм в нас и си правя снимки към Космоса с телескопа 😊 Освен снимки от синята Суперлуна, има снимки и на Сатурн 😊 Снимките са правени с телескоп и не са преработвани снимките. И само да добавя, че скоро ще започна и клипове да правя така, че ще качвам и във форума. Сега само едно ще пусна 34 6 1 17 1 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 30 август, 2023 Сподели Публикувано: 30 август, 2023 И на моя прозорец се показа Суперлуната и я щракнах с една стара сапунерка. Ако не заспя до 4 часА,се надявам на по- хубави снимки: 34 1 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 31 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Най-хубавата част от Румъния, година по-късно. 41 1 11 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 В Ретимно: 45 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 В момента съм в бизнес салона на малкото полско летище Lublin и си чакам полета за Бургас. За пореден път се изумявам от алкохолната щедрост на поляците: Предлагат на корем маркови уискита, водки, ликьори, вина, бири, сайдъри, енергийни напитки и тн. За хапване също има приятни снаксове - само качествени брандове от рода на Mars, Snickers, Milky Way, Lays и тн. Рядка гледка дори за салоните на много по-големи летища, впечатлих се. Ако след час случайно започна да пиша глупости във форума да знаете, че полския въздух не ми понася... Наздраве! 🥂 19 2 17 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Ето и една моя Суперлуна, ама не е с телескоп, а с телеобектива на фотоапарата 🙂 41 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Едни непредвидени Троянски манастир и водопад " Скока", водопада с малко фантазия. 🙄😀 Манастира много ми хареса отпред, но като се качиш на аязмото и погледнеш как е изцяло съборен отзад ти става тъжно. Пътеката към водопада е приятна и къса 5 мин някъде. Вероятно пролетта е доста по-красиво. Сега с доста фантазия. 36 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 преди 10 минути , EliDion каза: Едни непредвидени Троянски манастир и водопад " Скока", водопада с малко фантазия. 🙄😀 Манастира много ми хареса отпред, но като се качиш на аязмото и погледнеш как е изцяло съборен отзад ти става тъжно. Пътеката към водопада е приятна и къса 5 мин някъде. Вероятно пролетта е доста по-красиво. Сега с доста фантазия. Да не би да е някаква реконструкция? Последният път като бях там, местните казаха, че са отворили нова част (двор) за посетители, който преди е бил само за монасите. 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Не знам, не съм била там преди. Има двор отпред и двор около църквата. по стълбите се качваш за аязмото и "Музея"/такъв нямаше/. Като се качихме на аязмото цялата сграда в лявата част беше в разруха, а тази пред аязмото със съборени задни стени/където де факто е бил музея/. Възможно и да правят реконструкция, защото в дясно към гробището си личеше, че е скоро боядисано. 21 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега