EliDion Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 @Тони, къде е това точно в Румъния, че така ме запали и може да подпаля моторенката края на септември. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Transfagarasan 3 1 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Село Долен - обявено е за резерват, но е оставено на себе си! Удивително място! 43 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 преди 41 минути , EliDion каза: @Тони, къде е това точно в Румъния, че така ме запали и може да подпаля моторенката края на септември. Вече са ти отговорили. Ние втора година ходим на обиколка в района и догодина живот и здраве пак. 21 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Много е хубав маршрутът през Трансфъгърашан! Бих походила и по маршрутите от Бъля, ама тия меци дали само покрай пътя ходят 🤔 1 1 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 преди 10 часа, Тони каза: Най-хубавата част от Румъния, година по-късно. Мечкиии! 🙂 2 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Ей, на нищо я направихте тая луна. То синя, то червена то жълта. Мяра нямате.🤣😁 9 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Синя, жълта, според мен е една и съща. Само по затъмнение снимам луната , ама досега не ми се е получила хубава снимка. 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 преди 2 часа, jul каза: Много е хубав маршрутът през Трансфъгърашан! Бих походила и по маршрутите от Бъля, ама тия меци дали само покрай пътя ходят 🤔 При Бъля вече си много над горския пояс. Чий да го дирят там горе на откритото мечките? 😉 Единствените мечки при Бъля ще ти ги предлагат по сергиите във вид на пъстърма. Ако знаеш, как ме е яд, че не хванахме поне два дни поред без дъждовни бури горе, че да направим по-сериозни преходи до други хижи и върхове... 2 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 31 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Кефалония Жалко, че последните дни морето "изяде" повечето малки плажчета от западната страна на острова, но това не пречи да се практикува скално катерене 😅 53 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 31 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Делтата на Окаванго от въздуха, Ботсвана. От вчера сутринта. После полет до Виндхук, Намибия през Йоханесбург с Airlink. Напомнят ми как се летеше в началото на 90те. Не просто да се премести човек от една точка до друга. Днес от делтата в пустинята - национален парк Намиб Науклуфт. От утре 9 вечери див къмпинг в Намиб и Калахари (Намибия и РЮА). 59 5 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 В столичната зала "България". Коцерт на Софийските филхармоници под диригентството на Джанкарло де Лоренцо. Великолепни подбор на произведения, аранжимент и интерпретации. Концерт майстор Павел Златаров В афиша са упоменати само по едно произведение от автор. В действителност бяха по 7 или 8. 23 7 Връзка към коментар
jul Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 преди 3 часа, master_of_germs каза: При Бъля вече си много над горския пояс. Чий да го дирят там горе на откритото мечките? 😉 Единствените мечки при Бъля ще ти ги предлагат по сергиите във вид на пъстърма. Ако знаеш, как ме е яд, че не хванахме поне два дни поред без дъждовни бури горе, че да направим по-сериозни преходи до други хижи и върхове... Хм с тези природни аномалии знам ли ги вече... Преди няколко години, като минавахме, пукната мечка не видях. Сега махат от всеки храст, скоро в колите ще почнат да влизат 😏 Аз се чудя за стадата овце, които пасяха наоколо, те как се погаждат с мечки 🙄 Иначе супер атрактивни са ми пътеките от езерото и хижата ✌️ 9 1 1 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 31 август, 2023 Сподели Публикувано: 31 август, 2023 преди 8 часа, EliDion каза: . Има двор отпред и двор около църквата. по стълбите се качваш за аязмото и "Музея"/такъв нямаше/. През февруари тази година имаше, но трябва да се качиш на следващия етаж, за да стигнеш до него😉 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Lirea Публикувано: 31 август, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 август, 2023 Предния път преди 2 г. бях на 80 км. от Вардзия и не успях да отида. Този път 240 км не се опънаха, нищо, че се вземат за 5 часа (и още толкова на връщане). Доволна съм 🙂 55 10 Връзка към коментар
Rossi to Публикувано: 1 септември, 2023 Сподели Публикувано: 1 септември, 2023 Vai beach /Палмовия плаж/, Крит 46 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 1 септември, 2023 Сподели Публикувано: 1 септември, 2023 На 30.08.2023 г. в 23:53, Иван Попов каза: В момента съм в нас и си правя снимки към Космоса с телескопа 😊 Освен снимки от синята Суперлуна, има снимки и на Сатурн 😊 Снимките са правени с телескоп и не са преработвани снимките. И само да добавя, че скоро ще започна и клипове да правя така, че ще качвам и във форума. Сега само едно ще пусна И аз миналата вечер заради Супер Луната смъкнах телескопа от тавана, за да й направя някоя друга снимка и забелязах Сатурн който се виждаше много добре. Добре, че ти видях поста, защото го помислих за някакъв спътник. 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 1 септември, 2023 Сподели Публикувано: 1 септември, 2023 Кносос, Крит: 47 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 1 септември, 2023 Сподели Публикувано: 1 септември, 2023 Горно Дряново - точно по средата между Лещен и Ковачевица, сякаш си попаднал в малките турски селца след Одрин 32 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 1 септември, 2023 Сподели Публикувано: 1 септември, 2023 Шматкам се из центрото, столичното. Което не е съвсем вярно, понеже съм тук с цел: да си купя куфар - не само набелязан, а конкретно избран. По пътя към магазинчето естествено се заплесвам по Софийски забележителности. На днешната светлина се открояват добре и са много красиви. След като минавам покрай къщата с атлантите, влизам в старото ново заведение да проверя имат ли торта Павлова. Щраквам я и се облизвам насухо... За малко да забравя закъде съм тръгнала. Грабвам куфара, последния от избрания модел, добре че оставих тортата за после, че можеше да има изненади.. Оставям да ми го опаковат, въпреки че съм тръгнала на пазар и ще товаря стоките в него. Пред магазина се чудя, накъде да тръгна - към тортата или към трамвая в посока набелязания супермаркет? Дамата от магазинчето с хубави куфари ми помогна, като каза: към тортата. И ето ме с куфара при тортата. Да му върви на куфара. Бива/ше си я 😋 Плащам и се затичвам към онзи супер, да пълня новия куфар. П.П. А ако някой се нуждае от квалифициран екскурзовод на чужди езици, с отлежал сертификат и фотоапарат и знаещ къде са майсторските торти и истински доброто кафе- насреща съм 😄 35 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 септември, 2023 Сподели Публикувано: 1 септември, 2023 #тоСиПише ширината на река Дунав в сантиметри #49евроЦялаГермания 44 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 1 септември, 2023 Сподели Публикувано: 1 септември, 2023 преди 3 часа, Anna Kalinovska каза: П.П. А ако някой се нуждае от квалифициран екскурзовод на чужди езици, с отлежал сертификат и фотоапарат и знаещ къде са майсторските торти и истински доброто кафе- насреща съм 😄 Анна, издай координатите на тортата, или ти пробоно не работиш ;))) 3 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 1 септември, 2023 Сподели Публикувано: 1 септември, 2023 Преди 1 час, zon каза: Анна, издай координатите на тортата, или ти пробоно не работиш ;))) Преди 1 час, zon каза: Анна, издай координатите на тортата, или ти пробоно не работиш ;))) 🙃 Работя всякак, основно за удоволствие, следователно (почти) никога не работя.. Точно тази торта Пàвлова я има от години в Confetti на Графа. Открехна ме приятелка, член на гилдията на пишещите. Сега заведението с тераса на открито, която излиза на ул. "Христо Белчев", наемател е на СБЖ, поради което членовете на Съюза ползват намаление и за гост. - Мислех, че местенцето си личи по фото-пътеводителя 😎 и не го упоменах, за да не ме укори някой, че го рекламирам, и ме сложи в някакъв списък... (Реклама обаче не правя безплатно, дори торбички не разнасям..) Не по-лоша е тортичката и при Дъбов на ул. "Л. Каравелов", в Дианабад и на Петте кьошета; в салоните им до Южния парк и на ул. "А. Кънчев" не я предлагат. С нея заместиха лимоновия пай, с който се изкушавах преди нея. Там е кръгла и може би с по-малък грамажи за 4 лв. по-малко, но сякаш е по-добра. Поглеждам за снимка, не може да не съм я снимала, щом ме е впечатлила и рядко й прощавам, момент- A да кажа ли и защо се казва Пàвлова? Излезе снимка - във витринката вдясно е, в чинийка, готова за сервиране. Тогава преди Исландия не я опитах, само се информирах и си говорих с Тенли от снимката. Когато се върнах, я окачествих в новооткритото на Дъбов, специално заради мен, в Дианабад срещу автогара Юг. Но явно бързичко съм й се наслаждавала всеки път, че и вчера, забравяйки да я снимам. И се чудя: Какво ни липсва, че не си я направим сами и не сме зависими от нечий майсторлък ? 🤔 П.П. Странно, за куфара никой не пита, до тортата е на предпоследната снимка.. Ама да си кажа, не е от скъпата марка, която гледах да скрия при снимането по гореназованите причини. Италиански, няма и 100 левчета, без странична дръжка, което си е минус. Като отчетем инфлацията за последните 10-ина години, излиза кажи-речи колкото лидлския, който Луфтханза ми счупи навръщане от страната на викингите и елфите. ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 5 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 1 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 септември, 2023 Днес вече морето се кротна и напълнихме очите с много синьо. И един залез към Закинтос 50 Връзка към коментар
tara Публикувано: 1 септември, 2023 Сподели Публикувано: 1 септември, 2023 Откриване на Есенен салон на изкуствата - Пловдив 2023 с концерт " Пловдив - звезди от музика" и честване на 100г от рождението на Добрин Петков. 28 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега