Rossi to Публикувано: 2 септември, 2023 Сподели Публикувано: 2 септември, 2023 (редактирано) Агиос Николаос, Крит Voulisma beach Много тясна ивица, на места с камъни по пясъка. Иначе пясъка е ситен. Редактирано 2 септември, 2023 от Rossi to 44 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 2 септември, 2023 Сподели Публикувано: 2 септември, 2023 „... а погледнеш ли нагоре, виждаш Бога!" това е Пирин - планината, която познавам най-бегло и се надявам някой ден да я кръстосам надлъж и нашир. Няколко кадъра в движение 35 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 2 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 септември, 2023 #49евроЦялаГермания Факелни шествия, щрудели и спортни марки! Ротенбург об дер Таубер 51 Връзка към коментар
cck Публикувано: 2 септември, 2023 Сподели Публикувано: 2 септември, 2023 Още от Крит, Пещерата Мелдони: Бали (Гръцкото) А това бялото саламандърче е? — Питах синягата - знаеш ли това що за чудо е? А той “аксолотл, разбира се. Има го в Майнкрафта”. Гугълирах - вярно е аксолотл! 46 1 Връзка към коментар
searus Публикувано: 2 септември, 2023 Сподели Публикувано: 2 септември, 2023 Безцелното обикаляне на недревни разкопки около пловдивската гара ни изкара точно на някакво фестче на Иван Вазов, за което не знаех (като не гледам брошурки, които ми пъхат в ръцете), но за някои неголеми хора площадките все още са приоритет и се наложи да подминем набързо 🙄 19 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 2 септември, 2023 Сподели Публикувано: 2 септември, 2023 На един гръцки остров, започващ с Р 41 1 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 2 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 септември, 2023 Зенът на Пътешествията пак работи! В Ротенбург на правилния фестивал, без да е планирано и търсено (традиционно семейство #1) (традиционно семейство #2) А после #49евроЦялаГермания Бах къде е? В Ансбах той е! (словоредът е съобразен със стъпка хорей, да не си помислите друго!) И накрая - Форшхайм в Горна Франкония @Фил знае защо! 56 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 2 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 септември, 2023 През последните три дни бях във Флоренция. Много народ по улиците, но освен в Академията със статуята на Давид и в Катедралата бях почти сам (да се разбира с много минимален брой хора около мен). Много снимки направих, но само три (най-любими) ще споделя. Днешното утро от бърлогата: За една бройка бях пропуснал Palazzio Medici. За него ми каза @krasen_denev . Там има един таван (не че в другите няма), но този е брутален. Това е само 1/5 от него. 58 9 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 Скоро не бях минавала граница сухопътно, още по-малко тази. Вече в Сръбско. Тук е малко по-чисто и се пуши.. 21 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 Видин: Реставрирали са синагогата, която вече нямало да е синагога, а културен център. 33 Връзка към коментар
Популярно мнение VVP Публикувано: 3 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 Кордоба от вчера. Влак от Малага, 13 км разходка и газ обратно. 56 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 12 hours ago, Брани said: На един гръцки остров, започващ с Р РОдювене ! 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 Бегам залудо из Франконска Швейцария. (Тя пък една Швейцария!) https://strava.app.link/9yT0fUN2MCb 22 22 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 На път към едно чаровно село. Не остава много до Кустендорф. 22 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 Прекрасно място е този Дървен град! С късмета си попаднах по време на музикален фестивал и помагам във фотосесиите на руските участници от Екатеринбург.. Докато си пия кафето. 21 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 Ioanna: Янина или Йоанина, както ви се харесва. Острова и малко от града. 46 Връзка към коментар
Популярно мнение Lindt Публикувано: 3 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 Днес се учихме и забавлявахме с един SUP, взет назаем, около Сивота. Превзехме и едно плажче, изцяло за себе си и покъщнината ни и си шнорхелирахме с прилично разнообразие на рибки. Има толкова привлекателна синьо-зелена вода и причудливи бели скали и пещери около едно от островчетата, че докато го обиколим, напълно си заслужихме 800-те грама чийзкейк с вишни и профитеролите. 45 1 10 6 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 преди 49 минути , Lindt каза: Днес се учихме и забавлявахме с един SUP, взет назаем, около Сивота. Превзехме и едно плажче, изцяло за себе си и покъщнината ни и си шнорхелирахме с прилично разнообразие на рибки. Има толкова привлекателна синьо-зелена вода и причудливи бели скали и пещери около едно от островчетата, че докато го обиколим, напълно си заслужихме 800-те грама чийзкейк с вишни и профитеролите. Чудесни снимки, с голямо настроение. Смешно ми стана за розовото фламинго😄. Все пак сдобихте ли се с него и каква е разменната единица?😄 3 4 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 преди 37 минути , ДиянаВ каза: Чудесни снимки, с голямо настроение. Смешно ми стана за розовото фламинго😄. Все пак сдобихте ли се с него и каква е разменната единица?😄 Реквизит от моминско парти е 😄 И залезът ни е чуден, жалко, че толкова не знам как да снимам с телефон. А, ето по-нормална снимка: 43 6 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 преди 22 часа, Anna Kalinovska каза: Прекрасно място е този Дървен град! С късмета си попаднах по време на музикален фестивал и помагам във фотосесиите на руските участници от Екатеринбург.. Докато си пия кафето. 🙄 Първи сте видели, а си траете... Ами снимала съм самия Емир Кустурица и едва сега загрявам. Мхм, папарашкият ми нюх право при него ме е отвел.. Потупвам се по рамото, като същевременно проверявам за крилца 😶 7 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 Фолклорен фестивал в Неделино, най-емблематичният завой на яз. Кърджали, въжения мост при Сухово и гледка към яз. Студен кладенец от крепостта "Вишеград". 41 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 3 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 В Свалбард сме с @Tedy, @Desi75 и приятеля и - най-северният архипелаг на Норвегия. Това е нашият гид. Без него не е добра идея да се шляем из града, заради опасността от бели мечки: Имаме невероятен късмет за слънчево време и се качихме над града. 400 м. денивелация и картинката е различна: Един от ледниците: Изоставена мина, тук има много такива: Местните не излизат от къщи без пушка. Извън града е рискова зона за бели мечки: Една различна красота: 46 3 2 24 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 Варна днес 42 Връзка към коментар
zon Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 Nationaal Park Hoge Kempen, Maasmechelen, Kornelimünster, Aachen, Drielandenpunt & Val Dieu Abbey 39 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 3 септември, 2023 Сподели Публикувано: 3 септември, 2023 Парк Рила и Рилски манастир 27 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега