Прескочи до съдържание

Здравейте!


Препоръчани мнения

Здравейте!

 

Казвам се Христина и открих форума съвсем случайно, търсейки информация за мистичната катарска виза и нейните условия. Оказва се, този форум е една добре пазена тайна, защото на първи прочит открих доста познати лица ;)

 

Какво да кажа за себе си - както повечето хора тук, искам да обиколя света. 22 дни отпуска не стигат за нищо, но каквото мога, правя. Организирам екскурзиите си сама, имам достъп до резервационните системи за самолетни билети, но нямам общо с туристическия бранш. Пътуваме една група от общи приятели, с променящ се състав, но постоянна бройка от около 10 човека. Имаме много простичък план - всяка година една близка и една далечна дестинация. Посока - изток или запад. Африка е на изчакване. Предстоящо пътуване - Куала Лумпур, Сингапур, Камбоджа и Тайланд.

 

Поздрави на всички, попътен вятър и само напред!

  • Харесвам 16
Връзка към коментар

Добре дошла!

Африка на доста хора е на "изчакване", прави ми впечатление, че масово се започва от Азия, после Южна Америка и след това се хвърлят в 'дълбокото'. Това е много грубо казано, разбира се.

Ако си ок, някой път може да те питам за някой check в резервационните с-ми.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Няма проблем, питай каквото те интересува, с удоволствие ще помогна :)

 

Африка ми е голяма страст, но се чудя от къде да я подхвана. ЮАР ми е прекалено цивилизована - ако ще е Африка, да е Африка, в крайна сметка. Или от Кения, или от Танзания ще я почна. Може и двете. Но няма много желаещи около мен, това ме спира засега.

 

Радвам се най-после да намеря такава голяма група пътуващи. Учудващо, въпреки все по-достъпните цени, масово хората все още се притесняват да пътуват.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.