Doctor Who Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 Преди месец купих билети Лондон - Копенхаген - Лондон за дати 25.05. отиване и 27.05. връщане, през jetcost.fr ---- bravofly.Тогава получих кодове, вписах се в сайта на сайта на Райънеър и получих потвърждение за билетите. Вчера получих нови кодове от шест цифри и букви от bravofly .SQ2ХХХ за 25.05.2016 г. Лондон - КопенхагенХХХ48B за 27.05.2016 г. Копенхаген - ЛондонНе зная какво означават и защо ги пращат. Моля за съвет или идея. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 Не зная какво означават и защо ги пращат. Моля за съвет или идея. Попита ли ги тях (bravofly) ? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 26 май, 2016 Сподели Публикувано: 26 май, 2016 Отделих питането в нова тема, извън промоциите. Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 26 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 26 май, 2016 (редактирано) Говорих вчера с bravofly. Не можаха да обяснят причината за изпращането на тези кодове. Билетите бяха свалени и разпечатани от сайта на Райънеър някалко часа след получаването кодовете. Хората летяха. Няма проблем за момента. Ще пиша и след връщането, което е утре. Редактирано 26 май, 2016 от Таньо 3 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 31 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 31 май, 2016 (редактирано) P.S. Пътуването премина без проблеми. За собствена информация пробвах кодовете и се вписах с тях в сайта на Райънеър. Показа ми същите полети и същите дати. Предположението ми е, че Bravofly изпратиха новите кодове, защото все още не беше извършен чек -ин и нямаше билети. Според мен временно и четирите кода са давали достъп до резервацията. Редактирано 31 май, 2016 от Таньо 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега