Elena Публикувано: 29 декември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 29 декември, 2013 хахаха Фичо, винаги може да довърши един виц както трябва 2 Връзка към коментар
гост Публикувано: 29 декември, 2013 Сподели Публикувано: 29 декември, 2013 Абе въобще не ми я хвалете тая Ева - щом е готова да си легне с първия срещнат мъж ... Ако не си беше легнала с първия срещнат, ти сега нямаше да пишеш тук! Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Ако не си беше легнала с първия срещнат, ти сега нямаше да пишеш тук! Виж к'во - въпросът е принципен! 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Абе въобще не ми я хвалете тая Ева - щом е готова да си легне с първия срещнат мъж ... Що бе, на Адам не му е зле, че още първата срещната му е пуснала. 1 Връзка към коментар
theo Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Що бе, на Адам не му е зле, че още първата срещната му е пуснала. Ми то друга не е имало... Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Ми то друга не е имало... А, той откъде да знае.... 1 Връзка към коментар
theo Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 А, той откъде да знае.... Ами щот` му е било взето ребро бе.... 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Ами щот` му е било взето ребро бе.... Много изпадате в подробности.... Връзка към коментар
theo Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 То като оня виц В час учителката казва: – Сега ще ви разкажа как са се появили първите двама човеци.. Иванчо вдига ръчичка : –По-добре ни разкажете как се е появил третия човек , другарко... 3 Връзка към коментар
Vincent Hanna Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 - Скъпа, сънувах те,- Нищо де, пере се... 6 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 30 декември, 2013 Сподели Публикувано: 30 декември, 2013 Събужда се Адам и гледа - няма нито едно ребро!!! - Господи, какво си ми направил?! - Ами кой се напи вчера и крещеше: "Да идват момичетата!"? 4 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 31 декември, 2013 Сподели Публикувано: 31 декември, 2013 (редактирано) Това май не е пускано Въпроси, зададени на сайт за посещение на Южна Африка относно Южна Африка и отговорите на собственика на сайта:- Ветровито ли е изобщо в ЮАР? Никога не съм виждал да вали по ТВ, как растат при вас растенията? (Англия)- Внасяме растенията пораснали и след това седим и ги гледаме как умират.- Ще видя ли слонове по улиците? (САЩ)- Зависи колко сте пили!- Искам да вървя пеш от Дърбан до Кейптаун - мога ли да следвам линията на влака? (Швеция)- Може, само 2000 километра са. Носете си повечко вода...- Безопасно ли е да се тича около храстите в ЮАР? (Швеция)- А! Значи е вярно това което разправят за шведите...- Можете ли да ми дадете повече информация за надбягванията с мечки коала в ЮАР? (САЩ)- Авс-тра-лия е оня големия остров в средата на Тихия океан. Африка е големия триъгълен континент на юг от Европа на който няма... Ооо, забрави! Да, бе. Надбягванията с коали са всеки вторник вечер в Хилброу. Елате голи!- Накъде е север в Южна Африка? (Англия)- Значи заставате на юг и се обръщате на 180 градуса. Като стигнете дотам ни се обадете за по-нататъшни указания.- Можете ли да ми дадете програмата на Виенския момчешки хор? (САЩ)- Авс-три-я е оная чудата малка страна в средна Европа, която... Ооо, забрави! Да, бе. Виенския момчешки хор свири в Хилброу всеки вторник вечер, веднага след надбягванията с коали. Елате голи.- Имате ли парфюми в ЮАР? (Франция)- Не. Не миришем!- Можете ли да ми кажете районите в ЮАР, където женското население е по-малко от мъжкото? (Италия)- Да. Нощните гей-клубове.- Празнувате ли Коледа в ЮАР? (Франция)- Аха. Ама само по Коледа.- Има ли пчели-убийци в ЮАР? (Германия)- Не, ама за вас ще внесем.- Има ли супермаркети в Йоханесбург и продава ли се мляко целогодишно? (Германия)- Не! Ние сме мирна цивилизация на строги ловци и събирачи. Млякото е забранено.- Ще мога ли да говоря английски на повечето места на които отида? (САЩ)- Ще можете. Само първо трябва да го научите. Редактирано 31 декември, 2013 от danimarkova 9 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 31 декември, 2013 Сподели Публикувано: 31 декември, 2013 - Скъпа, сънувах те, - Нищо де, пере се... Тука поне за две опции се сетих, но сега като се замисля има и трета, че даже и четвърта... 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения