гост Публикувано: 10 юни, 2015 Сподели Публикувано: 10 юни, 2015 Отишла новинарка во некое село да прави интервју со некој сточар.- Кој е вашиот најсреќен ден во животот?- Тоа беше една пролет кога мојата најомилена овце се изгуби, па цело село ја баравме и после долго барање ја најдовме и од радост сите и се изредивме!Новинаркава збунето:- Мислев духовно кога сте биле најсреќни?- Е тоа беше кога ми се изгуби кравата Милка, цело село ја бараше, мислевме дека волци ја заклале, ама ја најдовме, и после од радост сите и се изредивме!Новинаркава комплетно збунета го прашува?- А најтажен ден кој вие?Чичево се натажува:- Еднаш и ја се изгубив… ------------------------------------------------- Се сексаат Трпе и Трпана и во еден момент Трпе, на врв на екстаза, се вкопува во место. Трпана чека, чека, и едно време му вика:- Абе ајде, што застана? -Ќути Трпано, финтава е од интернет порничи. Се вика „buffering“. 3 Връзка към коментар
Hesoss Публикувано: 10 юни, 2015 Сподели Публикувано: 10 юни, 2015 - Мамо, виж... Тоя негър се топи...- Не се топи, маминото. Aка. Разговор между съпруг и съпруга:- Какво ще направиш, ако ме видиш да се целувам с друг мъж?- Ами... като твой верен съпруг ще ти дойда на посещение в травматологията. Съпруга, ужасно раздразнена от факта, че мъжът ѝ отказва да ѝ купи скъпо палто, казала:- Така като ми отказваш може да ме докараш до смърт. А погребението ми ще ти струва много по-скъпо!- Да. - съгласил се съпругът. - Но то е само веднъж... 3 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 11 юни, 2015 Сподели Публикувано: 11 юни, 2015 (редактирано) Катаджия спира кола за превишена скорост. Зад волана - бившата му класна. - Аз, Иване, много бързах. Извинявай! Няма да правя повече така. - Добре. Напишете 100 пъти "Обещавам да не карам повече с превишена скорост!" Редактирано 11 юни, 2015 от achieva 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 11 юни, 2015 Сподели Публикувано: 11 юни, 2015 Пияница се прибира намръщен, жена му го пита:- Какво ти има?Той:- Зарязах пиенето.Тя радостно:- Еее, слънцеее, браво на теб! Но защо си намръщен?Той кисело:- Не помня къде го зарязах... 5 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 11 юни, 2015 Сподели Публикувано: 11 юни, 2015 - Татко, ти защо си се оженил за мама? - Видя ли, ма, даже и детето се чуди! 7 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 11 юни, 2015 Сподели Публикувано: 11 юни, 2015 Двама осъдени на смърт ги водят към бесилото. Палачът пита първия:- Имаш право на последно желание. Какво е то?- Аз съм фен на Азис и искам да чуя за последно негова песен. - Добре, донесете касетофон! - казал палачът. - А какво е твоето последно желание? - попитал втория осъден.- Да ме обесите преди да пуснете касетофона! 5 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 11 юни, 2015 Сподели Публикувано: 11 юни, 2015 Твърди се, че тези изречения наистина са произнесени в съдебната зала и са записани дума по дума от съдебните секретари, а впоследствие и публикувани:Адвокат: Вие сексуално активен ли сте?Свидетел: Не, обикновено лежа.***Адвокат: А сега, докторе, вярно ли е, че когато човек умира в съня си, той не знае за това до следващата сутрин?Свидетел: Вие наистина ли сте успял да вземете адвокатския изпит?***Адвокат: И така, денят на зачеване бил на 8 август сутринта?Свидетел: Да.Адвокат: И какво правехте по това време?Свидетел: Чуках.***Адвокат: Тя имала три деца… Нали?Обвиняем: Да.Адвокат: Колко от тях са били момчета?Обвиняем: нито едно.Адвокат: А колко са били момичета?Обвиняем: Ваша чест, мисля, че ми трябва друг адвокат… Може ли да имам адвокат идиот?***Адвокат: Във връзка с какво бе прекъснат първия ви брак?Свидетел: Във връзка със смърт.Адвокат: И във връзка с ЧИЯ ИМЕННО смърт е бил прекъснат?Свидетел: Познайте.***Адвокат: Може ли да опишете този човек?Свидетел: Среден на ръст и с брада.Адвокат: Мъж или жена беше?Свидетел: Ако в града не е пристигнал цирк, мисля, че беше мъж.***Адвокат: Докторе, преди да започнете аутопсията, Вие проверихте ли пулса?Свидетел: Не.Адвокат: Проверихте ли кръвното?Свидетел: Не.Адвокат: Убедихте ли се, че не диша?Свидетел: Не.Адвокат: Защо сте така уверен, докторе?Свидетел: Защото мозъкът му беше в буркан на бюрото ми.Адвокат: Разбирам… Но все пак – може ли пациентът все още да е бил жив?Свидетел: Да. Възможно е да бил жив и даже да е практикувал в областта на юриспруденцията. - Докторе, жена ми хвана настинка. Гласът ѝ пресипна. Какво да правя?- Загубила ли си е гласа?- Едва говори, шепне.- Хммм... Наслаждавайте се! 5 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 11 юни, 2015 Сподели Публикувано: 11 юни, 2015 Основен въпрос: защо пилето пресича пътя?Отговори: Учителката от детската градина: - За да отиде от другата страна на пътя.Платон: - За свое добро.Аристотел: - Това е в природата на пилетата – да пресичат пътищата.Карл Маркс: - Исторически неизбежно е.Саддам Хюсеин: - Посоченото действие е непровокиран акт на бунт и ние съвсем справедливо ще изсипем 5т. нервно-паралитичен газ върху него.Роналд Рейгън: - Забравих.Хипократ: - Заради излишък на флегма в неговия панкреас.Мойсей: - И дойде Господ от небето и каза на пилетата – “Пътят ще трябва да се прекоси.” И пилетата започнаха да прекосяват пътя и настъпи радост.Ричард Никсън: - Пилетата не са прекосявали пътя. Повтарям. Пилетата НЕ СА прекосявали пътя.Симеон ІІ: - Пилето ще пресече пътя! Вервайте ми!Фройд: - Фактът, че вие изобщо сте загрижени за това, че пилетата прекосяват пътя, разкрива вашата сексуална несигурност.Дарвин: - Още от векове пилетата съвсем естествено са се селектирали по такъв начин, че те в момента генетично са предразположени да пресичат пътя.Исак Нютон: - Всяко пиле във вселената винаги ще може да пресича пътя перпендикулярно на дължината на пътя в една безкрайно дълга права линия с постоянна скорост, освен ако пилето не спре в резултат на небалансирани противодействащи сили от противоположната на пилешкото движение посока.Айнщайн: - Дали пилето пресича пътя или пътя се движи под краката на пилето зависи от гледната точка.Хайзенберг: - Никой никога не знае със сигурност дали в действителност то ще стигне до другата страна на пътя.Буда: - Задаването на този въпрос отрича природата на пилето.Ърнест Хемингуей: - За да умре в дъжда.Снупи: - Беше тъмна, бурна нощ. Някъде в дъжда едно пиле пресичаше пътя.Вуте: - Май пропуснах нещо. 4 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 11 юни, 2015 Сподели Публикувано: 11 юни, 2015 - Ало, тъща ми падна в басейна с крокодилите!- Щом крокодилите са си ваши - спасявайте си ги вие! 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 11 юни, 2015 Сподели Публикувано: 11 юни, 2015 Православен:- Христос воскресе!Агностик:- Не е изключено…Македонец:- В Охрид! ---------------------------------- Вчера катастрофира хвърчилото на ВВС на Македония. Македония вече няма ВВС. След инцидента министърът на отбраната не можа да понесе срама и се застреля. Македония вече няма и патрони… 5 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 - Да бях се омъжила за Сатаната, не за тебе, проклетнико!- Не може Марче, браковете между роднини са забранени! 4 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Нова историчка влиза в клас и задава въпрос:- Деца, кажете ми, кой е превзел Константинопол?Абсолютна тишина.- Тогава ще извиквам по дневника... Да каже номер 6, Петърчо.Петърчо:- Не съм аз, госпожице. Сигурно Гошко го е взел....Учителката отива при заместник-директора и му обяснява, че 6Б клас се подиграва с нея и не иска да отговаря кой е превзел Константинопол..Заместник-директорът:- Мда-ааа... 6Б, значи... Константинопол, значи...А той скъпо ли струва, тоя Константинопол?Учителката, обляна в сълзи, отива при директора.Директорът я изслушва и казва:- 6Б, казвате?Не, тия са такива гадове, че никога няма да го върнат.. 2 Връзка към коментар
Георги Василев Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Нощ. Петрови спят. По едно време Петров се стряска в съня си от злокобен шепот: - You’re gonna die! - Ъ? - You’re gonna die!! - WTF?! - Юргана дай, че измръзнах, бе! 16 Връзка към коментар
Hesoss Публикувано: 13 юни, 2015 Сподели Публикувано: 13 юни, 2015 -Тате, искам да се запиша на балет!-Неде, сине, това е много болезнено изкуство.-Защо?-Защото ще ти счупя краченцата Марийке,ще правиме ли секс?но аз не съм Марийкакво се прайш на луда,аз друго питам Абитуриент и абитуриентка се натискат яко в хола в апартамента на девойката. Майка ѝ щъка обаче в кухнята и всеки момент може да влезе при тях. Момичето иска да се отдаде на любимия и пита:- Искаш ли да ме чукаш отзад!- Ами майка ти? - отвръща той притеснено.- Ми... тя не знам дали ще иска... Мъж става през нощта до тоалетната, след като затваря вратата почва да говори:– Хайде де, какво се бавиш, пикай, заради теб съм станал посред нощите!От спалнята жена му сънено:– С кого говориш?– Спи, спи, едва ли го помниш… Събрали се езиковедите в Европа и стигнали до извода, че съществуват 3 сравнителни степени - например: добър, по-добър, най-добър...Обаче българинът казал, че не е вярно, и че в България са 4 степени:Езиковедите:- Как така четири?Българина:- Ами ей така: близо, по-близо, най-близо, на един х*й място; далече, по-далече, най-далече, на майка си в п*т*ата;хубаво, по-хубаво, най-хубаво, да си е*е майката...Езиковедите казали:- Не може да е вярно.Българинът:- Елате и вижте...Хващат самолета, кацат в София, хващат едно такси и му казват:- Карай към Варна.И таксиджията тръгнал, ама решил да попита:- Момчета, какво ще правите във Варна?- Ще пием кафе.- Абе Вие луди ли сте... Къде ще ходите на майка си в п*т*ата, ей тука на един х*й място правят такова кафе, че да си е*е майката! Отива сутринта една мадама на работа с насинено око. Вижда я колега и я пита:- К'во стана, бе муцка. От къде е този грим?- Мъжът ми ме би.- Е как? Аз си милех, че той е в командировка.- Той си бил мислел. Аз пък бях повече от сигурна На поредния партиен конгрес решили нашето тежко машиностроене да стане още по-тежко и зачакали идеи от колективите. Ловешкия завод за москвичи пръв реагирал и рекъл, че искат да правят самолети. Зачудили се от Политбюро от къде им е идеята и директора им вика: - Ми решихме да правим самолети от чисто любопитство! - Е как така от любопитство? - се зачудил отговорния другар. - Ми на всички конструктори им е любопитно дали ще можем да запалим самолет с бутане! Мъж се прибира у дома след работа, мрачен и угрижен. Жена му го пита:- Какво има, скъпи?- Много кофти... Имахме днес терористична атака във фирмата.- Ауу, наистина ли?! И какво стана, разказвай!- Нали знаеш, че получаваме много кореспонденция? Отварям аз едно писмо и ...Жената пребледнява:- Антракс?!?- Не бе... Трипер. 11 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 15 юни, 2015 Сподели Публикувано: 15 юни, 2015 https://www.facebook.com/vkusnireceptisnina/photos/a.1051593458200024.1073741829.1046365992056104/1150355124990523/?type=1&theater Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 Един баща играе с детето си в някакъв парк в Манхатън. Казва му: Скочи тате, колкото можеш по-високо, аз ще те хвана." Детето скача, таткото го хваща, приближава се комшията евреин и казва: " Господине, ние не правим така. Ние го оставяме да падне. И после му казваме: И на баща си не вярвай..." 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 Прибирам се сутринта от кръчмата, гледам.... непознати мъжки обувки в коридора.Влизам в спалнята и го пребивам. Тъкмо да почна жената, гледам... тя не била моята...Хора, заключвайте ги тези врати, бе! 7 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Диспечер на таксита:— Двадесет и трети, ще можеш ли да вземеш пътник от Люлин, който бърза за Аерогарата?— Да, мога, имам две свободни места.— Той е притеснен да не изпусне полета си в 17:00. Питам те ще успееш ли?— Гарантирам, че за този полет ще успее?— Двадесет и трети, какви гаранции при тези задръствания в Центъра, на околовръстното и по Цариградско?!— Няма страшно, возя командира на самолета. 8 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Жена пита съпруга си закачливо: Скъпи какъв бански да си взема за морето, На части,изрязан,цял класически? Той е поглежда и вяло отговаря" Вземи цял с две дупки за очите! 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Гледам серийка от сериала Монк. Обясняват му, как девойката се отдала на най-древната професия. Монк. типично по монковски вика: " зидаро-мазачество ли?" 2 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Какво нещо е навикът - тази сутрин кафето си го налях под ъгъл, за да няма пяна. 12 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Блондинка решава да използва наскоро закупения си GPS, на всичкото отгоре била и шофьор без особен опит. Не изминала и километър и GPS-ът казал… - След 100 метра завийте надясно и след 50 метра спрете, за да сляза от колата! 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Трима приятели в кръчмата пият и си говорят. Единият вика: " да знаете , какво ми се случи - прибирам се у нас, жената в кревата с друг мъж. Дойдох тука, напих се яко и не ми пука. Вторият - " ааа, при мен - подобно - прибирам се, у нас оргия - всички голи, с жената начело, правят групов секс. Отидох в публичния дом - алкохол, мацки, цяла нощ и не ми пука. Третият - " прибирам се аз, още преди да съм светнал лампата пред входа някой ми вика-" оооох, Филипе, откога те чааакам" И ме опъна. Ама на мен кво да ми пука, нали не съм Филип..." 1 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 - Как днешните деца играят на криеница? - Минават офлайн в чата… 7 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 22 юни, 2015 Сподели Публикувано: 22 юни, 2015 - Опишете с три думи какво харесвате в работата си.- Обедната почивка, заплатата, отпуската. 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения