vesi Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 - Тате, ще ме вземеш ли днес от детската градина?- Да те вземе мъжът ти. Аз съм на училище!!! 2 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 На една жена ѝ починал съпругът. Отишла тя при екстрасенс, за да разговаря с духа му: - Как си? - попитала жената. - Всичко е наред, не се притеснявай. - отговорил духът на съпруга. - Ти по-добре ли си там, отколкото с мен? - Да, много по-добре! Съпругата обидена: - Да, разбира се: раят си е рай! - Какъв рай? Аз съм в ада... 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 (редактирано) онзи леко конфузен момент, когато водиш гаджето за пръв път на гости на твой добър приятел, а wireless-ът на телефона ѝ се закача автоматично ================== - Пух, какво е любов? - Любов, Прасчо, е когато не ѝ казваш, че има мустак, а леко го захапваш като част от любовната игра! Редактирано 2 септември, 2015 от Фичо 9 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 (редактирано) Отива мъж при един психиатър:– Добър ден, докторе… хич не съм добре… мебелите ми говорят!– Как така? Споделете моля?– Ами снощи се прибирам малко по-късно от обичайното и си лягаме да спим с жената и по едно време гардероба се обажда:– Заспа ли вече?А жена ми отговаря:– Да, да… заспа…– Еми, аз да си ходя тогава…А аз подскочих, и му викам: – Къде ще ходиш, бе, ей?!? Аз още не съм те изплатил…— Ама, господине, защо все ми намигате?— Извинете, това е тик!— Еееее, гадно е така, аз вече се бях навила... Редактирано 3 септември, 2015 от wilks 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 Бог е измислил гравитацията за да не осерем и космоса! 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 По-добре 10 дни срам на плажа, отколкото 10 месеца мъка във фитнеса! 5 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 (редактирано) Къде бяхте на море? - В Лозенец. Насрахме се от кеф! - Да, бе, вярно, казаха по новините! ---- Докторе, имам запек. Какво ще ми препоръчате ? - Седем дена на Лозенец, на плаж. Редактирано 3 септември, 2015 от adreno 6 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 4 септември, 2015 Сподели Публикувано: 4 септември, 2015 Много сладко видео за туристите и мобилните телефони https://www.facebook.com/wirsindwiederhierinunseremrevier/videos/853050204791898/ 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 септември, 2015 Сподели Публикувано: 4 септември, 2015 Много сладко видео за туристите и мобилните телефони https://www.facebook.com/wirsindwiederhierinunseremrevier/videos/853050204791898/ Да, много е готино , копвам го. 1 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 4 септември, 2015 Сподели Публикувано: 4 септември, 2015 Къде бяхте на море? - В Лозенец. Насрахме се от кеф! - Да, бе, вярно, казаха по новините! ---- Докторе, имам запек. Какво ще ми препоръчате ? - Седем дена на Лозенец, на плаж. И още един по темата:ю - Разговори между почиващи в Лозенец: - Абе какъв е флага днес? -Кафяв 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 4 септември, 2015 Сподели Публикувано: 4 септември, 2015 6 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 Виждам в опашката пред касата една страхотна блондинка, която стои малко по-напред, маха ми дружелюбно и ми се усмихва. Не мога да разбера, защо едно такова парче ще маха на мен и при това тя ми изглежда позната, обаче не мога да кажа от къде. Ето защо й казвам:- Извинете, познаваме ли се?Тя отговаря:- Не съм много сигурна, но си мисля, че вие трябва да сте бащата на едно от моите деца!Припомням си за единствения път, когато съм изневерявал.- За Бога! Ти ли си тази стриптизьорка, с която правих секс на моята ергенска вечер върху масата за тенис пред всички, докато твоята колежка ме пляскаше с мокра целина?- Не - отговори студено тя... Аз съм класната ръководителка на вашия син. 15 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 8 септември, 2015 Сподели Публикувано: 8 септември, 2015 ... не мога да реша, комедия или трагедия.... 5 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 8 септември, 2015 Сподели Публикувано: 8 септември, 2015 късметлия неудачник 4 Връзка към коментар
akair Публикувано: 8 септември, 2015 Сподели Публикувано: 8 септември, 2015 2050 г., Германия провъзгласява за столица град Мюмюнхен. 9 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 8 септември, 2015 Сподели Публикувано: 8 септември, 2015 Моята история: 14 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 8 септември, 2015 Сподели Публикувано: 8 септември, 2015 Да си разцъкам по мойта част и тук: 10 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 9 септември, 2015 Сподели Публикувано: 9 септември, 2015 (редактирано) Борец си взел отпуск и му се приискало да замине за чужбина. В туристическата фирма служителката му казала:- Имаме много изгодни оферти за сафарита.- А какво е това сафари? - попитала мутрата.- Ами караш джип и стреляш.- А, мерси, ще почивам, няма пак да бачкам. ----------------------------------------------------------------------------- Един шеф на фирма се оплаква на друг:– Уволних SEO специалиста си…– И к’во?– Eми, какво, сега като напишеш „идиот” в Google, моето име излиза на първо място! Редактирано 9 септември, 2015 от christuff 4 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 9 септември, 2015 Сподели Публикувано: 9 септември, 2015 -Защо беше арестуван?-За ранно пазаруване.-Добре, това не е престъпление. Колко рано пазарува?-Преди да отвори магазинът. 1 Връзка към коментар
Ellena Публикувано: 10 септември, 2015 Сподели Публикувано: 10 септември, 2015 -Добър ден, ние сме от телевизията, правим анкета сред минувачите на случаен принцип. Вие знаете ли приблизително, колко е диаметърът на Земята?- Съжалявам. Не съм тукашен. 5 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 10 септември, 2015 Сподели Публикувано: 10 септември, 2015 (редактирано) Още: http://www.boredpanda.com/broke-college-students-life-hacks-save-money/ Редактирано 10 септември, 2015 от Zaro 13 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 11 септември, 2015 Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 11 Връзка към коментар
Препоръчани мнения