achieva Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 - Дъще, искаш ли да имаш братче? - Искам! - Тогава отивай да спиш! 3 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 Да говориш с мъж е като да се опитваш да оседлаеш крава - работиш упорито, но какъв е смисълът? * асоциативно от по-предния пост 5 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 След като днес от НАСА обявиха за откритата вода на Марс, марсианците си отдъхнаха. Щото можеше и да е нефт... 6 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 След като днес от НАСА обявиха за откритата вода на Марс, марсианците си отдъхнаха. Щото можеше и да е нефт...Никой не е в безопасност. 5 Връзка към коментар
Ellena Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 (редактирано) Никой не се учудва да види бившия си толкова, колкото женската богомолка! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Обаждат се в родилния дом и питат дежурната акушерка:- Вчера докараха при вас една девойка. Какво роди?Акушерката:- При нас девойки не карат! --------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Какво е нужно за един скандал?- Нищо и жена. Редактирано 29 септември, 2015 от Ellena 8 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Видове дървета в България:- широколистни- иглолистни- футболистни... 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 (редактирано) Шерлок Холмс и д-р Уотсън решават да отидат на къмпинг. След обилна вечеря, придружена с бутилка червено вино, те се оттеглят да спят. Няколко часа по-късно Холмс бута с лакът своя верен приятел. - Уотсън, погледни нагоре и ми кажи какво виждаш. - Виждам много звезди, Холмс – отговорил д-р Уотсън. - И какво е заключението ти? Уотсън се замисля за минута, след което казва: - Ами от астрономическа гледна точка това ще рече, че има милиони галактики, а може би и милиарди планети. Астрологически погледнато, Сатурн е в създездието Лъв. Хронологично погледнато, сега трябва да е три и половина. От метеорологична гледна точка подозирам, че утре ще имаме един прекрасен ден. А чисто теологически – смятам, че Бог продължава да бъде всемогъщ, докато ние сме малка, незначителна част от Вселената! А, какво е твоето заключение, Холмс? - Аз, драги ми Уотсън, мисля, че някой ни е откраднал палатката! Редактирано 30 септември, 2015 от Фичо 13 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Хванал горският някакъв рибар, дето лови риба извън сезона.- а, хванах те-ловиш риба извън сезона.-че аз не ловя!-Как да не ловиш бе-ква е тази риба дето я държиш?-това си е моята риба, домашната. Довел съм я на разходка. Пускам я, тя прави няколко кръгчета. свиркам и тя идва, взимам я и се прибираме вкъщи.-добре-я покажи-казва му горският. Мъжът пуска рибата във водата, двамата стоят и гледат. След малко горският вика-Хайде де-свири.-защо?-За да се върне рибата!-каква риба? _____________________ 8 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 2 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2015 Починал старият евреин. Брат му Аврам звъннал на сина си Изе:- Изе, прибирай се, чичо ти умря.- Съжалявам, тате, не мога да дойда на погребението... Ти му купи нещо и ми изпрати сметката.- Добре. - казал Аврам.Погребението минало нормално. Една седмица по-късно при Изе пристигнала сметка за 200 долара. След още една седмица - нова сметка за 200 долара. Минала още една седмица и пак пристигнала сметка за 200 долара. Изе се уморил и звъннал на баща си:- Тате, ти какво купи за погребението на чичо? Всяка седмица получавам сметка за 200 долара.- Взех му смокинг под наем... 5 Връзка към коментар
alex0001 Публикувано: 4 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2015 Аз съм българче щастливо - купих си апартамент!Май стените са накриво,но нали си е за мен!Кредита е първа стъпка -почваш с банката борба.То си е голяма тръпка,ако жив си след това.Чакаш смело кота било.с други думи - груб строеж.И ти става много мило,сякаш с болка ти растеш.После идва дограмата -пее твоето сърце.Кондензира по стената,но си имаш PVC.Ето майсторите сръчноще шпакловат две стени.Обясняват ти научновсички нови кривини.После плочки, гипс-картони,майстор нов и нов късмет -пренарежда без фасониуж прекрасния паркет.Иде шкаф, след него втори -тук очукан, там сгрешен.Но със майстор не се спори -той е майстор, ти кретен.И накрая, без съмнение,си щастливец, ако ток,след година закъснение,има в новия ти блок... 13 Връзка към коментар
bori Публикувано: 5 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2015 Обичам да чета хороскопи - това е единственото място, където имам пари, пътувам в чужбина и имам идеални отношения с всички. 10 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 5 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2015 - Ще платиш с кръв за греха си - рекъл Господ на жената. - Може ли разсрочено? Та толкова за менструацията. 10 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 6 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2015 Не знам какво правят тия бежанци, ама вече минаха всякакви граници! 11 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2015 Един сребролюбец пита Бога:- Господи, какво са за теб хиляда години?- Един миг…- А какво са за теб 1000 жълтици?- Един грош..- Тогава какво те бърка да ми дадеш този един грош?- Почакай един миг… 8 Връзка към коментар
bori Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 - Защо пиеш? - Като се погледна трезвен в огледалото и виждам един глупав и грозен човек. Като се погледна пиян и виждам един интелигентен и приятен човек. Връзка към коментар
akair Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 Истинският мъж е като стомана! Много, много трудно е да го пречупиш. Затова на жената ѝ остава само едно - да пили! 14 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 9 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2015 Сексът е като белота - трябва да имаш или добър партньор или много добра ръка! 9 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 12 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2015 Тази сутрин се срещнах с човек, който знае как да се решат всички проблеми в държавата, как да заработят институциите и как да се направят реформите. Той самият обаче не е готов да оглави правителството, понеже няма кой да кара таксито. 17 Връзка към коментар
Препоръчани мнения