Прескочи до съдържание

Eвропа - Бразилия - Европа от 211 Евро

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Ето линк към офертата.

Проверих я, дава въпросните цени. 

Който желае може да се възползва.....мен ме сърби много, но съм замислил Азия за окт-ноем а и нищо незнам за тази част на света, а ми се иска да обиколя и до аржентина и евентуално нещо друго... :)
http://www.fly4free.com/deal/europe/open-jaw-flights-from-europe-to-brazil-starting-at-e212/

П.П. Ако може някой да добави в заглавието 211 евро че незнам как да редактирам заглавието

Редактирано от Grishkata
  • Харесвам 3
Публикувано:

Е какво като не знаеш, ще помагаме :)

Azul скоро обявиха полетите от Лисабон, така че очаквам офертата да изчезне бързо, като се усетят... VCP им е най-големия хъб, летят навсякъде оттам, така че може да пробвате на един билет докъдето ви се ходи, няма нужда да се ходи до друго летище. Има и безплатен автобус до Сао Пауло.

Публикувано:

През kayak.it 405 евро за двама с връщане до Дюселдорф. Дано не кенселират. Долу-горе колко трябва да се изчака и знаем ли кога ще ми издадат билета?

• Харесвам 3
Публикувано:

Билета ако не веднага сигурно до ден ще ти го издадат.

Лисабон е малко скъп за довеждащи полети , но пък си заслужава да бъде видян , а и цената на полета до СП е отлична.

• Харесвам 1
Публикувано:

През kayak.it 405 евро за двама с връщане до Дюселдорф. Дано не кенселират. Долу-горе колко трябва да се изчака и знаем ли кога ще ми издадат билета?

Би ли споделил датите за които намираш такава цена?

Благодаря. :)

Взех ги през kayak.it ----> govolo.it, но става и voli24.it с Visa Credit, като дава 40 евро нагоре с всякакви други карти и пак цената е супер добра. Датите 04.11 - 13.11. Свързващите полети са 03.11 - Соф - Барса с Раян, 04.11 Барса - Лисабон с Иберия или Вуелинг, не съм решил точно. А на връщане до Дюселдорф и от там до Кьолн с влак или blabla и полет обратно до София.

PS: През voli24.it не ми мина кредитната карта и ми кенселираха резервацията, та пак взех през govolo и вече излизат през Amadeus като confirmed.

Редактирано от MARTiNSHO
  • Харесвам 2
Публикувано:

Ейййй и аз да допринеса за благото на българските магеланци ихихихи

Айде сега върнете ми услугата с 2 билета до Азия за по 211 евро!

Айде сега върнете ми услугата с 2 билета до Азия за по 211 евро!

Нямаш ник'ви грижи  :biggrin: 

При това не за по 211 eur всеки билет , ами 160eur общо за двата билета!!!  :biggrin:  :biggrin: 

post-139-0-72205100-1464617611.jpg

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 6

e e e e e e e имах предвид нещо банкок, бали, куала лумпур хехехехехех и за окт, ноември нещо   :P

но виж от друга страна мой колега направи страхотна врътка софия-дубай-манила-сидни за 400лв някъде....

Редактирано от Grishkata
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Още е валидна офертата, или поне еднопосочния от Лисабон до много градове в Бразилия, от 110 евро нагоре, през Rumbo...

Лети се с А330 на Азул. Вероятно и двупосочно става.

• Харесвам 2
Публикувано:

СП добра отправна точка ли е за Уругвай?

Не мисля. Над 2000 км. са , а нискотарифните там не са като европейските.

• 4 месеца по-късно ...
Публикувано:

Те по принцип имат онлайн чекин, ама за международни не съм ползвал. Чекина отваря май 2 дена преди полета, да не е от това?

Публикувано:

Ами всъщност аз имам вътрешен полет и за него ми разрешава да се чекирам, а той е по-далечен. Имам на 4ти полет до Сао Пауло, който уж се води на TAP, но само 3x се изпълнява от тях. Излиза ми на сайта на TAP обаче не мога да се checkin-на от там. А от сайта на азул нищо... интересното е обаче, че когато си вляза в мобилното приложения там излиза.. обаче пак не ми дава да се checkin-на. Писах им мейл, да видим...

Публикувано:

Ако има кодшер не знам, но по принцип Азул има и мобилно приложение и оттам може да се чекираш... Полета от Азул ли се изпълнява или ТАП? В крайна сметка чекина на гише е безплатен, а места може да се избират и преди това, от сайта на Азул (не знам в твоя случай как е де). 

Публикувано:

Значи полета е на Азул, излиза в мобилното приложение, обаче с кода от амадеус не става checkin, не става и с кода от Azul. Не става и checkin от сайта на tap... това последното няма особена логика, но все пак опитах :D

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.