macf1an Публикувано: 30 май, 2016 Сподели Публикувано: 30 май, 2016 (редактирано) Случайно ми попадна тази (нова? обновена) услуга на Външното, която позволява да регистрираш страните, в които ще пътуваш, както и периодите на престой. Те от своя страна ти изпращат автоматично известия ако има някакви важни събития там, както и данни за посолства и т.н... http://www.mfa.bg/120/patuvamza Някой ползвал ли я е? Не мога да скрия, че ме лъха известна доза подозрителност от "Биг Брадър" компонента, който присъства .. Разбира се, може и с фалшиви данни да се регистрираш.. не искат ЕГН Редактирано 30 май, 2016 от macf1an 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 30 май, 2016 Сподели Публикувано: 30 май, 2016 В тази тема има няколко мнения. 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 30 май, 2016 Сподели Публикувано: 30 май, 2016 Аз лично препоръчвам да гледате подобни информации на държави с много посолства и пътуващи граждани, като Великобритания, САЩ, Австралия, Канада, Германия и т.н. В повечето случаи информацията на български е малко или не е актуална, като причина за това са малкото посолства и служители работещи в тях. Освен това малкото български туристи генерират малко обратна връзка към посолствата и консулствата за евентуални проблеми в дадена държава. Няма лошо човек да следи и тази информация, но не трябва много да разчита на нея. 3 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 30 май, 2016 Сподели Публикувано: 30 май, 2016 (редактирано) Тази услуга я има от няколко години. Аз я ползвам винаги при пътуване. На днешно време е задължително според мен. В magelanci.com, подфорум - "в момента съм..." има подобно действие - съфорумско. Редактирано 30 май, 2016 от rdd 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 30 май, 2016 Сподели Публикувано: 30 май, 2016 И аз съм я ползвал. Не съм сигурен защо Беше за Мианмар, че там и роуминг нямахме. От тогава не съм се листвал, но не пречи да си добави човек данните. Така или иначе се събират къде ли не. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега