Прескочи до съдържание

Докладвайте тук неточности при превода

Препоръчани мнения

Ужасно много труд беше вложен в съставянето на актуален, смислов и правилен превод на форума. Все пак е възможно понякога да има неточности, в зависимост от контекста. 

Докладвайте тук всеки детайл от превода, който изисква внимание според вас и ще видим какво може да се направи. 

Връзка към коментар

Има едно Y пред текста, който излиза като цъкнеш на линка за активация в регистрационния мейл. Не видях добре текста, че бързо се скри, но беше нещо от сорта на "вече можете да влезете във форума" :).

Връзка към коментар

Има едно Y пред текста, който излиза като цъкнеш на линка за активация в регистрационния мейл. Не видях добре текста, че бързо се скри, но беше нещо от сорта на "вече можете да влезете във форума" :).

Оправено :) Такива да са проблемите! :)

Връзка към коментар

Ами и гугъл не е категоричен по темата, а ми изкарва доста по-специфични резултати за нумериран, което изглежда е чуждица преведена буквално от numbered. А пък номериран е побългарено от номер, в което също има някъв резон...

Връзка към коментар

През бързото меню --> Новини :)

Сега е по-добре :) Спокойно, не е нищо страшно което да седи скрито, просто един от стандартните файлове, които си идват със софтуера и не ни върши работа на тоя етап :)

Връзка към коментар

Предположих :) Просто ми направи впечатление, то в нов сайт винаги има някакви такива дребни пропуски :)

Обзорът няма ли да го посочиш в "Новини"? И кажи за синхронизацията - как действа?

Връзка към коментар

Предположих :) Просто ми направи впечатление, то в нов сайт винаги има някакви такива дребни пропуски :)

Обзорът няма ли да го посочиш в "Новини"? И кажи за синхронизацията - как действа?

Ами не, новини е малко тъпо казано, в Новини са само офертите, нови дестинации и т.н. Обзорчето си обзорче, то си е АХ материал. 

Не те разбрах за синхронизирането, искаш коментарите от там да излизат тук ли? Много инвестиция и работа ще е, а не мисля че има някакъв смисъл :)

Връзка към коментар

Значи не съм те разбрал. Стори ми се, че някъде беше писал, че ще има синхронизация между коментарите в АХ и тук. Не съм виждал такова нещо, та ми беше интересно как ли ще работи, ама като няма - здраве да е :)

Между другото, за часовника намерих ето това: http://www.qlock.com/links

Мисля, че можеш да наредиш няколко такива панели един под друг, за различни градове и часови зони.

:)

Връзка към коментар

Значи не съм те разбрал. Стори ми се, че някъде беше писал, че ще има синхронизация между коментарите в АХ и тук. Не съм виждал такова нещо, та ми беше интересно как ли ще работи, ама като няма - здраве да е :)

Между другото, за часовника намерих ето това: http://www.qlock.com/links

Мисля, че можеш да наредиш няколко такива панели един под друг, за различни градове и часови зони.

:)

не не, има синхронизация между новините в заглавната страница и темата във форума. Демек ако коментираш под офертата за килиманджаро през заглавната страница мнението ще ти се види и във форумната тема...и обратното

Но иначе са си два изцяло отделни сайта :)

Ще го видя тоя часовник, ама...да не почвам пак със спойлерите...дясното меню на заглавната страница скоро ще се запълва с други неща и да не стане препълнено :)

Връзка към коментар

не не, има синхронизация между новините в заглавната страница и темата във форума. Демек ако коментираш под офертата за килиманджаро през заглавната страница мнението ще ти се види и във форумната тема...и обратното

Но иначе са си два изцяло отделни сайта :)

Ще го видя тоя часовник, ама...да не почвам пак със спойлерите...дясното меню на заглавната страница скоро ще се запълва с други неща и да не стане препълнено :)

Аха, ясно :) Е... чакаме дясното меню! :)

Между другото, в снощната тема "Скандинавия-Кения" бях качил картинка, днес гледам, че изобщо е изчезнала от моите файлове. Ти ли си я забърсал по някаква причина или нещо се е случило? Направи ми впечатление, че квотата сутринта беше 97 мегабайта, а преди май беше 9.7.

Връзка към коментар

Квотата е 10мб на пост и 100мб общо, беше 20, но я вдигнах. Няма да притеснявам хората, ако имат снимки за качване, хостинг пространството не е кой знае колко скъпо на тоя етап. 

За  картинката, прикачи я като файл или външен линк? Ако е външен линк, може другия сайт да я е изтрил, аз за това като цяло държа да се качват тук снимките, но няма как да насиля никой, а и си е удобно просто да плеснеш урл-то :)

Връзка към коментар

Първо я лепнах като връзка, но после реших, че пиратите може да имат нещо против, затова свалих картинката и я засилих в "Моите файлове", като коригирах и съдържанието на мнението.

Връзка към коментар

Първо я лепнах като връзка, но после реших, че пиратите може да имат нещо против, затова свалих картинката и я засилих в "Моите файлове", като коригирах и съдържанието на мнението.

А да си я трил от моите файлове в последствие? Странна работа...

Провери дали я има още там.

Връзка към коментар

Там е работата. Не съм трил нищо, сутринта я нямаше. Затова реших, че може да си променял някоя настройка през нощта, когато обикновено се правят тия неща, което да се е отразило на съдържанието. Ето, сега пак проверих - нямам никакви прикачени файлове.

Между другото, картинката беше .png. Как стоят нещата с файловите разширения? Имаше и интервал в заглавието. Това е дребно нещо, но понякога има значение, аз затова години наред жулех с долна черта по важните си файлове.

Редактирано от captain_oveur
Връзка към коментар

png и jpg не би трябвало да имат проблеми. Виждам, че линка в темата е като към качена снимка, така че не знам какво е станало за да изчезне. Надявам се да е нещо инцидентно, ще се ослушвам за подобни проблеми. 

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Определено има някакъв проблем с отчитането на новите постове и броенето на прочитанията или само за някои потребители.

Темата има 0 прегледи. След мен Георги е коментирал, но системата не го отчита. :D

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Определено има някакъв проблем с отчитането на новите постове и броенето на прочитанията или само за някои потребители.

Темата има 0 прегледи. След мен Георги е коментирал, но системата не го отчита. :Dattachicon.gifProgetto1.png

Обновяванията на прегледите не стават автоматично, за да не се товари базата излишно, а веднъж на някакъв период от време, 15 минути ако не се лъжа :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.