Прескочи до съдържание

Остров Koh Samui


Йордан Щерев

Препоръчани мнения

Йордан Щерев

Здравейте,

 

Предстои ни пътуване до остров Самуи с моята половинка през месец Юли. Избрали сме хотел Blue Lagoon /Chaweng beach/. Ще се радвам да споделите вашите впечатление са острова, плажовете, атракциите/и техните цени/. Ако се сещате и нещо интересно и забавно пак сме на линия да чуем полезна и забаван информация .

 

P.S. Това е нашият меден месец :wub:

Редактирано от Йордан Щерев
Връзка към коментар

Здравейте и поздравления!

Chaweng е най-туристическата част от острова. Ние бяхме за седмица там, но спахме на три различни места, едно от които беше и хотел на този плаж. Бясъкът е бял, ситен, но водата не беше много чиста. Навсякъде се предлагат масажи на плажа - страхотни са, а цените - ниски. Нощно време е шумно, заведенията пълни, има и травестити. Ще видите турстически Тайланд.

Другите ни хотели бяха в северната и в западната част на острова. На север беше по-кротко, пясъкът по-жълт, но много ни хареса.

В западната част, където бяхме само една нощ, за да сме по-близо да ферибота, имахме фантастичен и незабравим залез, видяхме и сватба на плажа. Водата беше гладка като езеро.

За цени много не си спомням - такситата, които ползвахме, за да се придвижваме между хотелите, не бяха скъпи, сравени с разстоянията, храната беше на нормални цени.

По разни атракции - статуята на Буда, водопади и т.н. не сме ходили. За нас Ко Самуи беше място за почивка, след Банкок и Чанг Май.

Имам публикуван албум в галерията, ако ви е интересно.

:)

  • Харесвам 3
Връзка към коментар
Йордан Щерев

Благодаря за съветите, със сигурност, ще кача снимки и ще разкажа като се върнем, Това, което ме притеснява е плажа, да нее скалист. Ако има някой с повече вчпечатление от плажа ще се радваме да разкаже :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.