Прескочи до съдържание

Европейско първенство във Франция 2016 г. + игра


Пътувко

Препоръчани мнения

Бележка на Георги: може да се включите в играта за Европейското. Повече информация в това мнение.

 

Футболанци, след броени дни започва Европейското първенство по футбол във Франция :)

Моят фаворит е Италия, в случай че мине групите ....италианите винаги започват на бавен ход, но наберат ли сила се превръщат във фаворит. Естествено има по-силни отбори в момента, но аз го карам на симпатия.

Кои са вашите фаворити, нека да обемним сладки приказки за Цар Футбол :)

Редактирано от Георги
  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Хубавата страна на това , че не участваме е , че сега мога да гледам обективно играта. Нямам фаворит, често си харесвам някой отбор след първите мачове и докрая съм за него.

Едно е сигурно - това никога не е било Англия да видим дали ще ме изненадат :)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Винаги съм бил за слабите отбори и изненадите. А моите хора завоюваха победа още преди да е почнало първенството. Макар Голдмън сакс да дават шансове на Исландия 0,2 на сто, Арна Йонсдотир вече стана "Мис Евро 2016" :)

 

large_4bd478ee998a8000f9fa9ce2e11e9b56ac

 

http://euro2016.gong.bg/yellow/krasavica-ot-islandiia-e-mis-evro-2016-381441

 

А всичко живо се кефи, че изобщо се класират за първи път! Единия е зъболекар, други двама - дърводелци, трети със селско стопанство доработва...с две думи - супер пичове :)

  • Харесвам 8
Връзка към мнение

Аз по традиция съм си за Маншафта   flag_german.gif

Също така винаги стискам палци и за ингилизите.  :) 
А иначе другите фаворити за титлата ми се струва логично да са Испания и Франция..., само че във футбола често няма логика  ;)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Една приятна изненада на това Европейско може да е Хърватия - имат страшен отбор. Нищо чудно да поднесат сензацията, както направиха и Гърците през 2004 :)

Иначе аз лично от 2002 година насам винаги на Евопейско и Световно първенство съм за Германия. През 2014 година най-после ме зарадваха, a мача с Бразилия ми е един от любимите!

Редактирано от П.Кръстев
  • Харесвам 2
Връзка към мнение

За съжаление на това първенство акцентът е другаде и аз искрено се надявам да не стане някой сакатлък с атентати. Усеща се, че има напрежение и ще бъде много тегаво. Друг път се говори много повече и има много повече шум, тази година е много минорно настроението.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
Мирослав Василев

Аз съм си за Белгия. След много силното представяне на световното, мисля че са с доста голям шанс и на европейското.

Връзка към мнение

Логиката е да се подкрепят аутсайдерите и отборите без "традиции", ако моите фаворити ги няма ("лалетата"), т.е. много ще се радвам, ако Исландия, Албания и Полша се представят добре и ако циркаджиите от южна Европа си останат по групите. Успех на Белгия или Англия също би ме зарадвал, тъй като, независимо от много неща - те не са отбори с традиции в европейски (пък и световни, изкл. '66 ) 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Сърцето и темперамента ми са за Скуадра адзура, а разума (и трудовия договор :) ) за Германия. :)

Off topic: По време на част от европейскоте ще сме в Барселона. Някой да сподели хубави кръчми за гледане на мач. Искам щерките са усетят духа на запалянковците извън БГ.

Връзка към мнение

Аз винаги съм бил и винаги ще бъда за Англия. Така вече повече от тридесет години. Чакаме. Орисия. По-бързо дочаках успех на родните национали в САЩ '94, отколкото значим успех на Англия на световно или европейско първенство. Но, надеждата умира последна. Реално погледнато най-близко бяхме на световното във Франция през 1998 г. Умишлено изключвам драмата Мексико '86, щото само като се сетя за оня циганин с божията ръка и страничния несретник и ми се доповръща! Майкъл Оуен направи феноменално първенство във Франция през 1998 г., Спайс бой също, но пък той не издържа на провокацията на Чоло Симеоне в осминафинала срещу Аржентина. Неадекватният Ким Милтон Нилсен в края на мача ни отмени чист гол, а накрая отново дойде проклятието на дузпите. Сега Англия няма боеспособен отбор, но може би от позицията на аутсайдер, ще вземе пък да ме изненада приятно. Всичко над четвъртфинал ще бъде успех...

 

Скрит фаворит за мен е Белгия. Много потенциал има в този отбор, но все още играчите са сбор от индивидуалности. Очаквам добро представяне и от хърватите, а по традиция ще стискаме палци и за останалите балкански представители. Очаквам изненадващ шампион. Първенствата стават все по-тежки и водещите национални отбори са съставени основно от изхабени физически и емоционално играчи. В това отношения франестата освен домакинство имат и предимството да притежават отбор с изиграни по-малко мачове. Ще бъде интересно...

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Дюк, и франсетата, и британците са известни преди всичко с това, че печелят първенствата само като домакини. Чиста случайност! ;)

Ако случайността не работи достатъчно добре - БАМ! - Феномена се пос*ра вечерта преди финала, БАМ! - гол-фантом във вратата на германците ;)

 

 

Аз засега нямам никакви конкретни очаквания и пристрастия, но имам едно на ум за швейцарците. В днешно време мачове и титли се печелят с дисциплина.

Редактирано от captain_oveur
Връзка към мнение
Гергана Пенина

Аз от футбол много много не се вълнувам, но европейско и световно винаги гледам и винаги съм за Англия (когато учатват)! Силно се надявам Англия да спечели и да отпразнува подобаващо годишнината от последната си титла :)

Италианците също ги харесвам! :)

Ейййййй, как можах да забравя - Швеция, заради най-любимият ми футболист Златан Ибрахимович ;)

Редактирано от Гергана Пенина
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Винаги на европейски и световни съм бил за Германия. За жалост ние отново не се класирахме за Европейското, а само какво пътуване бяхме намислили.. Най-силен състав си имат германците, но очаквам силно включване от белгийците и французите. Доста е жалко, че все повече натурализирани чужденци присъстват в отборите и вече се губи националната идентичност. Самокато погледна съставите на Франция и Белгия почти не виждам с френски и белгийски корени.

Връзка към мнение

Все още никой не е казал, че ще ходи на първенството :) Аз последно бях през 2004 г. в Португалия, беше уникално преживяване, но нашите убавци не се представиха подобаващо. Е ....поне играха! :P

Откакто гледам футбол англичаните винаги са се проваляли, но някой ден може да ни изненадат като испанците, които традиционно бяха абсолютни лузъри преди да избухнат.

И аз подкрепям някои от балканските отбори, като ми е писнало едни и същи да са на върха.

Връзка към мнение

Впрочем, навремето в един друг форум си правехме залози по време на такива първенства. Ако на някой му се занимава да прави класиране ще бъде интересно. Правилата са съвсем елементарни: всеки ден се пуска програмата за следващия ден и се участниците в играта правят залози тук във форума, като за точен резултат се присъждат 3 т., а за познат знак - 2 т. Награди няма, може да се съберем на по бира и победителят да плати сметката накрая... :lol:

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Впрочем, навремето в един друг форум си правехме залози по време на такива първенства. 

Ха-ха, верно че така беше  :) 

 

 

 

Награди няма...

Еее, как - наградата е признанието на участниците, че си разбирач!  :biggrin:

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Е как никой не каза добра дума за отбора на Исландия, а ужким целия форум се изреди да ходи до тази приказна страна :)

 

Явно по навик прескачаш #4-тото мнение - то верно в много култури числото 4 носи нещастие и няма такъв етаж, седалка, ред... :lol:

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Аз симпатизирам на Италия и се надявам на чудо от тяхна страна, въпреки че в този си вид са доста слаби. Като фаворит считам отбора на Франция - не само, защото са домакини, а и защото имат страхотни футболисти и много добър треньор. Рядко стават такива изненади като Гърция през 2004 г., така че по-скоро си мисля, че ще спечели някоя от големите нации. Естествено ще се радвам това да не са ингилизите и швабите.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Двуцветко

Явно по навик прескачаш #4-тото мнение - то верно в много култури числото 4 носи нещастие и няма такъв етаж, седалка, ред... :lol:

Според съвременните разбирания на нумерологията числото 4 показва липса на въображение и емоции и за това ги пропускам винаги тези постове :) Но твоя пост е коренно противоположен на това, как съм могъл да го пропусна?! :)

Сигурно съм се загледал по снимката и съм мислел, че става въпрос за женски футбол :)

Числото 4 също е признак на стабилност, а исландците точно това показват. Свеж избор за отбор да бъде подкрепен на този форум!

Редактирано от Двуцветко
  • Харесвам 3
Връзка към мнение
Травеолани

Ние с мъжа ми сме за Италия винаги. Те са нашия фаворит! Но много често като започнем да гледаме мачовете се появяват и други фаворити за конкретното първенство, така че съм сигурна, че и сега ще стане така.

Предполагам ще гледам мачовете сега като съм по майчинство, като съм на работа нямаше как заради часовата разлика.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Ахаха, абе вие много ги харесвате италианците сега, а беше време, когато майките плашеха непослушните дечица с Клаудио Джентиле :biggrin:

 

Марадона още го втриса, като чуе това име B)

  • Харесвам 5
Връзка към мнение
Двуцветко

Ахаха, абе вие много ги харесвате италианците сега, а беше време, когато майките плашеха непослушните дечица с Клаудио Джентиле :biggrin:

 

Марадона още го втриса, като чуе това име B)

Докато го сваляше на земята дърпайки го за фланелката, го риташе отзад :)

post-299-0-22452100-1465323408.jpeg

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.