Vankata Публикувано: 7 юни, 2016 Сподели Публикувано: 7 юни, 2016 (редактирано) 1.Виена-София-Виена 2. Виена-София 10 август +1,2 дни с връщане 28 август 3.Предпочитам директни, но може и с прекачване. Само със самолети искам да пътувам 4.Може прекачване нискотарифна 5. Без багаж ще съм. 6. 123 euro през rumbo 7. Дебитна карта виза, paypal и maestro Редактирано 7 юни, 2016 от Vankata Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 юни, 2016 Сподели Публикувано: 7 юни, 2016 Цената е 123 евро и директно в сайта на австрийците, ако няма отстъпка през румбо, по-добре си резервирай от там. Не мисля, че може да се надяваш на нещо повече, особено в избрания от теб период, мисля, че всеки полет под 150 евро е супер. Връзка към коментар
prozium Публикувано: 7 юни, 2016 Сподели Публикувано: 7 юни, 2016 Тя линията се обслужва от Austrian и BulgariaAir, а те май си имат споразумение да не се бият в цените, така че 123 евро е нормално като цена. Другото е да търсиш до Братислава, от там до Виена е под час с влак, на цена от ~10euro. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 7 юни, 2016 Сподели Публикувано: 7 юни, 2016 Тя линията се обслужва от Austrian и BulgariaAir, а те май си имат споразумение да не се бият в цените, така че 123 евро е нормално като цена. Другото е да търсиш до Братислава, от там до Виена е под час с влак, на цена от ~10euro. Никакво споразумение няма! Просто България ер се опитва да е с една идея по евтина от австрийците, но с 4 полета на седмица, няма как да са реален конкурент на австрийците, които имат 26 полета седмично. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения