Прескочи до съдържание

Здравейте, магеланци! :)


Препоръчани мнения

Казвам се Мирела и тук попаднах съвсем случайно, но пък съвсем на място! :)) Както вероятно повечето от вас и аз се озовах тук ровейки в необятния нет, за да организирам поредното пътуване - този път до вечния град, Рим. Обикновено тази чест винаги се пада на мен и ща не ща всеки път се налага да отделя огромно време и енергия, за да се получи незабравимо. :)))  Този път, благодарение на вас, времето и мъките бяха драстично съкратени, та след цял ден изчитане всички теми свързани с Рим, реших, че бих искала да стана част от магеланската общност. Ще се радвам, ако мога и аз да помогна с полезна информация. Още веднъж, сърдечно благодаря на всички от които почерпих безценна информация! Желая ви безчет пътешествия и споделени преживявания!

  • Харесвам 16
Връзка към коментар

Добре дошла. Тази чест, която винаги се пада на теб, май хич не е случайно, че винаги се пада на теб. Обикновено организиращите си го искат това усилие, даже им харесва, трика е другите да не го разбират и да се извлекат някакви облаги от това. От рода на - аз организирам всичко, вие черпите вечерята и виното. Получава се двойна награда :)

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Хахаха, както се казва на чист български : "Guilty as charged". Tака си е , харесва ми организирането на пътешествия, но най-вече заради вълнението от предстоящото приключение. Но и не рядко е свързано с ужасно главоболие, зачервени сълзящи очи и куп несвършени задължения... :lol: . Цялата драма продължава и когато стигнеме заветната цел, защото пък тогава трябва да видя всичко, всичко..., както и да опитам всичко  :lol:. Малко успяват на тези темпове и затова предпочитам да сме само двамата със съпруга ми - само той удържа на темпото и уйдисва на акъла ми  :lol:  :lol:  :lol: ,  

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.