Прескочи до съдържание

Халкидики - спокоен плаж в края на юли

HristoGrigorov

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

С приятелката ми обмисляме почивка в края на юли някъде на полуострова. Накратко- търсим спокоен и некаменист плаж, както и чиста вода  :lol: Основен недостатък е фактът, че не сме с кола. Ще пътуваме от София до Солун с автобус и доколкото успях да проверя от солунската автогара има автобуси до почти всички курорти надолу, но все пак има и изключения. Затова ще се радвам и някой, който също е пътувал с автобуси да сподели как е бил и пътят  :)

Почетох доста и забелязах, че всички харесват Сани и Калитеа, но аз някак случайно избрах Фурка, може би защото се влюбих в една оферта в airbnb точно за там. За съжаление някой хора казват че плажът бил каменист и било дълбоко ?  :unsure:

Ще се радвам на всякакви предложения и мнения! :)

Благодаря!

Публикувано:

Здравей, на мен много любим плаж ми е Пефкохори, Касандра. Намира се на около 80 км от Солун, но да си призная идея нямам как да стигнеш с градски транспорт до него. Пясъкът е страхотен, чистичко е, а водата е кристална. Тук има много хора, които познават Гърция отлично. Надявам се да видят темата и да са по полезни отколкото аз...:)

Публикувано:

Здравей,

Аз бих препоръчала къмпинг Арети, Ситония. В къмпинга освен изключително добри условия за къмпингуващи има и много приятни къщички оборудвани с всичко необходимо. Водата е чиста, две заливчета много спокойни с пясъчен плаж. Едно от най-спокойните местенца, на които съм била в Гърция. Ето линк на комплекса, за да разгледаш снимки на къщичките. http://areti-campingandbungalows.gr/bungalows.php

В къмпинга има магазин и ресторант.

За съжаление нямам представа как стои въпроса с автобусите до там.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Благодаря за мненията!А да сте ходили на Криопиги или Ханиоти, или да знаате нещо за тези места :) ?

Редактирано от HristoGrigorov
  • 4 години по-късно ...
Публикувано:
На 10.06.2016 г. в 16:50, -Serendipity- каза:

Здравей,

Аз бих препоръчала къмпинг Арети, Ситония. В къмпинга освен изключително добри условия за къмпингуващи има и много приятни къщички оборудвани с всичко необходимо. Водата е чиста, две заливчета много спокойни с пясъчен плаж. Едно от най-спокойните местенца, на които съм била в Гърция. Ето линк на комплекса, за да разгледаш снимки на къщичките. http://areti-campingandbungalows.gr/bungalows.php

В къмпинга има магазин и ресторант.

За съжаление нямам представа как стои въпроса с автобусите до там.

А може ли мнение за плажа, подхода ли е за деца, стръмен ли е, дълбоко ли е, има ли камъни? Предварително благодаря! 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.