Прескочи до съдържание

Билети до Великденския остров

Препоръчани мнения

Публикувано:

Италианците пак пуснаха промоция от Рим до Чили, само че този път периода за пътуване обхваща до 31 Март.

Най-сетне си отмъкнах билет до Сантяго - за края на февруари. Излезна 380 евро през liligo.fr, което е невероятна цена за тази дестинация и то в топ сезон. Позициониращите полети от София до Рим и обратно са 50-ина евро, за щастие в този период Wizz летят до Фиумичино и няма да се налага смяна на летища.

Като гледам това ще е най-дългия директен полет, който съм правил някога: 7390 мили, 15 часа нон-стоп. По-дълъг е и от скорошния Пекин-Оклънд, който беше "само" 6480 мили.

Страшно съм доволен, Чили и Великденския остров най-сетне ще бъдат покорени :) Още една мечта по-малко...

Купи ли си билет и до Великденския остров или дебнеш промоция? Може да се възползваш да посетиш и друго уникално място Фолкленските острови ;) Lan Chile са единствената авикомпания, която лети до там.

Георги Матеев
Публикувано:

Купи ли си билет и до Великденския остров или дебнеш промоция? Може да се възползваш да посетиш и друго уникално място Фолкленските острови ;) Lan Chile са единствената авикомпания, която лети до там.

Какво според теб се води за промоция до Великденския остров? Най-ниската цена, която намерих засега, е 418 евро.

За Фолкландските острови няма да ми остане време, пък и прочетох, че в бъдеще се планира директен полет Св. Елена - Фолкландски острови и нещо ми трепна при идеята :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Какво според теб се води за промоция до Великденския остров? Най-ниската цена, която намерих засега, е 418 евро.

За Фолкландските острови няма да ми остане време, пък и прочетох, че в бъдеще се планира директен полет Св. Елена - Фолкландски острови и нещо ми трепна при идеята :)

Между 400 и 800 долара съм виждал цени. Лан или сега Латам са монополисти по линията и по ниски цени трудно ще намериш. Може би си струва да ползваш мили...

Георги Матеев
Публикувано:

Между 400 и 800 долара съм виждал цени. Лан или сега Латам са монополисти по линията и по ниски цени трудно ще намериш. Може би си струва да ползваш мили...

То е ясно за монопола, аз и не съм очаквал да е евтино. Дори 418 евро ми се струва сравнително прилично като знам какви цени съм мяркал за тоя маршрут.

И с мили не е схема, вече го отхвърлих тоя вариант - искат 50.000 мили + такси за тоя билет, не си струва.

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)

Най-тънкото, което съм виждал от SCL до IPC, беше за около 350 €, което ми се видя нечовешки евтино. 418 € си е екстра цена.

...И понеже темата е за хвалби - похвалвам се: днес, макар и за малко, се видях с Любчето Ризова! О йе! :)

Срещите с хубави хора винаги много ме зареждат!

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 9
Публикувано:

Не пускат места с мили, ама хич. Наскоро претърсих за цялата година, нищо нямаше. А преди пускаха, ама аз се помайвах...

Георги Матеев
Публикувано:

Не пускат места с мили, ама хич. Наскоро претърсих за цялата година, нищо нямаше. А преди пускаха, ама аз се помайвах...

Мярках места с мили, но наистина много малко, и то в 95% от случаите бизнес класа за 75.000 мили + такси. Наистина не си струва на такава цена.

Публикувано:

То е ясно за монопола, аз и не съм очаквал да е евтино. Дори 418 евро ми се струва сравнително прилично като знам какви цени съм мяркал за тоя маршрут.

И с мили не е схема, вече го отхвърлих тоя вариант - искат 50.000 мили + такси за тоя билет, не си струва.

Аз като пътувах в този регион за 160 000 мили получих околосветски билет с 16 отсечки, но явно времената се менят :(

Най-тънкото, което съм виждал от SCL до IPC, беше за около 350 €, което ми се видя нечовешки евтино. 418 € си е екстра цена.

...И понеже темата е за хвалби - похвалвам се: днес, макар и за малко, се видях с Любчето Ризова! О йе! :)

Срещите с хубави хора винаги много ме зареждат!

Чилийците смятат основно в долари. 400 долара в даден момент може да са 350 евро, но “промоционалната“ им цена е 400 долара.

Тази линия им е една от златните кокошки и трудно пускат гювеч с мили. Ако решиш да правиш упражнение с мили по тази отсечка първо си направи резервацията с мили и след това нагласи всичко останало към тази резервация.

Публикувано:

Нищо не ни остава, освен да дебнем цена под 400,-€ да се успокояваме с цената на билета до Чили. Средно пак сме под цената дори от София до Чили :)

• Харесвам 3
Георги Матеев
Публикувано:

Нищо не ни остава, освен да дебнем цена под 400,-€ да се успокояваме с цената на билета до Чили. Средно пак сме под цената дори от София до Чили :)

И аз с това се успокоявам :) Така или иначе нямаме никакъв избор, не мисля, че по тази дестинация ще има каквито и да е промоции.

Преди време излизаха по-ниски цени за вътрешни полети, ако билета се купува от чилийски сайтове (може би са били тарифи за чилийски граждани). Ама сега гледам, че atrapalo.cl и компания дават същите цени като сайта на Latam, та май и това са резнали вече.

Публикувано:

Едно време имаше и Lan chile pass, с който на фиксирана цена можеха да се купуват вътрешни полети, ако имаш международен билет до Чили, но сега не намирам тази опция. Полетът до Великденския остров обаче, не беше включен в тази промоция, а имаше отделна цена...

Публикувано:

Имаше една шашава промоция за 4хх€, която беше директно Европа - Великденски остров, хоп ето я: http://magelanci.com/topic/2420-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8-270-%E2%82%AC

Рядко се случват такива чудеса обаче :)

• Харесвам 3
Публикувано:

И аз с това се успокоявам :) Така или иначе нямаме никакъв избор, не мисля, че по тази дестинация ще има каквито и да е промоции.

Знаеш, че понякога има добри предложения :)

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

Имаше една шашава промоция за 4хх€, която беше директно Европа - Великденски остров, хоп ето я: http://magelanci.com/topic/2420-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8-270-%E2%82%AC

Рядко се случват такива чудеса обаче :)

Помним, помним (въздиш)...

Поне по сегашната схема ще успея да разгледам и Сантяго и Великденския Остров, а не само едно от двете места.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

А това виждал ли си го? :) Нещо ново е май, на мястото на спрения преди година-две "South America pass" на LAN.

Сега го виждам за първи път, но нещо не става много ясно какви са цените. Ще трябва да се поекспериментира със запитвания явно...

Публикувано: (редактирано)

Сега проверих, и изненада, места с мили на LATAM има почти всеки ден. 20000 в едната посока от Сантяго, 28000 от Сао Пауло. Малко множко (щото ми трябват 4), ама преди като търсих нямаше въобще. Сега остава и на сайта на ВА да има (там имам повече мили, пък и май беше 25000 отиване и връщане)...

ПП Има ги и с Авиос, по 7 места всеки полет, еха (12500 + $10 в едната посока)

Сега излиза трудна дилема, Великденския остров или Дисни + България...

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 5
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.