Прескочи до съдържание

Билет до Амстердам/Айндховен

Препоръчани мнения

Здравейте,

Трябва ми малко помощ за намиране на билет до Амстердам или някъде наблизо. Еднопосочен. Току що си взех билет за връщане от Айндховен до София за 6ти септември и сега търся билет за отиване. Целта ми е да стигна до Амстердам. Датата е почти фиксирана - 2 или 3 септември.

Най-доброто, което намирам е билет с Alitalia директно до Амстердам за около 140 €. Полета е в много добро за мен време (петък, след работа), но се чудя дали може да се изнамери по-евтин. Или дали има смисъл да се чака за някоя промоция.

Поради лична "лудост" купувам билети само от сайтовете на авиокомпаниите, т.е. всякакви посредници не ме интересуват :) .

Благодаря!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз не виждам по-добра опция от полета на Алиталия. За началото на септември е почти изключено да има промоция, според мен купувай. 

Иначе, уважавам "лудостта" ти, но се ограничаваш доста като бягаш от посредниците. Не говоря конкретно за цена, но има много предложения измежду партньорски авиокомпании, които в сайтовете им поотделно не излизат :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Благодаря за съветите. Отивам да купувам :).

Иначе, уважавам "лудостта" ти, но се ограничаваш доста като бягаш от посредниците. Не говоря конкретно за цена, но има много предложения измежду партньорски авиокомпании, които в сайтовете им поотделно не излизат :)

В такъв случай бих се замислил.

Между другото, този полет на Alitalia, вторият полет се прави от  KLM с кодшеър.

Редактирано от ShaMan-H_Fel
Връзка към коментар

Благодаря за съветите. Отивам да купувам :).

В такъв случай бих се замислил.

Между другото, този полет на Alitalia, вторият полет се прави от  KLM с кодшеър.

То беше по-скоро като общ съвет. В конкретния случай, ако билета си излиза в сайта на Алиталия, действай си там, няма по-добри предложения :)

Връзка към коментар

Преди 2-3 седмици имаше на Aegean за около 100-120 € около твоите дати през посредник, но никой не може да каже дали ще се повтори, а и тогава не съм гледал на сайта на Aegean.

Редактирано от Oshko
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.