Прескочи до съдържание

Търся полет до Банкок в края на годината

Препоръчани мнения

Здравейте, бих искала да попитам каква цена е най-добра за самолетни билети до Банкок  за периода 28.11 до 13-14.12 тази година.

До сега с най-изгодни оферти са Катар с цена от 435 евро общо в двете посоки за двама, но преди около месец видях пак при тях на цена от 380 евро.

Ако някой има наблюдения как вървят цените за тази дестинация и дали могат да се намерят по-евтини билети моля да сподели.

Също така, ако има вариант или някой от Вас има опит с прекачване на летища с нискотарифните компании, с което цената да се намали, пак бих била благодарна да споделите.

Благодаря ви предварително и Ви поздравявам за прекраснният и полезен форум!

Връзка към коментар

Аз бих си купил на тази цената в момента. Определено е от много добрите. Моите наблюдения са, че в много случаи, дори да има оферта в последния момент, тя е за полетите с голям престой. Изключвам слабия сезон лятото.

Връзка към коментар

Никой финт с лоу кост прекачвания няма как да бие тази цена (особено, ако добавим задължителния куфар, а какво ли ще стане като сложим и междинни нощувки), да не говорим, че ще е необходимо да прелетиш половин/цяла Европа, а после да я летиш обратно, никакъв смисъл. Ето днес гледам, че има Кьолн - Пукет за 250 евро двупосочен, дори при тая цена пак няма да ти излезе сметката като добавиш всички допълнителни разходи до Кьолн. 

Ще летиш с катарците, това е почти гарантирано. Остава ти да чакаш дали някоя друга промоция ще свали под тази цена, а промоции до тогава ще има. Тотото е +- 50 евро, не се знае какво ще ти се падне. Ако датите наистина са ти толкова твърди, колкото пишеш - по-добре взимай, ако имаш гъвкавост - чакай. Това е според мен. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Благодаря ви за бързите отговори! :yes: Аз нямам претенции за датите,но се съобразявам с това, че до 14.12 са добрите цени. Промоцията на Катар е за полети до 16.12 ако не се лъжа. Друг фактор е времето, по информация от първа ръка знам, че най-подходящият месец за посещения на Тайланд е декември.  :) 

Връзка към коментар

Определено не е декември, особено на юг. Местните и хората с бизнес в Тайланд казват и че все повече се изместват сезоните напред. Януари-февруари е топ времето и пиковия сезон като цяло. Декември все още на места шансът за дъжд не е малък. Доста дъжд ме е валял и мен, януари-февруари небето е синьо и температурите перфектни.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.