christuff Публикувано: 19 юни, 2016 Сподели Публикувано: 19 юни, 2016 Имаме едно ходене до Дубай,което мога да разтегна малко и решихме да видим дали не можем да прескочим до Малдивите.Най-доброто като цена ,което намирам е около 320евра(в Orbitz май беше).Пробвах почити всички търсачки за нискотарифни,но все през катарците ми намират полети.Очаквах,че ще ми покажат оферти на нискотарифни компании и съответно по-ниска цена.Има ли шанс да смъкнем още или това е прилична цена?Датите са-заминаване от Дубай 15,10 и връщане на 21-ви.Връщането може да бъде един или два дни по-рано.Четирима възрастни сме ,ако това има значение. Благодаря предварително! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 юни, 2016 Сподели Публикувано: 19 юни, 2016 Ами имаш време до тогава, освен да чакаш някоя промоция на flydubai не знам какво друго... 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 19 юни, 2016 Сподели Публикувано: 19 юни, 2016 (редактирано) Ами имаш време до тогава, освен да чакаш някоя промоция на flydubai... И не само на тях. Може и от катарците да изскочи нещо, от шриланкийците (залагам на тях, с прекачване в Коломбо), от някой друг от близкоизточните играчи... Редактирано 19 юни, 2016 от captain_oveur 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения