Hesoss Публикувано: 25 юни, 2016 Сподели Публикувано: 25 юни, 2016 Здравейте Магеланци, очертава ми се пътуване догодина до Ливан в точност Бейрут, някъде края на март до към края на април.За целтта ще ми трябват два двупосочни билета с интервал около 5 до 7 дена между отиване и върщане.Разполагам с Виза Амекс Мастеркард и Маестро. Ще съм благодарен ако някой удари едно рамо къде да гледам за билети и колко е приблизително нормалната за според магеланци цена ( това което намерих през скайскенер е около 600лв двупосочен ) не съм много ОК да кацна в съседно летище тъй като не знам как е и ще бъде обстановката и до колко няма да е размирна зона. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 25 юни, 2016 Сподели Публикувано: 25 юни, 2016 Супер рано е от сега да търсиш, но ако търсиш някаква базова отправна точка Истанбул - Бейрут с Пегасус е 130 евро. България Ер иначе летят до там сезонно, но не съм сигурен дали април влиза в техния сезон. 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 25 юни, 2016 Сподели Публикувано: 25 юни, 2016 Добри цени съм виждала от Букурещ и Атина. Може да се използва и връзка през Кипър. Георги вече писа за Истанбул и Пегасус, но за м.март можете да погледнете и Туркиш, когато пуснат промоциите си за пътуване до края на март. 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 юни, 2016 Сподели Публикувано: 25 юни, 2016 Март тази година летях Ларнака-Бейрут-Ларнака за 65 евро с Aegean Airlines. А до Ларнака в този период се стига много евтино с Wizz (София-Ларнака-София ми излезна 20 евро). Поогледай за този вариант, излиза най-евтино и си е с тръгване от София. Най-лесно ще се ориентираш с тази търсачка, която показва всички нискобюджетни комбинации: http://www.azair.com/ 2 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 25 юни, 2016 Сподели Публикувано: 25 юни, 2016 Март тази година летях Ларнака-Бейрут-Ларнака за 65 евро с Aegean Airlines. Как беше времето през март? Звучи ми като подходящ месец за посещение. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 юни, 2016 Сподели Публикувано: 25 юни, 2016 Как беше времето през март? Звучи ми като подходящ месец за посещение. 28-30 градуса и на двете места. Връзка към коментар
Препоръчани мнения