Прескочи до съдържание

София-Бейрут-София


Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци,

очертава ми се пътуване догодина до Ливан в точност Бейрут, някъде края на март до към края на април.За целтта ще ми трябват два двупосочни билета с интервал около 5 до 7 дена между отиване и върщане.Разполагам с Виза Амекс Мастеркард и Маестро. 

Ще съм благодарен ако някой удари едно рамо къде да гледам за билети и колко е приблизително нормалната за според магеланци цена ( това което намерих през скайскенер е около 600лв двупосочен ) не съм много ОК да кацна в съседно летище тъй като не знам как е и ще бъде обстановката и до колко няма да е размирна зона.

Връзка към коментар

Супер рано е от сега да търсиш, но ако търсиш някаква базова отправна точка Истанбул - Бейрут с Пегасус е 130 евро. България Ер иначе летят до там сезонно, но не съм сигурен дали април влиза в техния сезон. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Добри цени съм виждала от Букурещ и Атина.

Може да се използва и връзка през Кипър.

 

Георги вече писа за Истанбул и Пегасус, но за м.март  можете да погледнете и Туркиш, когато пуснат промоциите си за пътуване до края на март.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар
Георги Матеев

Март тази година летях Ларнака-Бейрут-Ларнака за 65 евро с Aegean Airlines. А до Ларнака в този период се стига много евтино с Wizz (София-Ларнака-София ми излезна 20 евро). Поогледай за този вариант, излиза най-евтино и си е с тръгване от София.

 

Най-лесно ще се ориентираш с тази търсачка, която показва всички нискобюджетни комбинации: http://www.azair.com/

  • Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.