Прескочи до съдържание

Търся билети до Австралия Ноември 2016 - Януари 2017

Препоръчани мнения

Здравейте! Обмисляме цялото седмейство да направим по-дълъг престой в Австралия - около 2 месеца. Нямаме точни дати, въпросът е по Новогоднишните празници да сме там. Моля пишете ако в момента има някаква оферта или да чакаме още... На каква цена се е случвало да има изгодни билети до Австралия ( не държим и на конкретен град ). В момента намирам за около 650 евро, като ми се струва, че може и много по-изгодно, стига да се следи. :)

Връзка към коментар

Имало е за 500-550 евра билети до Австралия. Следете катарците, абонирайте се за поне два езикови сегмента от Таблицата, тук също проверявайте, ако някой обяви добра цена :)

Връзка към коментар

650 е цена та дрънка. Аз ако бях решил да ходя натам, бих я взел мигновено. Всяка седмица има разни оферти по 580-600 евро, но те са я от Милано, я от Испания, така че се добавят дни и цена, като накрая пак се получава около 650 евро. Дори да се направи комбинация от няколко билета (примерно с катарците до KUL и после AirAsia до SYD) трудно може да се получи много по-различна цена. Единственият шанс за стабилно по-ниска цена е Cebu по линията DXB-MNL-SYD, но за ноември/декември/януари Wizz дават неадекватни цени и доста често SOF-DWC-SOF стига до 200+ евро без багаж. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Аз също мисля, че тази цена е добра с тръгване от София. Трябва да се има предвид, че цените на билетите по Коледа и Нова година за Австралия растат.

Връзка към коментар

Моментално купувайте, див късмет ще е да се намери нещо по-евтино от София, пък макар и в нисък сезон. Регулярните цени от София рядко падат под 1000€.

Връзка към коментар

Здравейте! Благодаря за всички отговори! Не търсим билети до точно определен град, защото така или иначе ще обиколим целия континент. Важното да стъпим на тяхна земя :)

Връзка към коментар

Здравейте! Благодаря за всички отговори! Не търсим билети до точно определен град, защото така или иначе ще обиколим целия континент. Важното да стъпим на тяхна земя :)

Абе, не е баш тъй :blush: Със стъпването ще установиш, че вътрешните им полети също не са евтини. А  ако ще обикаляте целия континент, няма как да е , освен със самолет. Да не казвам каква е цената на полетите Сидни-Улуру-Сидни :(Разстоянията са огромни, не може навсякъде с кола.

Връзка към коментар

Абсолютно съм съгласна с горния пост, но това, което сме наумили, е че искаме веднъж да минем цялата дължина от запад на изток целия континент с кола, защото със самолет доста от вътрешността на континента остава незабелязана. Освен плажове, модерни градове и всички туристически забележителности, бихме искали да видим и живота на обикновенните фермери и животновъди например. :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Абсолютно съм съгласна с горния пост, но това, което сме наумили, е че искаме веднъж да минем цялата дължина от запад на изток целия континент с кола, защото със самолет доста от вътрешността на континента остава незабелязана. Освен плажове, модерни градове и всички туристически забележителности, бихме искали да видим и живота на обикновенните фермери и животновъди например. :)

Ами качете се на влак! :) Какво по-яко от това да се метнете на The Ghan и да прецапате през континента? Ако не се лъжа, билетът позволява прекъсване на пътуването, тоест човек слиза от влака, прави си обиколката, после се мята на следващия влак и продължава :)

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.