Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Бръмбар каза:

Абсолютно подкрепям за зъбния душ. Аз съм сменила 3 електрически четки досега и кой знае каква разлика между марки и модели не съм забелязала, но зъбния душ почиства много добре междузъбното пространство. На мен ми беше препоръчан от зъболекар, но аз имам и проблем с венците и доброто почистване на междузъбното пространство при мен е необходимост. Моят е Панасоник.

ние нашия го взехме заради брекетите, които носеше синът ни, и така внезапно го открих и аз за себе си, най-лесният тест е човек да се изчетка три минути, и след като си мисли, че вече е идеален, да мине с душа, за да разбере колко още неща има да се махат от устата му, особено ако е ял трошливи бисквити,  ядки или по-влакнести меса 🙂 иначе аз го правя в обратния вариант, първо душ за чистота, и после четка с паста за свежест

• Харесвам 3
Публикувано:

@Lindt, вижте колко им струват и главите. Аз съм с четка Сони от няколко години. Помня, че по едно време търсих глави и в Технополис, където продават същите четки нямаше глави. След това намерих някъде, но бяха толкова скъпи, че си поръчах от Алито 🙂 

• Благодаря 2
Публикувано:
преди 57 минути , antea каза:

ние нашия го взехме заради брекетите, които носеше синът ни, и така внезапно го открих и аз за себе си, най-лесният тест е човек да се изчетка три минути, и след като си мисли, че вече е идеален, да мине с душа, за да разбере колко още неща има да се махат от устата му, особено ако е ял трошливи бисквити,  ядки или по-влакнести меса 🙂 иначе аз го правя в обратния вариант, първо душ за чистота, и после четка с паста за свежест

А смяташ ли, че зъбния душ може да замени конците за зъби? И може ли да се ползва при зъби без почти никакво междузъбно пространство? 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 24 минути , mary_shery каза:

А смяташ ли, че зъбния душ може да замени конците за зъби? И може ли да се ползва при зъби без почти никакво междузъбно пространство? 

Според мен - абсолютно може ! Аз съм с "гъсти" зъби и откакто имаме душ, конци не съм ползвала. И аз като antea първо с душа, после с четката. При нас всичко е на Philips Sonycare.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, SpeeDemoN5 каза:

Здравейте, приятелката ми си хареса една картина  от Танзания,която обаче заради бъркотии на летището си остана там.. Сега искам да я изненадам като намеря художник който да ми я нарисува. Някой от вас да се занимава с това или да познава човек който да ми свърши работа? Също така, какви пари да очаквам да ми излезе за размери 30x60?

Прикачам я тук за да видите за какво става въпрос:

unnamed.jpg.019ab1238bb059cd97ac79a184f75914.jpg

А коя точно картина? Или всички изображения, съставляват една картина. Аз също съм на такава вълна в момента.

Публикувано:
преди 21 часа, aleksandrina каза:

https://praktiker.bg/bg/loyalty-program

За всяка покупка дават точки (За всеки 10 лв. от покупката клиентът получава 1 промо точка). Предполагам, че мнозинството не ги ползват, както е в Кауфланд например. Та точки лесно биха се намерили. 😉

Не важи без точки.

Докладвам, че ние може и да си се чудим вечно, но баща ми не е такъв. Отиде, усмихна се очарователно или както там се прави това с касиерките, получи 30 точки, взе ни четките и изключи възможността да платим с diners,  но пък ще ми донесе пръст за цветята, което си е бонус, че имам да градинарствам.                       

П.П. За Waterpik ще си помислим сега, не съм погледнала нито един и въобще не знам как изглеждат. Много сте настоятелни обаче, че ни трябва и Жижо вече иска такова "с което да се прероди" 

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:
В момента, aleksandrina каза:

По същия начин както си го направил с твоето име. @aleksandrina 

Аз нищо не съм направил,а го копирах от това чуждо мнение:

На 28.09.2021 г. в 8:13, Roje каза:

@dimitrov6, мисля че не отчита. Поне при мен е така- моят часовник е Huawei watch GT2, ако има значение марката на часовника. Като тичам по бягащата пътека и с лявата ръка / на която ми е часовника/ се държа за дръжката на пътеката не отчита крачките. Като си пусна ръката и я движа започва да отчита.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 29.09.2021 г. в 21:55, mary_shery каза:

Лично смятам, че е напълно възможно. Най-малко може да опиташ. Нашият душ има jet функция, която мисля че в твоя случай ще е много подходяща.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой може ли да препоръча от къде и какъв сладкарски шприц да си купя? Искам да е нещо хубаво и качествено - професионално или поне полупрофесионално, че всеки път попадаме на някакви боклуци, които никаква работа не вършат и като дойде Коледа и започнем да печем джинджифиловите сладки, се чудим с какво да плескаме айсинга. 

Благодаря на отзовалите се.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , chandni каза:

Някой може ли да препоръча от къде и какъв сладкарски шприц да си купя? Искам да е нещо хубаво и качествено - професионално или поне полупрофесионално, че всеки път попадаме на някакви боклуци, които никаква работа не вършат и като дойде Коледа и започнем да печем джинджифиловите сладки, се чудим с какво да плескаме айсинга. 

http://cookibooki.bg/

Познавам дамата- твори чудеса и предлага хубави нещица, въобще- отдадена е на това. Предполагам, че ще предложи нещо хубаво. Има и страничка във ФБ. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 16 минути , chandni каза:

@Mary прави най-красивите сладки в София. Може би тя има хубав шприц и като го кажа, ще ми донесе сладки 😇

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 минути , Lindt каза:

@Mary прави най-красивите сладки в София. Може би тя има хубав шприц...

Благодаря! Само където вече пораснаха децата и не забелязват украсено нещо ли ядат...

Не обичам много декорациите с айсинг, но съм пробвала. По-често съм ползвала фондан, но той е доста по-времеемък.

Най-удобно се работи с плик + накрайник, но да е хубав накрайника.

@chandni, аз пазарувам най-често от AromasHouse, че ми са най-близо и мога да видя на място.

Имам няколко накрайника на Wilton и са добри. Метални са моите, но са стари. Сега не знам какво се предлага. 

преди 16 минути , Lindt каза:

...като го кажа, ще ми донесе сладки 

Ще трябва да направя нещо за теб. :wub:

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 минути , Mary каза:

Ще трябва да направя нещо за теб. :wub:

"Възможно е да получа коледна меденка" си мислеше щастливо тя, докато отмаряше след изхабяването на 20 литра торфена смес, без да е присадила всичките си цветя...

May be an image of food

• Харесвам 1
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 4 минути , Mary каза:

Благодаря! Само където вече пораснаха децата и не забелязват украсено нещо ли ядат...

А, щом е за твоите сладки, ние може много лесно да се вдетиним! :grin:

• Харесвам 3
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 7 минути , Фил каза:

А, щом е за твоите сладки, ние може много лесно да се вдетиним! 

Ще станем на едно ниво тогава, че аз още гледам с очите на дете. :wink:

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 58 минути , chandni каза:

И аз ползвам плик (плътен, триъгълен) плюс метален накрайник. Последно купих "Солинген"  звезда за чурос от " Двата щъркела" на "Пиротска". Основният им магазин е на " Княз Борис |".

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Искам да си купя и пош, и накрайник от едно и също място и да са комплект, понеже последните, които бяхме купили не пасваха и пръстенът в горната част на формичкаата опираше в поша но надолу не опираше и не можеше да уплътни... просто ъгълът на скосението на поша и на формичката не съвпадаше.

Публикувано:
преди 3 часа, Lindt каза:

"Възможно е да получа коледна меденка" си мислеше щастливо тя, докато отмаряше след изхабяването на 20 литра торфена смес, без да е присадила всичките си цветя...

May be an image of food

преди 3 часа, Фил каза:

А, щом е за твоите сладки, ние може много лесно да се вдетиним! :grin:

Абе ще дойдете вие на моето. Аз от кога говоря че трябва коледната томбола да е със направени собственоръчно печива ...

Хем ще улесним регламента - @Mary и @Eva eva ще пращат сладкишите а ние ще връщаме подаръци 😉

ПП. Защото със сигурност съм пропуснала някой - да си кажа : Да се чустват поканени в сладкишоправенето всички .. ние подаръци имаме и за тях :girl_blum:

• Смея се 8
Публикувано:
преди 9 минути , chandni каза:

Искам да си купя и пош, и накрайник от едно и също място и да са комплект, понеже последните, които бяхме купили не пасваха и пръстенът в горната част на формичкаата опираше в поша но надолу не опираше и не можеше да уплътни... просто ъгълът на скосението на поша и на формичката не съвпадаше.

Пробвай в Торнадо - „ТОРНАДО ТРИП“ ООД, гр. Пловдив, Ж.К. „Тракия“, бл. 104А

Или поръчваш онлайн с опция преглед и тест.

• Благодаря 1
Публикувано:

@chandni, когато говорим за декорация и аз мисля, че по-добрият вариант за декориране е пош и накрайник. Купувала съм 2-3 пъти шприц, но по никакъв начин не съм успявала нещо да направя. Пошове си поръчвам от Алито, а накрайниците са ми Wilton. Пасват си добре, но аз не декорирам кой знае колко.

Като се заговорихме се сетих - има една мацка, страшна е, много ѝ се кефя. Направо извънземни декорации. 

36000476_f7ab7fa4

36000476_ae262b8d

Моите много не са за показване на фона на горните, но...толкова си мога 🙂 

186.JPG

204.jpg

930.JPG

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
  • Браво 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.