Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , mililia каза:

Можете ли да препоръчате, в София, фото студио за изготвянето на няколко професионални снимки? 

Важно ли е колегата да разполага със студио?

Всъщност той може и да наеме подходящо за целите на фотосесията, както неведнъж е правил. Контакти има през линка. 

https://photographers.bg/en/team_mf/димитър-калиновски/

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой може ли да препоръча учител по ски за дете на 10г. За Витоша.

Гледам цени почващи от 90лв/ч (200лв/ден)  + лифт карта. 

Публикувано:
преди 5 часа, era123 каза:

Мога, но за Франция 🤣 Мисля че платихме около 150 евро за 5 дни по 2 часа на ден... Лифт картата беше включена в квартирата... Не знам що ще дирите на Витоша 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, searus said:

Мога, но за Франция 🤣 Мисля че платихме около 150 евро за 5 дни по 2 часа на ден... Лифт картата беше включена в квартирата... Не знам що ще дирите на Витоша 😉

Тия в БГ не познават парите явно 🙂

Ама се налага да отидем, не че ми се кара на Витоша (или другаде в БГ).

Публикувано:
преди 6 часа, era123 каза:

Мога в Сен Мориц, Швейцария. Българка е.

Публикувано:

Цитираните цени са за индивидуално обучение.Не че груповото е евтино, но все пак 550 лева за 20 часа звучи доста по-приемливо :

Screenshot_2025-01-11-22-19-59-717_com.android.chrome.jpg

Стана ми любопитно за Швейцария, но лесно може да се провери :

https://www.checkyeti.com/en/winter/switzerland/st-moritz/certified-ski-schools-ski-instructors?sourceId=cpc&cachedAd=true&campaignId=21623359337&adId=710897156387&adGroupId=167156105515&keyword=ski lessons st moritz&googleHeadlineCategory=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAyoi8BhDvARIsAO_CDsBzGuUKC0yxUkYH0NmSWFwkGLKrhnoeFJ10SzROnQLdyYQnKj8gzWsaAmz_EALw_wcB

• Харесвам 1
Публикувано:
On 1/8/2025 at 6:30 PM, mililia said:

Можете ли да препоръчате, в София, фото студио за изготвянето на няколко професионални снимки? 

Предполагам е късно, но все пак да си кажа- мога да препоръчам много добър фотограф.

Публикувано:
преди 29 минути , Miladina каза:

Предполагам е късно, но все пак да си кажа- мога да препоръчам много добър фотограф.

Не е късно! Необходимо е обаче да има студио.

Публикувано:
преди 1 минута , mililia каза:

Не е късно! Необходимо е обаче да има студио.

Мога да препоръчам Беатрис Кранц, студиото й е в Ринг Мол-а. Познавам я и няколко колеги сме си правили снимки при нея, ина различни фонове освен бял за професионални снимки.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 11.01.2025 г. в 13:23, era123 каза:

Мачирски са много добри. Базата им е на Офелиите. Организират транспорта, екипировката и чай дават на децата. 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 11.01.2025 г. в 13:23, era123 каза:

Не е на Витоша, а на Боровец-тази събота (18.01) пускат дневна лифт-карта на цена 1 лев за деца от 7 до 13 години и безплатни едночасови уроци за начинаещи по ски и сноуборд! 

https://petel.bg/m/564532

• Харесвам 2
Публикувано:
На 12.01.2025 г. в 20:41, venceremos каза:

Мачирски са много добри. Базата им е на Офелиите. Организират транспорта, екипировката и чай дават на децата. 

+1. И двете ни дъщери бяха обучени именно от тях, при групови занимания. Само позитиви мога да изкажа

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте.

Искам да попитам притежателите на смарт часовници следното:тези модели,които имат будилник звънят ли силно?

В магазин "Зора" ми обясниха,че няма как да пробвам,трябва да го купя.А аз не мога,без да съм проверила дали ще върши работа.Другия вариант е да го купя онлайн(което почти никога не правя)и да го върна в 14 дневен срок,ако не ме устройва.

Ако знаете магазин,в който мога да пробвам преди да закупя.Трябва ми бюджетен часовник със силна аларма за събуждане.

Публикувано:
преди 8 часа, Polina каза:

Не съм сигурна че звънят, по-скоро вибрират на ръката. 

Да,точно така ми обясниха и приятели.Предполагам,че ще се справя и ще купя часовник,който ще върши работа.

Публикувано:
Преди 1 час, jungfraujoch каза:

Да,точно така ми обясниха и приятели.Предполагам,че ще се справя и ще купя часовник,който ще върши работа.

В Тему има по 16-20 лв смарт часовници. Има и клипчета. Поръчах един ей така - ми работи си чудесно, свързва се с андроид... Не съм пробвала алармата, дори не знам дали има. 🙂 Но ще пробвам по- късно. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 35 минути , aleksandrina каза:

В Тему има по 16-20 лв смарт часовници. Има и клипчета. Поръчах един ей така - ми работи си чудесно, свързва се с андроид... Не съм пробвала алармата, дори не знам дали има. 🙂 Но ще пробвам по- късно. 

Евтини смарт часовници има колкото искаш, въпросът е дали правят точни измервания. Хубаво е да има аларма, ок, но дали е ок да ви брои стъпките докато вие спите? Звучи невероятно, но има и такива. Има ревюта, четете. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 минута , Polina каза:

Евтини смарт часовници има колкото искаш, въпросът е дали правят точни измервания. Хубаво е да има аларма, ок, но дали е ок да ви брои стъпките докато вие спите? Звучи невероятно, но има и такива. Има ревюта, четете. 

За 20 лв и само за аларма и повиквания да върши работа, пак е без пари. Иначе едва ли някой разчита на тях за точно мерене на кръвно (че и това имат) или стъпките. Да не говорим, че и на телефоните има настройка за чувствителност. Имахме над 1000 стъпки разлика с приятелка, времето на вървене беше едно и също. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз не броя нищо,то ако и това почна да го правя,ще изгубя ценно време за безполезни(поне за мен неща).В случая трябва да купя часовник,за предпочитане от физически магазин,само с аларма-звънене или вибриране.

Благодаря на всички за информацията,ще пиша при яснота.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, jungfraujoch каза:

Аз не броя нищо,то ако и това почна да го правя,ще изгубя ценно време за безполезни(поне за мен неща).В случая трябва да купя часовник,за предпочитане от физически магазин,само с аларма-звънене или вибриране.

Благодаря на всички за информацията,ще пиша при яснота.

Чудя се що не си купиш един будилник? Продават даже едни мънзарки такива, колкото два кибрита един връз друг, ако не и колкото кибрит и половина...

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, iaia_mama каза:

Чудя се що не си купиш един будилник? Продават даже едни мънзарки такива, колкото два кибрита един връз друг, ако не и колкото кибрит и половина...

За да питам за ръчен часовник,значи някой има нужда от такъв.

Не става въпрос за часовник будилник,ако си прочела правилно запитването ми.

Публикувано:
преди 3 часа, jungfraujoch каза:

За да питам за ръчен часовник,значи някой има нужда от такъв.

Не става въпрос за часовник будилник,ако си прочела правилно запитването ми.

Значи не съм разбрала. Извинявай.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.