Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Днес бях в представителството на air.bg до Народния театър.

Естествено ми скъсаха нервите.

Но, докато се разправях забелязах това:

IMG_20200921_140630.jpg.9b4b5b87ad21009b2af0292cb3016200.jpg

Отначало ми стана приятно, а и се обнадеждих. Служителката е наш човек - ще ми реши казуса.

Питах - греда.

Имали клиент и той всяка година им подарявал календари.

Е, направо "побеснях". :wink:

Тия загубеняци не заслужават да си ги платят, камо ли подаръци.

Може ли "виновния" магеланец да си признае.

Няма много да му се сърдя.

Подозирам @Георги. Ако е така, предвид обстоятелствата около неговия статут във форума - изобщо няма да се сърдя. Браво Георги!

• Смея се 13
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 1 час, ven62 каза:

Но, докато се разправях забелязах това:

Tази снимка съм я виждала някъде... :scratch_one-s_head:

• Браво 2
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 18 часа, ven62 каза:

Отначало ми стана приятно, а и се обнадеждих. Служителката е наш човек - ще ми реши казуса.

Питах - греда.

Имали клиент и той всяка година им подарявал календари.

Е, направо "побеснях". :wink:

Тия загубеняци не заслужават да си ги платят, камо ли подаръци.

Може ли "виновния" магеланец да си признае.

Няма много да му се сърдя.

Подозирам @Георги. Ако е така, предвид обстоятелствата около неговия статут във форума - изобщо няма да се сърдя. Браво Георги!

Нямам нищо общо 🙂

• Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Тия па с кичозните стенни пана на техен си самолет... Така насечен през средата изглежда направо плашещо. Не можаха ли и един стенен календар от нашите да закачат!? 😄

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 17 часа, chandni каза:

Tази снимка съм я виждала някъде... :scratch_one-s_head:

Sorry, @chandni , бях доста ядосан и не съм успял да хвана и автора на една от най-харесваните от мен снимки в календарите. :clapping:Има голяма вероятност утре пак да им ходя на крака и ако това се случи, преди да им разруша жалкото офисче ще направя читава снимка.

преди 24 минути , master_of_germs каза:

Тия па с кичозните стенни пана на техен си самолет... Така насечен през средата изглежда направо плашещо. Не можаха ли и един стенен календар от нашите да закачат!? 😄

Загадъчния магеланец явно е подарил само настолни.

преди 37 минути , Георги каза:

Нямам нищо общо 🙂

О-о-о, тогава бързо да си признава кой е направил тази грешка.:acute:

:biggrin:

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 32 минути , ven62 каза:

Sorry, @chandni , бях доста ядосан и не съм успял да хвана и автора на една от най-харесваните от мен снимки в календарите. :clapping:Има голяма вероятност утре пак да им ходя на крака и ако това се случи, преди да им разруша жалкото офисче ще направя една читава снимка.

О-о-о, тогава бързо да си признава кой е направил тази грешка.:acute:

Защо да е грешка?  Браво на него/нея!

Да си знаят в офиса, че магеланци ги държат под око!

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 минути , ven62 каза:

Sorry, @chandni , бях доста ядосан и не съм успял да хвана и автора на една от най-харесваните от мен снимки в календарите.

И това ми било новоизпечен планинар 😜. Само по пясъци се заглеждаш... Плажове, пустини...всякакви пясъци 😉🏜️🏖️. Още школовка ти трябва по баирите! 😄⛰️

Ама ми даваш идея... Да взема да им отида утре на крака да им се подмажа с един календар с автограф... Ама само ако ни платят едни четирицифрени суми обезщетение на мене и на студентите ми, дето ни ги моткат повече от година... 

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 24 минути , ven62 каза:

@chandni преди да им разруша жалкото офисче ще направя една читава снимка.

Направи и една след това! 😉 Снимка на пустинята Намиб насред опустошението. 🙃

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 32 минути , ven62 каза:

т.е. да си сменя колата с джип?:biggrin:

Неее, да си смениш колата с 42 номер:girl_crazy::girl_crazy:Предполагам ,че носиш този номер обувки:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

Публикувано:
На 18.09.2020 г. в 19:39, AlexandraKo каза:

Заформя се сага:(((((

След като ми пратиха депеша за пратка еди кой си номер, дето е при тях, пък аз им върнах всички документи, дет ги искаха, днеска пристигна мейл:

” Нямате номер за проследявяне, изпратете всички документи отново”.

Какъв номер, какви пет лева - нали те ми се обадиха, че пратката е при тях, какво ще проследяват, че не се сещам?
Утре ще пращам пак. До Коледа, може и да я получа  тази пратка, как мислите?

Или много бързам😔

Как пък, едно нещо, в тази наша държавица, свързано с бюрокрация, не става от пръв път:(((,

Аааа, имам отговор , пъъъък! И големи надежди, до къде Коледа да си получа заветната пратка, пристигнала в БГ на 20 август.

Добре че, не ми е нищо спешно, та се кискам на ситуацията. Как, например, за да дойде пратката от Сф до Пд, си е месец път, па натам - друга работа, тоест - друг месец.

St.Karadzhova@bgpost.bg

пн, 21.09, 16:35 (преди 19 часа)

до мен

ok

Публикувано:
преди 59 минути , AlexandraKo каза:

Аааа, имам отговор , пъъъък! И големи надежди, до къде Коледа да си получа заветната пратка, пристигнала в БГ на 20 август.

Добре че, не ми е нищо спешно, та се кискам на ситуацията. Как, например, за да дойде пратката от Сф до Пд, си е месец път, па натам - друга работа, тоест - друг месец.

St.Karadzhova@bgpost.bg

пн, 21.09, 16:35 (преди 19 часа)

до мен

ok

Ми така е, колкото и да прилича на майтап

Значи аз към началото на карантината си купих някакъв филтър и дойде за 2 седмици, щях да падна. Ама на пакетчето пишеше first aid mail, може за това да е. После в пристъп на ентусиазъм поръчах още 3-4 джаджи, още ги няма, вече 3-4 месеца... Ама ползвах някакъв купон за отстъпка, та ми излязоха почти безплатно

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, mililia каза:

Знаете ли къде в София бих могла да намеря такива крушки за лунички:

IMG_20200922_124658.jpg.a07e8f50b90a30552dd5517bea06f56f.jpg

IMG_20200922_125024.jpg.4d75e7328b577d0d1e4454f87fe744ec.jpg

https://www.gloria94-bg.com/Електроматериали/Крушки

Струва ми се, че тази е като твоята.

https://www.gloria94-bg.com/Електроматериали/Крушки/halogenna-krushka-za-furna-aeg-g4-10w-12v

Халогенна крушка за фурна AEG - G4, 10W, 12V, >200C

Или е това?

https://gsstroimarket.bg/product/4176-halogenna-kapsula-g4-20w-12v

ХАЛОГЕННА КАПСУЛА G4 20W 12V

Номенклатурен номер: 30800450447

4176-image-52689_390x300_pad_478b24840a

logo

070014600 им е телефонът.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, AlexandraKo каза:

Неее, да си смениш колата с 42 номер:girl_crazy::girl_crazy:Предполагам ,че носиш този номер обувки:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

Хмм, 42 би бил обидно къс … номер за мен.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, ven62 каза:

Хмм, 42 би бил обидно къс … номер за мен.

Стига де, да не речеш, че си с плавници 46:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Смея се 1
Публикувано:
преди 2 часа, mililia каза:

Знаете ли къде в София бих могла да намеря такива крушки за лунички:

IMG_20200922_124658.jpg.a07e8f50b90a30552dd5517bea06f56f.jpg

IMG_20200922_125024.jpg.4d75e7328b577d0d1e4454f87fe744ec.jpg

Boulevard "Shipchenski Prohod" 90, 1111 g.k. Yavorov, Sofia https://maps.app.goo.gl/i6vKtHRtCWFkdKS28

магазина се казва HIT има всички видове крушки.

• Харесвам 1
Публикувано:

@mililia, има все още с нажежаема жичка. Със сигурност можеш да ги намериш и по магазини като Практикер и Бриколаж, но най-добре ги подмени с led крушки - отново от същите магазини.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , chandni каза:

@mililia, има все още с нажежаема жичка. Със сигурност можеш да ги намериш и по магазини като Практикер и Бриколаж, но най-добре ги подмени с led крушки.

@chandni, не съм сигурна, че подмяната е възможна лесно и без болезнено. Правих ремонт на банята преди 15 год. Тогава сложих окачен таван с осветление от лунички, а отгоре има стъклена защита от влагата. Едва от скоро ми изгоряха 2 такива крушки. Вероятно ще е необходимо да търся електротехник и да правя ремонт. По скоро ще се запася с 10-на крушки и май ще си реша проблема изцяло. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 минути , mililia каза:

@chandni, не съм сигурна, че подмяната е възможна лесно и без болезнено. Правих ремонт на банята преди 15 год. Тогава сложих окачен таван с осветление от лунички, а отгоре има стъклена защита от влагата. Едва от скоро ми изгоряха 2 такива крушки. Вероятно ще е необходимо да търся електротехник и да правя ремонт. По скоро ще се запася с 10-на крушки и май ще си реша проблема изцяло. 

То точно това е добра причина за LED крушки, имат най-дълъг живот.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 39 минути , Lindt каза:

То точно това е добра причина за LED крушки, имат най-дълъг живот.

Хахах, тези издържаха поне 15 год, а и още имам светещи от тях. Така като гледам, като купя 8 нови /да има и за подмяна/ крушки ще ми стигнат до живот. Средната цена ще е 10 лв общо. Едва ли услуга от електротехник ще е по изгодна. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 27 минути , mililia каза:

Хахах, тези издържаха поне 15 год, а и още имам светещи от тях. Така като гледам, като купя 8 нови /да има и за подмяна/ крушки ще ми стигнат до живот. Средната цена ще е 10 лв общо. Едва ли услуга от електротехник ще е по изгодна. 

Преди 10-на години смених всички крушки в апартамента с LED. Направих си труда да сметна - 2000 вата на час икономии.

В много случаи напрежението, цокъла и дизайна на LED крушките е идентичен с този на обикновените. Може и при теб да е така.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 42 минути , mililia каза:

Не разбрах - ако ги смениш със същите, няма да имаш нужда от майстор, а ако се спреш на LED, ще имаш нужда от чужда помощ?  Ако е така, аз бих си сложила пак същите, просто от мързел и нежелание някакъв човек да идва вкъщи.  

• Харесвам 1
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.