Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , ven62 каза:

- За да има още един магеланец с който да се шегувам

За миг помислих, че ще го/я надцакаш като им подариш от стенните 😜

• Смея се 5
Публикувано:
преди 12 минути , ven62 каза:

- За да има още един магеланец с който да се шегувам. :biggrin:

Сега за сега, само ти си магеланеца, за когото сме сигурни, че е ходил физически в офиса на bgair, така че ще се шегуваме само с теб! :haha: :grin:
И като се има предвид  похвалната  лоялност на служителката да пази конфиденциалността на килентите, нищо чудно така да си остане. :biggrin:

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 2 минути , Фичо каза:

Сега за сега, само ти си магеланеца, за когото сме сигурни, че е ходил физически в офиса на bgair, така че ще се шегуваме само с теб! :haha: :grin:

Ама свърших работа. Знам си аз, че съм чаровен.

Дамата презавери билетите на сина ми, внучката, е, и снахата, де, почти за без пари.

Само доплатих, защото внучката ставала на 2+ и билета й ставал по-скъп.

• Харесвам 5
Публикувано:

Язък... Бях се заредил да гледам бекстейдж снимки от "Опустошението на Смог ven62"

И ако беше ковнал един пирон на стената с големия ни календар, още по-мило и драго щеше да ми стане. 😉

• Смея се 8
Публикувано:
Преди 1 час, ven62 каза:

Ама свърших работа. Знам си аз, че съм чаровен.

Дамата презавери билетите на сина ми, внучката, е, и снахата, де, почти за без пари.

Само доплатих, защото внучката ставала на 2+ и билета й ставал по-скъп.

Малеееее, какво следствие  се заведе по въпроса:(((

ОставИ девойките, нека оплакнат и те окото с хубава снимка. Нека се радват, виж, как са ти свършили работа. Отделно , дето, уважително са си ги сложили на видно място, а не - забутани в някое чекмедже.

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Публикувано:

Сън не ме лови заради този календар! Затова предлагам тази година календарите да се номерират и да се сложи холограмен стикер против фалшификации. И чакаме януари ...

• Смея се 5
Публикувано:

Моля, темата е за въпроси несвързани с пътуване, има съобщение горе. Трансферната зона на Бергамо е тук: 

Публикувано:

Здравейте. Имам въпрос и оплакване в същото време. От няколко дни не мога да прехвърлям снимки от телефона (Samsung J-7) на компютъра. Помислих, че е от usb кабела, купих нов, но пак не става. На компютъра винаги ми излиза това прозорче

20200925_070218.jpg

Публикувано:
преди 17 минути , bad kid каза:

Трябва да разрешиш трансфер през телефона ....

Да, знам. Излизат ми три опции: 1.Прехвърляне на файлове, 2. Прехвърляне на изображения /което съм използвал до сега/ и 3.Свързване на MIDI устройство. Пробвах и трите много много пъти и пак ми излиза онова прозорче. И представа си нямам какво е станало.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 часа, muchachote каза:

Да, знам. Излизат ми три опции: 1.Прехвърляне на файлове, 2. Прехвърляне на изображения /което съм използвал до сега/ и 3.Свързване на MIDI устройство. Пробвах и трите много много пъти и пак ми излиза онова прозорче. И представа си нямам какво е станало.

А опита ли на друг компютър

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Можете ли да помогнете къде мога да проверя един утрешен полет дали ще лети или не ? При опит за чек ин ми изписва, че още не е кенселиран, но може да не лети този ден и да съм избирал промяна или ваучер ?

Публикувано:
преди 11 минути , Capitan Morgan каза:

Можете ли да помогнете къде мога да проверя един утрешен полет дали ще лети или не ? При опит за чек ин ми изписва, че още не е кенселиран, но може да не лети този ден и да съм избирал промяна или ваучер ?

Дай номер на полет!

Публикувано:

Може ли мнение(я) какви слушалки да купя от тези дето се завират в ухото и нямат жици -  Bluetooth earbuds headset.

Ще ми се да са в диапазона до 150 лв. , в краен вариант до 200 лв.

Трябва да купя 4 комплекта, така че цената ми е важна.

Също така не е за отбиване на номер - трябва наистина да са добри/функционални. 

Ще се ползват на различни марки и модели телефони - предимно Samsung и Huawei

Публикувано:
преди 26 минути , ven62 каза:

Може ли мнение(я) какви слушалки да купя от тези дето се завират в ухото и нямат жици -  Bluetooth earbuds headset.

Ще ми се да са в диапазона до 150 лв. , в краен вариант до 200 лв.

Трябва да купя 4 комплекта, така че цената ми е важна.

Също така не е за отбиване на номер - трябва наистина да са добри/функционални. 

Ще се ползват на различни марки и модели телефони - предимно Samsung и Huawei

Вкъщи ползваме Bluedio T-elf и сме доволни. В бюджета, който си задал ще влязат и 4-те комплекта, че ще останат и пари да почерпиш :girl_crazy: 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 29 минути , chandni каза:

Вкъщи ползваме Bluedio T-elf и сме доволни. В бюджета, който си задал ще влязат и 4-те комплекта, че ще останат и пари да почерпиш :girl_crazy: 

Нека и аз да попитам нещо - този тип слушалки не се ли изплъзват лесно от ушите? 

Публикувано:
преди 19 минути , Guinness каза:

Нека и аз да попитам нещо - този тип слушалки не се ли изплъзват лесно от ушите? 

Изобщо не се изплъзват. Влиза в ушната мида и дори при активно спортуване/тичане и изпотявнае, няма да паднат.

P.S. Ето една снимка от ревютата в посочения аукцион

UTB8YfU8xbPJXKJkSafSq6yqUXXap.jpg

Слушалката приляга много добре и не може да изпадне.

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
Публикувано:

Абе масово е мнението, че много се губят, дори и да не падат лесно. Аз в друга посока гледам иначе: https://en.wikipedia.org/wiki/Bone_conduction

Това ми решава на мен основния проблем, хем да мога да слушам музика, докато карам колело, хем да не ме убият някъде.

Публикувано:
преди 19 часа, chandni каза:

Вероятно има някакви разлики между такива от 20 лв. и такива от 300 и повече.

https://www.citytel.bg/bluetooth-slushalki-samsung-galaxy-buds-live-black

Не ми се вярва да идва само от това, че са Samsung, Sony или …

Чувам, че трябвало да бъдат Bluetooth 5. Пък закъснението, време на работа, зареждане и т.н.

Едва ли всичко това натрупва 10 пъти разлика в цената.

Явно ще трябва да се образовам.

Публикувано:
преди 2 минути , ven62 каза:

Вероятно има някакви разлики между такива от 20 лв. и такива от 300 и повече.

https://www.citytel.bg/bluetooth-slushalki-samsung-galaxy-buds-live-black

Не ми се вярва да идва само от това, че са Samsung, Sony или …

Чувам, че трябвало да бъдат Bluetooth 5. Пък закъснението, време на работа, зареждане и т.н.

Едва ли всичко това натрупва 10 пъти разлика в цената.

Явно ще трябва да се образовам.

:good: 

Навремето един познат казваше "Мерак с пари се гаси" :neo: При толкова малки говорители не мога да си представя как слушалките от 300 лв биха ти дали неимоверно по-добър звук, но всеки си решава (аз не съм меломан и не правя разлика). 🙂 Колега си купи LG за 100 лв и правихме сравнение - Bluedio-то бяха с по-чист звук, по-силен и с по-добър бас, но пък тези от 300 може и да имат нещо в повече (освен бранда). Пък щом си готов да дадеш 300, едва ли ще ти е проблем да си вземеш и едни за 20 лв, да направиш обективно сравнение и да ни разкажеш. :nyam: 

П.С. Bluedio-то, което ти пратих е ВТ 5.0. 

• Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 19 часа, chandni каза:

Изобщо не се изплъзват. Влиза в ушната мида и дори при активно спортуване/тичане и изпотявнае, няма да паднат.

P.S. Ето една снимка от ревютата в посочения аукцион

UTB8YfU8xbPJXKJkSafSq6yqUXXap.jpg

Слушалката приляга много добре и не може да изпадне.

Не е баш тъй. За слуховите апаратчета се прави индивидуален  отпечатък/отливка и тогава се изработва. Не са еднакви ушите на хората. Аз,например, имам тесни канали и ни една слушалка не ми е удобна - всички падат:(((((

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.