Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, stefanrusev каза:

... това е алуминий...

Забравете за възстановяване , боядисване и прочие времегубки . Най-лесното и евтино е с алуминиева врата , някакъв  дървесен цвят , желателно е орех че пасва на всичко., с пълнеж в същия цвят. Ако ви е скъпо пълнежа може да е бял отвътре - огледало от другата страна. за да не се обръща от към банята се слагат  3 или 5 см первази в същия цвят и материал

може,може  - режат се вертикалите през средата и се сгъва навътре.      Ама си иска чалъм 😄

А може ли да ме насочиш към чалъмджиите, които ще го свършат 🙂 Че колкото и да таксуват, със сигурност ще е по-евтино от нова баня. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , Георги каза:

А може ли да ме насочиш към чалъмджиите, които ще го свършат 🙂 Че колкото и да таксуват, със сигурност ще е по-евтино от нова баня. 

Да споделя и нашия скорошен опит.

Интериорната врата се маха и се молиш плочките да са до ръба. Тогава се покрива с перваз, на който викат "перо". Вратата трябва да е монтирана от вътрешната страна на зида (откъм банята)

Алуминиева врата отвън може да се облече с МДФ или ламинат. Диадорс ни направиха входната врата (ламинат) и също така правят обличане, но срокът на изработка е дълъг, а трябва и алуминиевата врата вече да е монтирана, за да вземат размери. От друга страна от тях съм много доволен.

Сега, вратата на банята ни е облечена, но всичко го поръчахме заедно. Вратата е на Gradde и не бих я препоръчал - като добавим и калпавият  монтаж от някаква фирма и преработки, просто не съм очарован.

Ако върна времето назад, сигурно бих монтирал набързо някаква алуминиева врата и после да си поръчам и изчакам обличането от Диадорс. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 3 часа, Gentleman Basta каза:

Алуминиева врата отвън може да се облече с МДФ или ламинат. Диадорс ни направиха входната врата (ламинат) и също така правят обличане, но срокът на изработка е дълъг, а трябва и алуминиевата врата вече да е монтирана, за да вземат размери.

А воже ли са се облече ПВЦ врата?

Публикувано:
преди 14 часа, Цвете каза:

Нямам идея. Само мога да ти препоръчам да се свържеш с Диадорс и да питаш, ако мислиш да правиш нещо (давам ги пак като пример, защото знам, че обличат врати). Сигурно е най-лесно да пратиш снимки, за да им е по-лесно

Публикувано:
На 24.03.2021 г. в 17:02, stefanrusev каза:

... това е алуминий...

Опа, сега видях, че съм писал пвц, нещо съм се заблудил. Благодаря за поправката! 

Публикувано:
На 24.03.2021 г. в 22:58, Цвете каза:

Можено няма да стане добре за цената която ще платите. Евростил предлагат врати за мокри помещения
Аз съм сложил душ- кабина и стандартна интериорна врата идентична с другите  и нямам никакъв проблем вече повече от 10 години

• Харесвам 1
Публикувано:

От две седмици получавам на телефона различни съобщения - от календара и вайбър най- често- повечето са предупреждения за остаряла версия, че ще ке изтриват данни и т.н. С айфон съм.

Ясно е, че е някаква “атака”. Инсталирах AVG, но продължава, сега мина на турски език. 😃
Какво да направя, моля? 
редакция: получих съвет, мисля, че всичко е Ок вече. 

Публикувано:

@Георги, вкъщи сме с интериорна врата в банята, наистина душа не е наблизо, която беше импрегнирана преди да се сложи (не знам къде, от фирмата си я носиха преди да я монтират ), платихме около 100лв допълнително  за импрегнирането. Засега е ок, няма поражения. Също в банята шкафа е изцяло масивно дърво при това не скъпо (чам със тъмен байц) също импрегнирано, както и панела на ваната, засега - около 12 години не са повредени от водата, макар и да се мокрят. Не знам точно как и с какво се импрегнират, но може да се потърси, ако се търси нещо различно  от алуминиева врата. Ако вече е повредена обаче, мисля че трябва да се смени и алуминиева  е най-лесния вариант.

• Харесвам 1
Публикувано:

Случайно някой добър човек да продава този обектив или да иска да ми го даде под наем за десетина дни 🙂 

Чудя се как ли ще изглеждат снимките с него в стил "портрет на фона на пейзажа" 🙂 

Nikon AF-S DX Nikkor 10-24mm f/3.5-4.5G ED

Мисля си и дали да не взема този, но ако маже като китака няма никакъв смисъл Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR От друга страна 8мм са си плюс, определено. 

Всякакви мнения и съвети ще са ми полезни 🙂 

Публикувано:

Стават ли още задръствания на "Самоковско шосе" и Околовръстното, ако някой е минавал скоро?Имам предвид ремонтните дейности, ясно, че трафика е натоварен 🙂

Публикувано:

Някой може ли да ми каже, къде в София опаковат подаръци или да продават кутии, че не се сещам сега, като моловете не работят.

Публикувано:
преди 12 минути , Ivko каза:

Някой може ли да ми каже, къде в София опаковат подаръци или да продават кутии, че не се сещам сега, като моловете не работят.

Мисля, че ще може и в някой цветарски магазин да опаковаш. Преди време и в DM опаковаха, но не знам дали все още е практика.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 42 минути , Ivko каза:

Artori, пресечката на Хр.Ботев и Симеон, със сигурност опаковат. 

• Харесвам 3
Публикувано:

По магазините от типа Левче, продават кутии за подаръци най различен размер ( на Алабин в частта зад Съдебната палата има един такъв магазин) 

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте,

Акумулаторът на колата ми падна и явно ще купувам нов. Можете ли да ми препоръчате марка с оптимално съотношение цена-качество. Предполагам, че 52 Ah ще е ОК за двигател 1.4 

Благодаря предварително.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 часа, Diana Doncheva каза:

Здравейте,

Акумулаторът на колата ми падна и явно ще купувам нов. Можете ли да ми препоръчате марка с оптимално съотношение цена-качество. Предполагам, че 52 Ah ще е ОК за двигател 1.4 

Благодаря предварително.

На едната кола, която е 1.4, сложих преди 3 години Vega 55ah, беше около 120-30лв по спомени. Не съм имал проблеми до сега хем колата е дизел.

• Харесвам 1
Публикувано:

Има ли някой информация за безмитния на Т1?Дали работи? Тия дни поставих рекорд  / личен/за най - бързо организиране на пътуване!В сряда отмениха карантината от Египет, в петък платих, а току що излезе ПСР а !
Трябва да се отпразнува!

• Харесвам 8
  • Браво 5
Публикувано:
преди 2 минути , Tmoaka каза:

Има ли някой информация за безмитния на Т1?Дали работи? Тия дни поставих рекорд  / личен/за най - бързо организиране на пътуване!В сряда отмениха карантината от Египет, в петък платих, а току що излезе ПСР а !
Трябва да се отпразнува!

Моята информация е точно, от преди месец . Работеше, но не продаваха алкохол, за всеки случай, си сложете нещичко в куфара:)))

Пожелавам ви, да си изкарате чудесно!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , crazyhorse каза:

Някой друг с проблем при влизането в абв-пощата? 

Да, днес цял ден не мога да вляза. Не знам какъв е проблемът, за пръв път ми се случва.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.