Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 58 минути , Gentleman Basta каза:

Моля модератор да изтрие всички коментари от тази страница

Ееее, тъкмо мислех да ги отбележа като "важни" и да ги "закача" отгоре на темата! :ph34r:

• Смея се 14
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 7 часа, Lindt каза:

Благодаря 🙂 Надявам се да не се загубя из дебрите на автоматичния превод и да напиша небивалици. 

А знаеш ли този камък Blue sandstone, който прилича на галактика, дали има българско наименование? 

BLUE GOLDSTONE TUMBLED STONES | PEACE LOVE CRYSTALS

Относно името у нас, срещнах и друго. 

Като си ровя из нета, срещнах едни, които продават такива камъни и са обозначили : “ Слънчев камък”

71E5184C-CE61-4AD5-9834-6A0018B9220B.png.2303f391c7719eb397db6a3cbb262242.png

Ето, тази са:

https://www.vantony.com/16-polirani-minerali

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 часа, AlexandraKo каза:

Смята се, че има изключително добро въздействие върху психиката и самочувствието и помага на всеки, които се стреми да бъде позитивен.

Препоръчай вид камък за човек, който се стреми да бъде негативен!

🙂

• Шок 2
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 6 часа, Брани каза:

Препоръчай вид камък за човек, който се стреми да бъде негативен!

🙂

Може би, трябва Месинг  или Унакит:) 

https://lotoscenter.com/index.php?main_page=document_general_info&products_id=446

Или пък, ако това не свърши работа, просто си намира една проклета женичка:(((( Ще го държи кисел, перманентно:((((🙃И всичко ще му е  в тъмно черно, без проблем:)))😜

• Харесвам 5
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 3 часа, AlexandraKo каза:

Може би, трябва Месинг  или Унакит:) 

https://lotoscenter.com/index.php?main_page=document_general_info&products_id=446

Или пък, ако това не свърши работа, просто си намира една проклета женичка:(((( Ще го държи кисел, перманентно:((((🙃И всичко ще му е  в тъмно черно, без проблем:)))😜

Нещо такова примерно? 🙂

image.png.4a5bf22198695b3d60b8563c593e013d.png

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:

Добро утро! Средата на октомври ми изтича договорът за ТВ и интернет с А1. Живея в София, до х-л Хемус, демек в Лозенец. Може ли някой да подскаже друг, по- надежден и коректен доставчик на тази услуга в този район. Благодаря предварително! Лек и успешен ден на всички Магеланци!

Публикувано:
преди 39 минути , Duke каза:

Бях абсолютно сигурен, че внезапната смяна на аватара на @Брани, има своето логично обяснение:

„Марсианци“ и „джедаи“ се регистрираха в първия ден на преброяването

Не, благодаря. Аз съм сит …

• Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Кое приложение ползвате за такси в София, а и за други големи градове в БГ? Има ли приложение, подобно на Болт и Юбер, което да показва предварително сумата за избран маршрут? Taxime няма такава опция. Свикнала съм да поръчвам през оператор, но напоследък се случва никой да не вдига дълъг период от време. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 59 минути , iMari каза:

Taxime няма такава опция. Свикнала съм да поръчвам през оператор, но напоследък се случва никой да не вдига дълъг период от време. 

Имат. На екрана излиза и приблизителната цена. И аз ги ползвам. Не се позиционират точно адресите. В пиков час са проблем. Като изключим това, доволна съм.

• Харесвам 5
Публикувано:

Днес детето успя да ми заключи телефона. Показва ми Enter password на екрана, ама нямам идея каква ще да е. За андроид става въпрос (Samsung A10). Влезнах във findmymobile и пробвах да го отключа, ама не стана, ето какво изписва:image.png.c8271c27cdaf62c3b3ae47e661728e29.png

В началото се появяваше бутончето за back up, сега и то изчезна. Давайте идеи как да го спасявам? @chandni

Публикувано:
преди 10 минути , oli_mali каза:

Днес детето успя да ми заключи телефона. Показва ми Enter password на екрана, ама нямам идея каква ще да е. За андроид става въпрос (Samsung A10). Влезнах във findmymobile и пробвах да го отключа, ама не стана, ето какво изписва:image.png.c8271c27cdaf62c3b3ae47e661728e29.png

В началото се появяваше бутончето за back up, сега и то изчезна. Давайте идеи как да го спасявам? @chandni

Никога не съм харесвала Samsung заради прекалено извратените launcher-и, в които "обличат" Android-a и не съм запозната с тях, но като гледам това видео, явно детето е успяло да изключи опцията за отдалечено отключване (ако изобщо е била включена). С пръстов отпечатък не се ли отключва или нямаш настроено отключване с биометрични данни?

Публикувано:
преди 11 минути , chandni каза:

С пръстов отпечатък не се ли отключва или нямаш настроено отключване с биометрични данни?

Нямам такава настройка. Щом не си запозната, няма да те тормозя повече. Ще си поблъскам главата още малко в интернет дали ще намеря нещо, ако ли не ще го нося в някой сервиз утре. Ако пък някой друг има идеи или пък знае някакви опции за back up, нека сподели моля. 

Публикувано:
преди 3 минути , Мирослав Василев каза:

Factory reset не е ли опция, та даже и като малко крайна?

Опция е, ама ми се иска да се пробвам преди това дали няма други варианти, пък и да бекъпна нещата. 

Публикувано:
преди 12 минути , Lindt каза:

Сега в това извънредно положение може ли 4 човека да се качат в едно такси в София? 

Малко ли говорехме за лицемерието в съседната тема.

Значи в самолет може да се гъчкаме - в такси не може.

А по ескалаторите в мола ще ми се качат на врата. Накрая не се сдържах и на една й казах, че ако се мръдне две стъпала надолу - лично ще отида да й купя дрешката за която се е забързала.

Публикувано:
преди 1 минута , ven62 каза:

Малко ли говорехме за лицемерието в съседната тема.

Значи в самолет може да се гъчкаме - в такси не може.

А по ескалаторите в мола ще ми се качат на врата. Накрая не се сдържах и на една й казах, че ако се мръдне две стъпала надолу - лично ще отида да й купя дрешката за която се е забързала.

То лицемерието е едно, ама ако не пускат хора на предната седалка, ни трябва някакъв голям автомобил. И ми трябва в 4 сутринта до летището 🤔

Публикувано:
преди 4 минути , Lindt каза:

То лицемерието е едно, ама ако не пускат хора на предната седалка, ни трябва някакъв голям автомобил. И ми трябва в 4 сутринта до летището 🤔

най добре да питаш фирмата като правиш резервация за таксито ...дали с едно ще ви извозят 

Публикувано:
В момента, Lindt каза:

На предната пускат, на задната не знам дали разрешават трима. Може да попиташ предварително по телефона такси компанията. Почти съм сигурна, че радио СВ такси(тел.1263) ще ви качи, защото като поръчвам такси до летището, винаги изпращат коли тип баничарки, които са достатъчно просторни.

преди 5 минути , ven62 каза:

Не ти ли си накачулиха на врата още няколко, след това обещание? 🙂

• Смея се 4
Публикувано:

И 2121 качват 4-ма. Даже за летище идват с VW Caddy. (изпробвано последно през юли до летище и преди 2 седмици в София -център)

Нас са ни качвали и 5-ма с 3-те деца, но преди ковид с поръчка по телефона.  Един ром пък ни отказа от летище за вкъщи заради застраховката т.е.тя важи за макс. 4 пътника (според мен беше заради късия курс, но пък ни взе негов колега. Мъжът ми му вика: изключи апарата, ще имаш бонус и му даде 20 кинта за 4-5 км. Онзи вика: Отивам да се поФаля на колегата ,дето не искаше да ви вземе. 😃). В момента мисля, че тези шофьори, които не искат да возят отпред, са се обозначили във фирмите си.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.