Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 19 минути , aleksandrina каза:

В Билла/ Фантастико поне веднъж годишно пускат 2 на цената на една (около 120-150 лв) с точки и то хубав модел на Филипс. 

В момента предлагаме и в Практикер - от 499,99 на 299,99 лв с 10 точки.

Би ли дала линк за тази специфична промоция, нещо не ми отваря този  ? Аз съм фен на четките на Филипс , 200 лева надолу си е много добра оферта .

А ако съм без тези 10 точки пак ли има промоция или не ? Как да се снабдя с 10 точки хаха

Публикувано:

https://praktiker.bg/bg/loyalty-program

За всяка покупка дават точки (За всеки 10 лв. от покупката клиентът получава 1 промо точка). Предполагам, че мнозинството не ги ползват, както е в Кауфланд например. Та точки лесно биха се намерили. 😉

Не важи без точки.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 17 часа, iMari каза:

Ами положението в Хърватия с плащането с карта е като тук - някъде приемат, другаде не. Може би една идея е по-добре. За толкова дълъг престой добре е да имаш поне 30-40 лв в куни. От тук може да си купиш от Тавекс, курса не е добър, но за толкова малка сума разликата е минимална. Там успях да изтегля Куни без такса само от банкомат на Adiko. Всички други слагаха такса от 28 куни.

Има и други банкомати без такса, трябва да се пробва. Аз теглих от OTP без такса. В Загреб навсякъде съм плащал с карта, дори и в малки магазинчета за сувенири. Иначе извън Загреб на доста места не приемат карти.

Публикувано:

@Lindt, нашите са такива: https://www.tehnomix.bg/el-chetka-za-zabi-philips-sonicare-hx9911-27

Или почти същите, защото сме ги купували преди 4 години от летището в Сингапур. Абсолютно и напълно доволни сме - само тях използваме. Сега гледам, че има по-нови модели с различни накрайници и апликация за телефона, но не знам дали си заслужават чак пък толкова високата цена.

И още едно предложение от мен - купете си и зъбен душ. Комбинацията от ел.четката и след това душа сутрин и вечер е супер! Зъболекарката ни категорично забелязва положителна промяна.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Тази оферта за Практикер не ми изглежда много на сметка. Преди 2 г в Билла 2те четки бяха за 110 лв, с 2 кутии и 1 зарядно за съжаление. Четките бяха от серията с опцията за по-добро избелване. Ако нямате специфични проблеми, можете да изчакате дали ще се появите оферта. 

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 8 минути , darinamarinova каза:

Тази оферта за Практикер не ми изглежда много на сметка. Преди 2 г в Билла 2те четки бяха за 110 лв, с 2 кутии и 1 зарядно за съжаление. Четките бяха от серията с опцията за по-добро избелване. Ако нямате специфични проблеми, можете да изчакате дали ще се появите оферта. 

Различни модели са и съответно с различни характеристики. И цената, разбира се. 

1. https://www.philips.bg/c-p/HX6877_35/sonicare-protectiveclean-6100-sonic-electric-toothbrush

2. https://www.philips.bg/c-p/HX6762_35/sonicare-healthywhite-sonic-electric-toothbrush

преди 3 минути , Marisha каза:

Аз купувам четки от Амазон. Изчакай черния петък. Там са много по изгодни.

И това е много добър вариант. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, приятелката ми си хареса една картина  от Танзания,която обаче заради бъркотии на летището си остана там.. Сега искам да я изненадам като намеря художник който да ми я нарисува. Някой от вас да се занимава с това или да познава човек който да ми свърши работа? Също така, какви пари да очаквам да ми излезе за размери 30x60?

Прикачам я тук за да видите за какво става въпрос:

unnamed.jpg.019ab1238bb059cd97ac79a184f75914.jpg

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, SpeeDemoN5 каза:

Здравейте, приятелката ми си хареса една картина  от Танзания,която обаче заради бъркотии на летището си остана там.. Сега искам да я изненадам като намеря художник който да ми я нарисува. Някой от вас да се занимава с това или да познава човек който да ми свърши работа? Също така, какви пари да очаквам да ми излезе за размери 30x60?

Прикачам я тук за да видите за какво става въпрос:

unnamed.jpg.019ab1238bb059cd97ac79a184f75914.jpg

Във фейсбук има една група "Купи подарък от майка на дете с увреждане". Там има много талантливи родители (а и самите деца)- рисуват, плетат, чудеса творят... Сигурна съм, че там някой ще я нарисува и средствата отиват за подпомагане на тези деца и родители. 

Само идея давам. 💡

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:

@aleksandrina Да, така е. Просто казвам, че (проверено от зъболекар и от парадонтолог - ходила съм на профилактичен преглед заради наследствена обремененост) четките за зъби на Philips са достатъчно добри дори и базовия вариант спрямо най-новия вариант. Освен ако нямаш някакъв специфичен проблем, заради който да се насочиш към по-скъпия клас. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 минута , darinamarinova каза:

@aleksandrina Да, така е. Просто казвам, че (проверено от зъболекар и от парадонтолог - ходила съм на профилактичен преглед заради наследствена обремененост) четките за зъби на Philips са достатъчно добри дори и базовия вариант спрямо най-новия вариант. Освен ако нямаш някакъв специфичен проблем, заради който да се насочиш към по-скъпия клас. 

Да, аз първоначално за тези промоции се сетих и писах. И после се светнах, че и ние предлагаме такива. Ама още се настройвам към работния процес, че година и половина се бях откъснала от всичко (и от форума също 🙂 ). Сори за оф-топика. 😉 

• Харесвам 1
Публикувано:

@aleksandrina А, не е. 

@Lindt Между другото в момента в TK Maxx ги има за по 25 паунда https://www.tkmaxx.com/uk/en/men/mens-fragrances+grooming/sonicare-daily-clean-electric-toothbrush/p/16498313 , но нямат кутията за пътуване, която е доста удобна. през TCB има и 2% кешбек, които стават за Avios points. Аз с GG BG си поръчвам до техен офис 😄 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , aleksandrina каза:

Да, аз първоначално за тези промоции се сетих и писах. И после се светнах, че и ние предлагаме такива. Ама още се настройвам към работния процес, че година и половина се бях откъснала от всичко (и от форума също 🙂 ). Сори за оф-топика. 😉 

Е, ако си на линия във форума, значи настройването ти върви в правилна посока 😉 Аз ще почакам докато започнете да си поръчвате супи по света, че @searus много си е разглезила детето и не ми помага 🤗

• Смея се 3
Публикувано:

@darinamarinova не знам дали е велика оферта. Трябва да се гледа и модела все пак. Ето подобна цена в емаг

https://www.emag.bg/el-chetka-za-zybi-philips-sonicare-clean-care-sin-hx3212-11/pd/DH9LJPMBM/?X-Search-Id=928cf3cad2bcd50096ec&X-Product-Id=81540982&X-Search-Page=1&X-Search-Position=1&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 34 минути , aleksandrina каза:

Във фейсбук има една група "Купи подарък от майка на дете с увреждане". Там има много талантливи родители (а и самите деца)- рисуват, плетат, чудеса творят... Сигурна съм, че там някой ще я нарисува и средствата отиват за подпомагане на тези деца и родители. 

Само идея давам. 💡

Отдавна не са ми давали толкова добра идея, веднага успях да намеря жена от групата която да ми я нарисува. Благодаря много 🙂

• Харесвам 8
Публикувано:

подкрепям за зъбния душ, това е една от най-смислените машинки, които са създавани изобщо, преди 4-5 години си взех от Амазон Waterpik (не преносимите модели, а по-големия), заедно с един Philips Sonicare Diamond bla-bla (точния модел не помня), и комбинация от двете е страхотна

понеже @Lindt се чудеше какво нося в куфара - е, и Waterpik-a нося, дори и за два дни само да отидем някъде 🙂 просто разликата между миенето само с четка или да ползваш И душ преди нея, е драстична

gmail-a помни всичко 🙂

душът е този - https://www.amazon.de/Waterpik-WP660-Ultra-Professional-Munddusche/dp/B00WLWZA5A/ref=sr_1_3?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&crid=3R428N2HI6MEK&dchild=1&keywords=waterpik+wp660+ultra+professional&qid=1632921984&s=drugstore&sprefix=waterpik+wp6%2Cdrugstore%2C245&sr=1-3 - идеален като параметри за налягане и мощност

четките - https://www.amazon.de/dp/B06XDJH68Z?psc=1

на практика ги ползваме в само един режим - най-дългия 3 минути и на най-висока мощност, така че разни допълнителни варианти за времетраене /избелване, почистване/, са екстра, без която определено може

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 14 минути , antea каза:

просто разликата между миенето само с четка или да ползваш И душ преди нея, е драстична

Точно така е! Нашият душ е Панасоник Dental care с два накрайника. Същият си купихме и в БГ, а отделно имаме травел вариант, който го мъкнем винаги с нас.

@Lindt, беше питала и за статив. Нашият е Velbon Ultra Maxi L (1 кг) или нещо подобно, но е стар модел и вече го няма. Освен това го купихме от Щатите и цената му беше много разумна. Но брандът е много добър и може да погледнеш за техни стативи.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

@Lindt яз съм от доста време с тази https://www.emag.bg/zvukochestotna-chetka-za-zybi-philips-sonicare-diamond-clean-serija-9000-rose-gold-hx9911-94-sc-hx9911-94/pd/DHGR7KMBM/?X-Search-Id=1254d626ca02489aa3fc&X-Product-Id=71155692&X-Search-Page=1&X-Search-Position=24&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

не я заменям за нищо на света, но честно казано приложението за телефона не го използвам. Лично мое мнение е, че звукочестотните четки са доста по добри от електрическите.

Не знам дали може да се поръчва в България директно от сайта на Филипс, но те често правят добри промоции.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

@Gentleman Basta Мхм, просто аз си имам идеологически нагласи против EMAG и Амазон (иначе и там е на същата цена). А те сравняват цената с официалния сайт https://www.philips.co.uk/c-p/HX3224_01/sonicare-dailyclean-2100-sonic-electric-toothbrush 

Между другото и в DM наскоро имаха промоция, но само на детските варианти, така че може и там да имат 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, antea каза:

подкрепям за зъбния душ, това е една от най-смислените машинки, които са създавани изобщо, преди 4-5 години си взех от Амазон Waterpik (не преносимите модели, а по-големия), заедно с един Philips Sonicare Diamond bla-bla (точния модел не помня), и комбинация от двете е страхотна

понеже @Lindt се чудеше какво нося в куфара - е, и Waterpik-a нося, дори и за два дни само да отидем някъде 🙂 просто разликата между миенето само с четка или да ползваш И душ преди нея, е драстична

gmail-a помни всичко 🙂

душът е този - https://www.amazon.de/Waterpik-WP660-Ultra-Professional-Munddusche/dp/B00WLWZA5A/ref=sr_1_3?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&crid=3R428N2HI6MEK&dchild=1&keywords=waterpik+wp660+ultra+professional&qid=1632921984&s=drugstore&sprefix=waterpik+wp6%2Cdrugstore%2C245&sr=1-3 - идеален като параметри за налягане и мощност

четките - https://www.amazon.de/dp/B06XDJH68Z?psc=1

на практика ги ползваме в само един режим - най-дългия 3 минути и на най-висока мощност, така че разни допълнителни варианти за времетраене /избелване, почистване/, са екстра, без която определено може

Имам същия от Амазон от преди 3 години. С две ръце съм за него.

• Харесвам 1
Публикувано:

А защо някои теми имат звездичка като избрани, а други нямат?  Даже някои уж имат в подфорума, но не и в таблото с последни дискусии. И аз точно тръгвах да се засягам, че втори пореден дневник ми е такъв някакъв безинтересен 🙃, но сега се колебая имат ли невидима звездичка или нямат? 

Публикувано:
преди 3 минути , Lindt каза:

А защо някои теми имат звездичка като избрани, а други нямат?  Даже някои уж имат в подфорума, но не и в таблото с последни дискусии. И аз точно тръгвах да се засягам, че втори пореден дневник ми е такъв някакъв безинтересен 🙃, но сега се колебая имат ли невидима звездичка или нямат? 

Споко! Ние те четем, и оценяваме написаното от теб, и без да има звездички!

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 часа, DaBo каза:

@Lindt, нашите са такива: https://www.tehnomix.bg/el-chetka-za-zabi-philips-sonicare-hx9911-27

Или почти същите, защото сме ги купували преди 4 години от летището в Сингапур. Абсолютно и напълно доволни сме - само тях използваме. Сега гледам, че има по-нови модели с различни накрайници и апликация за телефона, но не знам дали си заслужават чак пък толкова високата цена.

И още едно предложение от мен - купете си и зъбен душ. Комбинацията от ел.четката и след това душа сутрин и вечер е супер! Зъболекарката ни категорично забелязва положителна промяна.

Абсолютно подкрепям за зъбния душ. Аз съм сменила 3 електрически четки досега и кой знае каква разлика между марки и модели не съм забелязала, но зъбния душ почиства много добре междузъбното пространство. На мен ми беше препоръчан от зъболекар, но аз имам и проблем с венците и доброто почистване на междузъбното пространство при мен е необходимост. Моят е Панасоник.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 минути , Lindt каза:

А защо някои теми имат звездичка като избрани, а други нямат?  

Ми защото ги слагаме ръчно и може да сме изпуснали някоя...

преди 10 минути , Lindt каза:

Даже някои уж имат в подфорума, но не и в таблото с последни дискусии.

Я дай пример, че нещо не можах да разбера? Може да е бъг някакъв...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.