Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, muchachote каза:

Какво е станало

Чакаш! Седмица преди ГолемияСрив 🙂 ми изчезнаха спомените, всички публикации от последните 4 месеца, виждах само публикуваното от други през последния час, и О! нямаше пукната реклама! Снощи всичко се възстанови, без да правя каквото и да било. Е, почти 10 дни, но няма драма, поне за мен.

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
преди 3 часа, Niceday каза:

Чакаш! Седмица преди ГолемияСрив 🙂 ми изчезнаха спомените, всички публикации от последните 4 месеца, виждах само публикуваното от други през последния час, и О! нямаше пукната реклама! Снощи всичко се възстанови, без да правя каквото и да било. Е, почти 10 дни, но няма драма, поне за мен.

Големия Срив? Той не беше ли преди няколко дни? А това ми е от тази сутрин. И в момента е така.😟

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, muchachote каза:

Големия Срив? Той не беше ли преди няколко дни? А това ми е от тази сутрин. И в момента е така.

Не трябваше да го намесвам, просто исках да идентифицирам еднозначно точния период. Да, всичко изчезнало при мен няма общо със срива, вероятно твоите проблеми също. Миналата седмица обявиха, че е имало изтичане от профили, но съобщението беше написано без подробности. Което пък на мен ми говори, че се работи активно и е въпрос на късмет кои профили ще страдат известно време. Вярвам, че скоро всичко ще бъде добре при теб! 

• Харесвам 2
Публикувано:

Имам кератоконус и ми се налага да направя crosslinking. Трябва да реша къде и при кого. Моят лекар ме насочи към Варна "Света Петка" - доктор Митов. Но чисто логистично София ми е по-удобно.

Ще съм благодарна, ако някой сподели информация за клиника и лекар в София.

• Замислям се 1
Публикувано:

Не съм офталмолог и съм много далеч от тази област на медицината. 

Съответно, нямам и никакъв личен опит.

От моя колежка чух добри думи за ето тази клиника:

https://www.eyeclinic-den.com/операции/

Разбира се, има и други (Зора, Пентаграм), но за нито една нямам лични впечатления. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Вероника каза:

Аз ходя два пъти годишно в Пентаграм, правя скенер и периметрия и после при доктор Галина Петрова. Докторката е млада и много внимателна, реално тя само ми разчита резултатите (с което и аз много добре се справям вече...) , но избрах там преди време защото оборудването е на Цайс , а аз имам слабост към тази марка 🙂 .Така или иначе винаги е голяма лудница по всичките етажи, което ми говори, че е доста популярна клиниката. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 11 часа, Вероника каза:

За клиника и операции не знам дали е точното място, но за лекар препоръчвам д-р Праматарова. Работи в Пирогов, изключително кадърна и внимателна. Часовете се спазват и няма опашки.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

@bobole4e аз да докладвам за моите книги. Успешно ги изпратих в читалище в Несебър, библиотеки в Дулово и в с. Руйно. Ползвах страницата във ФБ “Подари книга на читалище в нужда”. Ох, доволна съм🙂

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Браво 7
Публикувано:

Опитвам се да изтегля една книга, но имам някакъв проблем с акаунта. Казва ми, че все едно нямам акаунт, а то не е така https://www.researchgate.net/   

Ако някой успее да ми помогне ще съм му много благодарен. Благодаря предварително! 

Става въпрос да изтегля ето тази книга на pdf. 

image.png.c2da85efd22c02e97ab904d0ac12c06d.png

Ето и линк директно към книгата. 

https://www.researchgate.net/publication/324747342_JavaScript_v_primeri_i_zadaci

Публикувано:
преди 19 минути , Иван Попов каза:

Опитвам се да изтегля една книга, но имам някакъв проблем с акаунта. Казва ми, че все едно нямам акаунт, а то не е така https://www.researchgate.net/   

Ако някой успее да ми помогне ще съм му много благодарен. Благодаря предварително! 

Ето и линк диерктно към книгата. 

https://www.researchgate.net/publication/324747342_JavaScript_v_primeri_i_zadaci

При мен се сваля само едно jpg с корицата на книгата. Предполагам са качили само него вместо PDF-a, защото и preview-то не се зарежда... 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 минути , WanderlustME каза:

При мен се сваля само едно jpg с корицата на книгата. Предполагам са качили само него вместо PDF-a, защото и preview-то не се зарежда... 

И при мен е така (сваля се само корицата на книгата) и аз за това си мислех, че проблемът е в моя акаунт, а то било от тях! 

Много ти благодаря! 😊

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 4 часа, Иван Попов каза:

Ето и линк директно към книгата. 

Случайно авторът да е руснак и книгата да е преведена на български?

Ако е така, мисля че това е оригиналната книга, разбира се, не знам колко добре се справяш с руския, но можеш да си я свалиш оттук ( около 720 страници е)

https://ru.pdfdrive.com/Программирование-на-javascript-в-примерах-и-задачах-e187525857.html

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 минути , Мирослав Василев каза:

Случайно авторът да е руснак и книгата да е преведена на български?

Да, аз я имам книга на български език, но е на хартия. 

Искам я на pdf, но не я намирам никъде из нета. А цялата да я сканирам ми е малко трудно, защото е около 550 стр.

преди 9 минути , Мирослав Василев каза:

Ако е така, мисля че това е оригиналната книга, разбира се, не знам колко добре се справяш с руския, но можеш да си я свалиш оттук ( около 720 страници е)

Мале никога не съм учил руски език, но ще я сваля и нея. 

Сърдечно ти благодаря!  

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
На 29.09.2021 г. в 15:26, SpeeDemoN5 каза:

Здравейте, приятелката ми си хареса една картина  от Танзания,която обаче заради бъркотии на летището си остана там.. Сега искам да я изненадам като намеря художник който да ми я нарисува. Някой от вас да се занимава с това или да познава човек който да ми свърши работа? Също така, какви пари да очаквам да ми излезе за размери 30x60?

Прикачам я тук за да видите за какво става въпрос:

unnamed.jpg.019ab1238bb059cd97ac79a184f75914.jpg

Искам да Ви благодаря, че сте писали този пост с молбата си, благодарение на Вас, на писаното и най-вече на снимката се впечатлих и амбицирах да си нарисувам нещо за себе си. Жив и здрав да сте!
П.С. Да  допълня - не съм художник, не съм учил за художник, за последно съм рисувал преди 4-5 години някакви измишльотини за ей така, колкото да си убия времето, и след 10 минути ми писна и се отказах!

PA122457.JPG

PA122458.JPG

PA132466.JPG

PA142476.JPG

PA162489.JPG

PA162490.JPG

Редактирано от KrumKrumov
допълнение и пояснение
  • Харесвам 14
  • Браво 10
Публикувано:

Ако в електронна ми поща (abv) преместя писмо от папка "спам", където е отишло неправилно, в папка "кутия", това дали помага на системата за това следващия път, когато получа писмо от същия изпращач, да се намали вероятността писмото пак да отиде в спам, или няма такава връзка и няма смисъл да го правя?  

Публикувано:
преди 5 минути , Фил каза:

Ако в електронна ми поща (abv) преместя писмо от папка "спам", където е отишло неправилно, в папка "кутия", това дали помага на системата за това следващия път, когато получа писмо от същия изпращач, да се намали вероятността писмото пак да отиде в спам, или няма такава връзка и няма смисъл да го правя?  

Мисля, че като го маркираш със символа/отметката "не е спам", след това отива в кутията.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 7 минути , Фил каза:

gmail и outlook имат изкуствен интелект и се обучават, тоест наистина помага, но за АБВ не знам...

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, Фил каза:

Единственият начин е да включиш подателя на писмото в адресната си книга. Само тогава всяко следващото писмо от този подател ще влиза директно в кутията, вместо в спама. Редовно имам подобен проблем с пощата на abv...

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте.

Искам да попитам някой знае ли къде в София се измерва най-изгодно костна плътност?Профилактично съм си правила такова изследване безплатно преди няколко години.Беше по някаква програма.Сега цените варират между 40 и 80 лева.Благодаря.

Публикувано:
преди 14 минути , jungfraujoch каза:

Здравейте.

Искам да попитам някой знае ли къде в София се измерва най-изгодно костна плътност?Профилактично съм си правила такова изследване безплатно преди няколко години.Беше по някаква програма.Сега цените варират между 40 и 80 лева.Благодаря.

В Александровска, до арката има Остеометър. На 2 ет. над Нефрологията. Мерят на 3 места по тялото за 60 лв. Включва се и разчитането. Скоро не съм ходила. Преди беше със записване.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 40 минути , jungfraujoch каза:

Здравейте.

За най-изгодно не знам дали е, понеже има много условности в това какво човек иска да си измери, каква е стандартната цена и т.н.

Виж дали има оферти - поддържа и търсене по кл.дума  https://www.omed.bg

Това е сайт само за ваучери за намаление на цената на дадена мед.услуга, преглед или изследване. Купувала съм от там за други прегледи на други места, за костна плътност не съм пазарувала и не мога да кажа изброените там клиники и кабинети дали са ок.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

@Дани Магеланиблагодаря ти.Изследването,което ми направиха преди време беше като на скенер.С една дума всичко-гръбнак,колена,китки и т.н.Пак искам нещо такова,защото тогава ми казаха,че е добре да се прави на 3-4 години.

@Cooблагодаря ти за полезния сайт.Със сигурност ще го ползвам занапред.

• Харесвам 2
Публикувано:

Изпитвам затруднения при намирането на детски гардероб ( онлайн поръчка ) в зелен цвят/зелен десен/зелен принт . В Емаг ( от Богдан мебел) харесах и платих един , но седмица след поръчката се оказва без скорошна наличност. Нищо подходящо не намирам в Еником и Комо , Лабиринт вече го няма май ? Как се казваше магазина в Дружба, че не мога да си спомня ?

Леглото е това:

B5387BA5-8404-406E-BE97-238E7D16E091.jpeg.7d64565b6b98b1526f662b2861b0b615.jpeg

Интериора на стаята е този:

18992B2D-C315-4FB7-A1AF-4E34645125AA.jpeg.4e849f01e042894802471299d50918c3.jpeg

46BAE84B-D075-40AA-AD65-7B57B3AA9460.jpeg.a1fa023f0a05febad802431f0674cb9a.jpeg

A1E77CCD-3A76-4E35-BA26-303015F113E0.jpeg.390ed9121cbb827959edceb24775da5d.jpeg

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 14 минути , stanislavpp каза:

Изпитвам затруднения при намирането на детски гардероб ( онлайн поръчка ) в зелен цвят/зелен десен/зелен принт . В Емаг ( от Богдан мебел) харесах един , но се оказва без скорошна наличност. Нищо подходящо не намирам в Еником и Комо , Лабиринт вече го няма май ? Как се казваше магазина в Дружба, че не мога да си спомня ?

Леглото е това:

B5387BA5-8404-406E-BE97-238E7D16E091.jpeg.7d64565b6b98b1526f662b2861b0b615.jpeg

Интериора на стаята е този:

18992B2D-C315-4FB7-A1AF-4E34645125AA.jpeg.4e849f01e042894802471299d50918c3.jpeg

46BAE84B-D075-40AA-AD65-7B57B3AA9460.jpeg.a1fa023f0a05febad802431f0674cb9a.jpeg

A1E77CCD-3A76-4E35-BA26-303015F113E0.jpeg.390ed9121cbb827959edceb24775da5d.jpeg

Нещо такова : ЦЪК  ?

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.