Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Някой може ли да препоръча чакръкчия (или правилец му казват в СЗ БГ). Човек, който намества стави.

Става дума за изкълчено/навехнато. И нещо се е разместило и има нужда са щракне обратно.

Публикувано:
преди 7 минути , era123 каза:

Някой може ли да препоръча чакръкчия (или правилец му казват в СЗ БГ). Човек, който намества стави.

Става дума за изкълчено/навехнато. И нещо се е разместило и има нужда са щракне обратно.

Д-р Михайлов на пл. Македония. За София иде реч. 

Публикувано:
преди 30 минути , era123 каза:

Шефът на физиотерапията на Клиниката по неврология на 4 км. д-р Владимиров. Дано още е там!

Публикувано:

Благодарско.

Само да попитам: вие от опит ли го казвате това. Бих се радвал да е от патило, не от ЕЖК.

Дайте някакви телефони за връзка.

Дядо ми беше такъв - учил го в казармата от не'къв арменец. Целия михайловградски окръг идваха при него. Аз за съжаление не можах да се науча на тоя занаят.

Публикувано:
преди 57 минути , era123 каза:

Благодарско.

Само да попитам: вие от опит ли го казвате това.

Аз съм ходила при д-р Владимиров. Болезнено е, но с 4 процедури ми реши проблема.

Публикувано:
40 minutes ago, Дани Магелани said:

Аз съм ходила при д-р Владимиров. Болезнено е, но с 4 процедури ми реши проблема.

Дай номер.

Интересно. Дядото 99.9% от случайте ги наместваше от първи път. Макс втори 0.1% и до там.

Тоя човек какво е правил 4 пъти?

Публикувано:
преди 41 минути , era123 каза:

Дай номер.

Интересно. Дядото 99.9% от случайте ги наместваше от първи път. Макс втори 0.1% и до там.

Тоя човек какво е правил 4 пъти?

Не беше точно наместване, а шип притискащ нерв. Нямам телефонен номер.

Публикувано:
преди 3 часа, era123 каза:

Целия михайловградски окръг идваха при него.

Браво! При Парчин съм ходил найсе пъти. 🙂

Публикувано:
2 hours ago, дядо Пепи said:

Браво! При Парчин съм ходил найсе пъти. 🙂

Не е той 🙂

Правилното е И целия МХгр окръг. Иначе Лом + Видин.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 7 часа, era123 каза:

Благодарско.

Само да попитам: вие от опит ли го казвате това. Бих се радвал да е от патило, не от ЕЖК.

Дайте някакви телефони за връзка.

Дядо ми беше такъв - учил го в казармата от не'къв арменец. Целия михайловградски окръг идваха при него. Аз за съжаление не можах да се науча на тоя занаят.

Ето ти телефон на д-р Михайлов.

+3590887098919

Клиниката му е на бул."Македония" 8.

Аз не останах доволна. С уговорката,

че съм го посещавала за друго- физиотерапия на ръка след фрактура.  Отказа и ме пращаше за операция😀, зарастването било накриво. Е,минах без операции и физиотерапия и ръката ми се възстанови напълно.

Публикувано:

Само нещо да уточня: Не тръся доктор. Чекръкчийството е един вид дарба/занаят. Учи се от майстора.

Малко като народен лечител - с тая разлика, че е наистина лечение - изпитано от мен лично десетки пъти.

Публикувано:
преди 8 часа, era123 каза:

Само нещо да уточня: Не тръся доктор. Чекръкчийството е един вид дарба/занаят. Учи се от майстора.

Малко като народен лечител - с тая разлика, че е наистина лечение - изпитано от мен лично десетки пъти.

Препоръчаха ти Михайлов,затова дадох телефона. Уточних,че е лекар рехабилитатор,не знам дали има способности и на чекръкчия.

Публикувано:
преди 6 часа, blueriver каза:

лекар рехабилитатор,не знам дали има способности и на чекръкчия.

Ходил съм при него два пъти. Започва с преглед, който той извършва, последван от доста силов масаж ( наместване, или както там Ви харесва). След това те пуска по отделните уреди за звукова и лъчетерапия. Ако не ме лъже паметта, приемаше и направления, с които цената на процедурите бе по-ниска. Конкретни цифри не мога да кажа, защото мина доста време. Сега се сещам, че си носех една постелка, която ползвах на отделните места. От посещенията при д-р Михайлов имах доста траен ефект. За което и го препоръчах.     

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, дядо Пепи каза:

Ходил съм при него два пъти. Започва с преглед, който той извършва, последван от доста силов масаж ( наместване, или както там Ви харесва). След това те пуска по отделните уреди за звукова и лъчетерапия. Ако не ме лъже паметта, приемаше и направления, с които цената на процедурите бе по-ниска. Конкретни цифри не мога да кажа, защото мина доста време. Сега се сещам, че си носех една постелка, която ползвах на отделните места. От посещенията при д-р Михайлов имах доста траен ефект. За което и го препоръчах.     

Да,приема с направления. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой напоследък да си е купувал щори? Да може да препоръча фирма, консултация или са е сравнявал цени? 

Ще ми бъде доста полезно, ако получа някакви насоки по темата 🙂

Публикувано:
преди 24 минути , Lindt каза:

Някой напоследък да си е купувал щори? Да може да препоръча фирма, консултация или са е сравнявал цени? 

Ще ми бъде доста полезно, ако получа някакви насоки по темата 🙂

Какви щори ти се искат? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.