Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, Брани каза:

За пръв път чувам дрон да носи очила? Много стар модел да не би да е?

Да, тя и колата ми е такава.

:biggrin:

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 39 минути , ven62 каза:

Да, тя и колата ми е такава.

:biggrin:

Стара? Нещо такова?  

Ако не са ти стигнали и парите за покрив ...:grin:
1963 Mercedes-Benz 300SL Roadster - Rudi and Company

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 5
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Искам да попитам нещо малко по-различно. Налага се да пътувам със самолет, но все още имам дренаж, поставен след операция. Чудя се дали ще ми трябва някакъв издаден документ от лечебното заведение и дали няма да си повредя дренажа, понеже той работи чрез вакуум, а при излитане и кацане ще се промени ситуацията. 

Публикувано:

Според мен питай лекари, а дренажа надали си личи така, че да разберат и да ти искат документ.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Искам да си купя удобен и качествен матрак.Преди години ползвах с Алое вере, много удобен,със свалящ се калъф на Сън райс, но вече не се предлага

Предложение за подобен?

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 часа, ива валя каза:

Искам да си купя удобен и качествен матрак.Преди години ползвах с Алое вере, много удобен,със свалящ се калъф на Сън райс, но вече не се предлага

Предложение за подобен?

TED, магазина в Младост, мс Младост 3, Рени консултира перфектно. Имат голям избор и периодични промоции. Двамата със сина ми сме доволни клиенти от години.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Много доволна съм от по-скъпите матраци на Юск. Правят и те промоции, като на 60-70 процента отстъпка, цената става много приятна. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

И аз щях да препоръчам тях. Освен, че е супер удобен, имаме един от почти 15 години и вече му е време за смяна. Иначе имат гаранция 25 години, ама няма да си я търся, предвид свръхексплоатацията 😉 Скоро пак ходихме, гледахме, лягахме- май пак ще е такъв. Но хората имат различни предпочитания, така че с пробване ще откриете вашия.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

И аз съм с някакъв такъв на Юск, от голд серията и купен на някаква промоция. За мен е много удобен, но аз обичам твърди матраци, за хора, които предпочитат меки, може и да не се хареса толкова. Отдавна е купуван и не помня всички ли са твърди. Наскоро купих от iSpleep (не за мен) водеше се средна твърдост, и е чувствително по-мек. Като го купувах този на iSleep гледах, че имаха и такъв с Алое и свалящ се калъф (аз не купих  него), който е на промоция сега - може да погледнеш на сайта им и да е близко до това, което се търси. Дъщеря ми спи на някакъв на Нани от много години, също е много добър. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Може ли някой да помогне със статус на полет 4Y912 от 11.05.2025? Кога е кацнал от Франкфурт в Сплит, опит за закъснение над 3 часа.

Благодаря предварително.

Публикувано:
преди 55 минути , ESK каза:

Може ли някой да помогне със статус на полет 4Y912 от 11.05.2025? Кога е кацнал от Франкфурт в Сплит, опит за закъснение над 3 часа.

Благодаря предварително.

Screenshot 2025-05-27 at 23.26.16.png

• Благодаря 1
Публикувано:

Искам да попитам някой ползвал ли е klook.com за покупка на билети или активности в Европа и може ли да сподели мнение?

Публикувано:
преди 5 часа, Miladina каза:

Искам да попитам някой ползвал ли е klook.com за покупка на билети или активности в Европа и може ли да сподели мнение?

Аз съм го ползвал в Азия и нямах никакви проблеми.

Така, че доверете му се, мисля, че няма да има проблем и в Европа.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 часа, Miladina каза:

Аз веднъж ги ползвах за наем на кола и нямах проблем.

• Харесвам 2
Публикувано:

И аз само да попитам 😉 - има ли още от онези зърнени закуски на Келог'с с ваучери за паркове из Европа? Някога имах такива талони от тях. Но нито съм търсила скоро, нито знам дали все още имат...

Публикувано:
преди 2 часа, aleksandrina каза:

И аз само да попитам 😉 - има ли още от онези зърнени закуски на Келог'с с ваучери за паркове из Европа? Някога имах такива талони от тях. Но нито съм търсила скоро, нито знам дали все още имат...

Миналото лято гледахме Келогс и в Германия, и в Швейцария, но нямаха ваучери за парковете. Имаше с карти Уно, ама не им обърнахме много внимание.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.