Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

@vorbisЖив и здрав да си! Подкарахме го бокса с твоята апликация. Вкъщи звучи немска реч, а мъжът ми играе "танцът на радостта". Утре летя за БГ и си лягам, че е супер ранен полет, но като се върна, ще изпробвам и каналите на други езици (не съм немскоговоряща), хаха! Весели празници!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Някой знае ли нещо за международно частно здравно осигуряване? Нямам предвид пътническа застраховка, а ако ти открият нещо, което трябва да се лекува в чужбина.

Връзка към коментар
Преди 1 час, neuromancer каза:

Някой знае ли нещо за международно частно здравно осигуряване? Нямам предвид пътническа застраховка, а ако ти открият нещо, което трябва да се лекува в чужбина.

Пускал ли си търсачка?

https://www.allianzworldwidecare.com/en/international-individual-health-insurance/#owid:58d-167a2557d1c

https://www.axa.co.uk/healthcare/international/

https://www.internationalinsurance.com/health/best-companies.php 

Връзка към коментар
преди 2 часа, neuromancer каза:

Моите са тези: www.bupaglobal.com

Имат различни планове, работят с добрите полници по места. А и не си вързан да идеш само в някоя от "техните" болници. Имаш избор.

Покриват целия свят с уловката, че ако включиш и САЩ цената скача. За САЩ, ако няма да живееш там, препоръчват travel insurance само за датите ти.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Търси се мастилено струен принтер.
Старият ни принтер в офиса взе да сдава багажа и силно да ми къса нервите, и явно дойде време да се сменя, затова се обръщам тук с молба за мнения, идеи и предложения с какъв да го сменя. 

Какви са техническите изисквания:
- формат А3, или A3+ , или даже май имаше някакви, които са нещо като мини плотери - ширина около 30см, а на дължина - повече от метър.
- цветен 
- слабо натоварване - 10-ина стр А4 и 10-ина стр. А3 на ден

Какви са критериите:
- основното е ниска цена (на страница) на консумативите - мастилото - или на оригиналните, или на заместители, за които обаче да е гарантирано, че работят, защото на настоящия принтер опитите за ползване на заместители е с променлив успех - грубо казано от четири мастилници,  една се случва въобще да не я приеме принтерът и дава съобщение, че въобще липсва мастилница.
Допълнително уточнение - не се търси някакво високо качество на печат, с перфектни цветове и високи резолюции, защото на този принтер няма да се печатат снимки, или някакви материали за презентации, визуализации, рендъри и прочие. Принтерът ще се ползва основно за отпечатване на малки чертежи, скици и схеми главно за собствени работни нужди, а не толкова за представяне на клиенти или институции.

Ами това е. 

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар
На 5.11.2018 г. в 12:03, ven62 каза:

В една реклама видях това:

Untitled.jpg.7e1336ad2810aaa8f1e9c80c1d8b10ad.jpg

Някой знае ли къде е?

Не знам дали е актуално още питането , но ето:

Fingal's Cave
1 Top of the Pier, Achavaich, Isle of Iona PA76 6SW, Великобритания
https://goo.gl/maps/vubS1z9qy7J2

12F16D0A-1242-43C7-A862-13F561F26EF5.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 20 часа, Фичо каза:

Търси се мастилено струен принтер.
Старият ни принтер в офиса взе да сдава багажа и силно да ми къса нервите, и явно дойде време да се сменя, затова се обръщам тук с молба за мнения, идеи и предложения с какъв да го сменя. 

Какви са техническите изисквания:
- формат А3, или A3+ , или даже май имаше някакви, които са нещо като мини плотери - ширина около 30см, а на дължина - повече от метър.
- цветен 
- слабо натоварване - 10-ина стр А4 и 10-ина стр. А3 на ден

Какви са критериите:
- основното е ниска цена (на страница) на консумативите - мастилото - или на оригиналните, или на заместители, за които обаче да е гарантирано, че работят, защото на настоящия принтер опитите за ползване на заместители е с променлив успех - грубо казано от четири мастилници,  една се случва въобще да не я приеме принтерът и дава съобщение, че въобще липсва мастилница.
Допълнително уточнение - не се търси някакво високо качество на печат, с перфектни цветове и високи резолюции, защото на този принтер няма да се печатат снимки, или някакви материали за презентации, визуализации, рендъри и прочие. Принтерът ще се ползва основно за отпечатване на малки чертежи, скици и схеми главно за собствени работни нужди, а не толкова за представяне на клиенти или институции.

Ами това е. 

Виж HP Officejet 7110 (CR768A) цена около 296лв. Цветния консуматив е оригинален 30лв за 845 копия, съвместимия 19лв. Черния консуматив е оригинален 60лв за 1000 копия, съвместимия 26лв.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, liliya каза:

Не знам дали е актуално още питането , но ето:

Fingal's Cave
1 Top of the Pier, Achavaich, Isle of Iona PA76 6SW, Великобритания
https://goo.gl/maps/vubS1z9qy7J2

12F16D0A-1242-43C7-A862-13F561F26EF5.png

В този форум, тази скала, … и да остане толкова време без отговор... :wink: Още същия ден беше "разконспирирана".

Даже се поразговорихме и за други подобни скали ...

Благодаря!

Надявам се, че не само аз съм си я сложил в списъка за посещения … в този живот. :grin:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 15.12.2018 г. в 13:45, Bore каза:

Виж HP Officejet 7110 (CR768A) цена около 296лв. Цветния консуматив е оригинален 30лв за 845 копия, съвместимия 19лв. Черния консуматив е оригинален 60лв за 1000 копия, съвместимия 26лв.

Благодаря, в интерес на истината и аз го бях загледал този модел, и цената е добра, ако не открия нещо по-подходящо, може би това ще е.

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар
На 14.12.2018 г. в 16:41, Фичо каза:

не се търси някакво високо качество на печат, с перфектни цветове и високи резолюции, защото на този принтер няма да се печатат снимки, или някакви материали за презентации, визуализации, рендъри и прочие. Принтерът ще се ползва основно за отпечатване на малки чертежи, скици и схеми главно за собствени работни нужди, а не толкова за представяне на клиенти или институции.

Цветен лазерен?

преди 3 минути , Фичо каза:

и аз го бях загледал този модел

:grin:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Goal & Boss каза:

Цветен лазерен?

:grin:

Нужен ми е А3 и там вече за цветен нещата стават много сериозни и не се оправдава. 

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар
преди 12 минути , Фичо каза:

Нужен ми е А3 и там вече нещата стават много сериозни и не се оправдава. 

Така си е.

Най-тънкият цветен лазерен А3, който видях, е този. Иначе 7110 изглежда прилично като за парите си.

От моделите най-много заглеждам Джиджи Хадид :grin:

Редактирано от Goal & Boss
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 40 минути , Goal & Boss каза:

Така си е.Най-тънкият цветен лазерен А3, който видях, е този. :grin:

Само че не е А3, нещо са се объркали в заглавието :scratch_one-s_head:

Цитат

От моделите най-много заглеждам Джиджи Хадид

Цветен ли е тоя модел или черно/бял? :grin:

• Шок 1
Връзка към коментар
На 13.12.2018 г. в 12:36, Rainy каза:

Благодаря! Пускал съм, но не можах да се оправя, та предпочетох някой да каже личен опит... То за съжаление някои така или иначе не работят с бразилски жители, та ще си питам по мейли един по един...

Връзка към коментар
преди 3 минути , Oldkozel каза:

И аз да попитам - къде е това? Видях снимката в един сайт, но нямаше никакво инфо за мястото.

image.png.9a723d65a9b46b6893c0c114e50f41f8.png

https://www.google.com/search?client=firefox-b&q=rainbow+mountain

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Някой някъде из темата "говореше" за проектор. Предложение на amazon.de: https://www.amazon.de/Acer-H6517ABD-Projektor-Kontrast-20-000/dp/B01HEHH7WA?ref_=Oct_DLandingS_PC_fdcfc73a_NA&smid=A3JWKAKR8XB7XF

@Ivko :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 23.12.2018 г. в 19:37, Яничка каза:

Някой да препоръча картинг на закрито в София? За големи деца... такива като мен 🙂

Мисля, че единствения закрит в София е в Ринг Мол. Аз поне за други не знам.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.