Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

преди 11 минути , kiriku каза:

Здравейте, 
От вчера наблюдавам нещо странно в небето над Пловдив. Самолет прави обратен завой периодично над града. Снимка Пуснах flightradar и го засякох. Полетът е на Lufthansa LH9919 Снимка странното е , че няма крайна точка. Проверих го и видях, че тази машина често прави такива полети излита от едно летище върти и се прибира обратно. Като последно на 06.01 пак е излетял от София и е кацнал там. При това, което се случваше вчера в Пловдив бях на косъм да се обадя на 112 да проверят какво се случва.
Днес отново същото нещо с друг самолет на Eurowings 4U6010 Снимка.
Та въпросът ми е някой има ли идея с каква цел се правят тези полети? Единственото което ми идва на ум е или учебни полети или проверка на техническа изправност?

DSCF8270.thumb.JPG.bc17fa389e0ddab20e2580e20994b298.JPG

Това е снимка,която направих преди малко.

Само че това което показва Flight Radar не е много точно,снимката е от Съединение.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар

@Lyubina, в Technopolis редовно излизат предложения на изплащане с 0% оскъпяване. Без значение на какво и с каква цена ще се спреш, това може малко да ти облекчи живота.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
On 1/12/2019 at 5:07 PM, vorbis said:

Думата дума отваря. Коя е тази програма? Може ли от телефон Lenovo с Android 6 да възстанови бекъп към телефон Huawei с Android 7. Т.е. да направи тази болезнена миграция от един производител към друг и в същото време към по-нова версия на операционната система. А телефонът трябва ли да е отключен за целта? Извинявам се, стана ми любопитно, а ми престои скоро подобно упражнение.

iTunes. Работи за iOS.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз лично се логвам в профила в гугъл и си сваля всички контакти и приложения на новия телефон

не става съвсем същото, като стария, ама то не е и нужно

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 13.01.2019 г. в 8:32, Goal & Boss каза:

@Lyubina, в Technopolis редовно излизат предложения на изплащане с 0% оскъпяване. Без значение на какво и с каква цена ще се спреш, това може малко да ти облекчи живота.

Това май е чист скам тяхното, по спомени оскъпяването е нула, ама има задължителна застраховка и някакви други нещица, и добавяш + 1xx лева към” без оскъпяването “😀

• Харесвам 2
Връзка към коментар
В момента, stanislavpp каза:

Това май е чист скам тяхното, по спомени оскъпяването е нула, ама има задължителна застраховка и някакви други нещица, и добавяш + 1xx лева към” без оскъпяването “😀

По принцип не са задължителни тези застраховки, но ги набутват без да те питат. За да не ги платиш, трябва да им демонстрираш, че си запознат, че не са задължителни и да ги накараш да ги изключат.

Връзка към коментар
преди 10 часа, stanislavpp каза:

Не е скам, защото лично съм се възползвал от това предложение и ти гарантирам, че оскъпяването е нула.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
11 hours ago, stanislavpp said:

🙂 Не е. не е. Има промоции с 0-ва лихва към различна кр. компания/банка. В момента е към ДСК и на всеки продукт си пише има или няма промоционален кредит.

Spoiler

0.jpg

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
На ‎13‎.‎1‎.‎2019‎ г. в 11:12, traveler каза:

Само че това което показва Flight Radar не е много точно,снимката е от Съединение.

И на мен ми стана любопитно.

Но така, като гледам снимката ти, по бих се притеснил от виолетовата светлина в горния десен ъгъл.

Да не са извънземните, които също като теб се чудят тоя самолет какви кръгчета си прави и го наблюдават, но от друга гледна точка.

:wink:

:laugh:

Връзка към коментар
На 13.01.2019 г. в 11:12, traveler каза:

Много любопитно. И на мен ми хрумват само идеите за учебни полети или проверка на техническата изправност. Дано някой има повече информация. 😀

Връзка към коментар
преди 4 минути , Моника каза:

Много любопитно. И на мен ми хрумват само идеите за учебни полети или проверка на техническата изправност. Дано някой има повече информация. 😀

Може пилотът да се е сетил, че си е забравил шофьорската пилотската книжка...

Редактирано от Goal & Boss
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 23 минути , ven62 каза:

И така два пъти … настъпва мотиката.

Това бяха последните 2 обиколки.

преди 50 минути , ven62 каза:

И на мен ми стана любопитно.

Но така, като гледам снимката ти, по бих се притеснил от виолетовата светлина в горния десен ъгъл.

Да не са извънземните, които също като теб се чудят тоя самолет какви кръгчета си прави и го наблюдават, но от друга гледна точка.

:wink:

:laugh:

Усещам лека ирония за "майсторските" ми фотографски умения.😁😏

• Смея се 2
Връзка към коментар
В момента, traveler каза:

Това бяха последните 2 обиколки.

Усещам лека ирония за "майсторските" ми фотографски умения.😁😏

Не, просто я видях тази виолетова точица.

Снимката си е супер.

Ако знаеш аз какви петна възпроизвеждам - целия екран заемат. :biggrin:

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , neuromancer каза:

това е слънцето (вътрешни отважения от лещите)

Е-е, сега вече сериозно ме набутахте в конспиративните теории:

- Какво слънце - нощ е?  Или пък не - само @traveler си знае...:biggrin:

- Кой се опитва да прикрие извънземните? - neuromancer, със същия виолетов цвят в профилната снимка, от къде - ами не е ясно - твърди Бразилия, ама кой знае?

Даже като модератор се е внедрил.:biggrin:

…...

Ало, Ало, НАСА ли е? Няма да повтарям. Тука едни крият …...:wink:

:biggrin:

----

Спирам с глупостите, sorry

@neuromancer, нямам нищо против да изтриеш горните простотии

Редактирано от ven62
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Имам едно питане към вас и ви моля да помогнете да си разреша казуса дали съм перманентно руса или само в случая 😞 

Какво неправилно правя, че Google ми даде този обменен курс на пакистанската рупия - и си изкарах акъла, а калкулаторите съвсем друго? 

Прилагам скрийншотове. Може да ми се смеете на поразия, аз съм потресена от моите "умения"... 

image.png.9e171576166795c6231a79abf4c2ad42.png.8d0c61216e375e0d4af009ad7f094d80.png

image.png.bb51d1019e10c9bea3548c5e24efb51f.png.cfb2e4b3361f325c47b26b06d7d92388.png

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.