Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте искам да помоля за малко съдействие за проучване за дипломна теза на дъщеря ми... Който има желание да отдели 5-10 минути, ще съм много благодарна 

😉

Това е проучването :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9FeDTYCCxyFEbAEvv-Yy_dldieD8oEpDdD-Sc22TPJVrgOQ/viewform

• Харесвам 13
Публикувано:
преди 18 минути , wiliko каза:

Здравейте искам да помоля за малко съдействие за проучване за дипломна теза на дъщеря ми... Който има желание да отдели 5-10 минути, ще съм много благодарна 

😉

Това е проучването :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9FeDTYCCxyFEbAEvv-Yy_dldieD8oEpDdD-Sc22TPJVrgOQ/viewform

Готово! Успех на детето с дипломната работа!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 минути , wiliko каза:

😉

Това е проучването :

Готово! И успех на щерката 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 35 минути , wiliko каза:

😉

Това е проучването :

Done! … Аз не пия, но купувам хубаво българско вино за подаръци. … Дано не съм развалил "представителната извадка" на проучването….:smile:

Успех!

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 минути , ven62 каза:

Done! … Аз не пия, но купувам хубаво българско вино за подаръци. … Дано не съм развалил "представителната извадка" на проучването….:smile:

Успех!

Хехехе, накрая, като има един, дет не пие, ще знаем, че си ти.:dance3::dance3:

• Смея се 2
Публикувано:
преди 44 минути , wiliko каза:

искам да помоля за малко съдействие

Аз пия вино,  отговорих - успех! 
* с малките букви - предпочитанията ми са от доста широк спектър напитки, нооо се съсредоточих върху виното 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
1 hour ago, wiliko said:

😉Това е проучването :

И от мен попълнено! Успех!

• Харесвам 2
Публикувано:
1 hour ago, wiliko said:

😉

Това е проучването :

и аз се отчетох ...

49 minutes ago, ven62 said:

Успех!

Тъкмо мислех да те черпя бутилка вино 😉 , при положителен резултат,

след като любезно ни сподели за цкб клубната карта и българия еър и съм пратил за разглеждане 35 полета - оказа се че 5% отстъпка е независимо откъде и с каква карта е купуван полета, (с тяхна карта и на техния сайт има още 5%), но могт да начисляват само за полети в последните 12 месеца, т а някой ми отпаднаха.

Отговориха ми, че са препратили списъка с полети на техните партньори от АК, и ще ме информират за резултата ...

Публикувано:
преди 1 час, wiliko каза:

😉

Това е проучването :

Готово. Успех на детето! Голямата чаша вино ще я оставя за довечера 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
На 3.07.2019 г. в 16:07, Фичо каза:

Айде тук нали е за всякакви въпроси :smile3: 
Някой да подскаже дали/къде  могат да се намерят чорапи на "Фазан" - Русе, че нещо много трудно се намират. а този модел са от малкото, които отговорят на две съществени условия - 100%памук и горе да не са толкова стегнати, че да правят вдлъбнатина на кожата и да ти спират кръвообръщението ...

fazan.thumb.jpg.2bd0a18ca1bb4ac8265dcdfd2d47df65.jpg

И аз нося същите, макар че с времето отгоре ластика леко се разтяга и почват малко да се свличат, но това става след поне година носене. Купувал съм ги в Кауфланд, скоро пак ги мернах там.

И бамбукови имам, но при тях още по-бързо се разтяга горнището и се свличат. Перфектните чорапи, които случайно съм си купувал преди 3-4 години в Германия, взех от един магазин на Чибо кафе. Беше нещо като коледен календар с 12 чифта чорапи за 13-14 евро😂😂😂 Половината ги раздадох, другите ги износих.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 36 минути , Hayasko каза:

И аз нося същите, макар че с времето отгоре ластика леко се разтяга и почват малко да се свличат, но това става след поне година носене. Купувал съм ги в Кауфланд, скоро пак ги мернах там.

И бамбукови имам, но при тях още по-бързо се разтяга горнището и се свличат. Перфектните чорапи, които случайно съм си купувал преди 3-4 години в Германия, взех от един магазин на Чибо кафе. Беше нещо като коледен календар с 12 чифта чорапи за 13-14 евро😂😂😂 Половината ги раздадох, другите ги износих.

преди 33 минути , bad kid каза:

Мисля, че и във Фантастико ги има

Чорапите на Фичо ги оправихме.

Анкетата на детето попълнихте ли?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 минути , AlexandraKo каза:

Чорапите на Фичо ги оправихме.

Анкетата на детето попълнихте ли?

Аз чорапите още не съм ги оправил, затова не съм попълнил анкетата. Как така анкета със скъсани чорапи?!? Няма да се излагаме пред чужденците. 😂

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 11 минути , vorbis каза:

Аз чорапите още не съм ги оправил, затова не съм попълнил анкетата. Как така анкета със скъсани чорапи?!? Няма да се излагаме пред чужденците. 😂

Аааа, ма ти не знаеш, че анкетата е за  вино:dance3:

Публикувано:
преди 3 часа, wiliko каза:

😉

Това е проучването :

За България не знам, но по принцип е разпространено поръчването на вино онлайн.

Аз съм участвал клубове, плащаш месечна такса и получаваш всеки месец вино, със списание и препоръки с какво върви. Цената е по-ниска, отколкото същото вино в магазина, но съвсем не е най-ниската въобще

• Харесвам 2
Публикувано:
1 minute ago, neuromancer said:

За България не знам, но по принцип е разпространено поръчването на вино онлайн.

Аз съм участвал клубове, плащаш месечна такса и получаваш всеки месец вино, със списание и препоръки с какво върви. Цената е по-ниска, отколкото същото вино в магазина, но съвсем не е най-ниската въобще 

Попълвам анкети на optis редовно и последната беше точно за онлайн поръчването на вино и те такива box-нещо-си има и дори не знаеш с какво вино ще те изненадат. :)

• Харесвам 2
Публикувано:

ами не знаеш, ама така е по-интересно

и аз попълних, ама не съм в България, ако изкривявам резултатите може да ме махнете 😀

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.