Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 28 минути , neuromancer каза:

ами не знаеш, ама така е по-интересно

и аз попълних, ама не съм в България, ако изкривявам резултатите може да ме махнете 😀

Спокойно това е за немски университет... 

Публикувано:
преди 6 минути , wiliko каза:

Спокойно това е за немски университет... 

Ха, синът ми като беше студент в Дармщадт имаше един приятел, който учеше в Mainz за сомелиер.

Шегуваха се, че учел за алкохолик.

Да не би и твоята дъщеря да учи в същия университет.

Колкото до проучването. Дано го признаят германците, че с тия българи дето го попълниха - бая "криво" може да излезе.

:biggrin:

• Смея се 6
Публикувано:
преди 13 минути , ven62 каза:

Ха, синът ми като беше студент в Дармщадт имаше един приятел, който учеше в Mainz за сомелиер.

Шегуваха се, че учел за алкохолик.

Да не би и твоята дъщеря да учи в същия университет.

Колкото до проучването. Дано го признаят германците, че с тия българи дето го попълниха - бая "криво" може да излезе.

:biggrin:

Не учи за пияница... 😂 Просто си е избрала такава теза, защото мисли да развива такъв бизнес на родна почва...и съчетава 2 в 1, а резултатите ще видим какво ще покажат... 🤣 

• Харесвам 3
Дани Магелани
Публикувано:
преди 16 минути , wiliko каза:

Не учи за пияница... 😂 Просто си е избрала такава теза, защото мисли да развива такъв бизнес на родна почва...и съчетава 2 в 1, а резултатите ще видим какво ще покажат... 🤣 

Нали си знаеш, че е драка. Сигурна съм, че прекрасно знае какво е маркетингово проучване и, че обект може да бъде всичко.

• Харесвам 2
Публикувано:

Скорошен пример от родината ни. 16-годишен младеж отива на организиран от училището 2-3 дневен курс за сомелиери. Сред документите, които трябва да попълни родител е и декларацията, че детето е инструктирано да не употребява алкохол😀. Е при сомелиерите виното се употребява, но би трябвало да не се пие в смисъл на гълта😆.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, neuromancer каза:

ами не знаеш, ама така е по-интересно

и аз попълних, ама не съм в България, ако изкривявам резултатите може да ме махнете 😀

Ааааа, как ще те махнат, тъкмо ще е с международно участие.Виж, как авторитетно звучи.😉

• Харесвам 1
Публикувано:

Дадох мнението си в анкетата.

Според мен тя си е абсолютно социално проучване. Без значение дали си "винофен" или не, но е добре когато се помага за изследвания.

• Харесвам 2
Публикувано:

Много ляво-либерална тая анкета, човек сам може да си определи пола 😂

преди 6 часа, Marisha каза:

И аз попълних и пия само вино.

Водата за къпане само

И аз пуснах един глас

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 3
Публикувано:
1 hour ago, bad kid said:

😎 много спам, ей

Щом е за вино, всеки се включи. Я да беше по някоя дисциплина от физиката например, доста хора щяхме да окапем😆.

• Смея се 1
Публикувано:

Искам да помоля за помощ.

Къде мога да видя, колко закъснение е имал полет на Ryanair FR 1387, Порто Брюксел на 17 март 2019 г.?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.