Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , Таньо каза:

Не вярвам, че е по силите ти да завършиш три страници по темата с прозаичното "Тцъ! ". Лирическият герой къде отиде?!  😎

... а и тази категорична твърдост в една даже и емоционална сричка не кореспондира с факта, че се припозна в схемата на @Фичо .

Викаш, някак не приляга да завърша глупостите с една умна дума  😄

преди 8 минути , Таньо каза:

До пътуването ти има много време и съм уверен, че фирмата ще произведе комбинирана бутилка в зелено и синьо от силикон и твърда част!  🙂

Тогава какво ще правиш?!

Ще отворя нова тема!  😄

преди 8 минути , Таньо каза:

@Rainy , чуй доброто в себе си, което казва да дариш бутилките на мене и @ven62

С най-голямо удоволствие ще купя две нови - подарък за вас двамата. Напълно сериозна съм 🙂 Вие си ги разпределяйте! 😄 

Публикувано:
преди 18 минути , Rainy каза:

...

С най-голямо удоволствие ще купя две нови - подарък за вас двамата. Напълно сериозна съм 🙂 Вие си ги разпределяйте! 😄 

Аз искам жълтата (силиконовата)

А @Фичо без бутилка ли ще остане.

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, ven62 каза:

Аз искам жълтата (силиконовата)

А @Фичо без бутилка ли ще остане.

Венчооо, подсети ме нещо:

В Египет, на Пирамидите. Молим двама полицаи, дето охраняват района,  да ни направят снимка. Снимат ни те, закитвам ги с по един мускал.

Те със знаци ни обясняват, да почакаме малко и единият отива някъде. Аз си мисля, че и те ще ни дадат нещо.

Нищо подобно - вторият се връща и води още двама, та да дадем мускали и на тях...

• Смея се 16
Публикувано:

Може ли да преминем към следващия въпрос след като дилемата с бутилките беше разрешена на принципа "и бира, чадо, и бира" 🙂 Мерси!

• Харесвам 3
Публикувано:

Препоръчайте моля от къде да взема добър водоустойчив case за смартфон за подводни снимки. Човекът си има Go Pro, иска и калъф да има.

Публикувано:

Моята щерка си купи от Джъмбо за 3,99 лв. Накарах я да го изпробва в един леген вкъщи с пъхната вътре салфетка, за да видим дали наистина не пропуска. И после снима в морето с него. :)

Публикувано:

И аз да попитам - как се казва и в кои магазини се продава или онлайн, на защитен портфейл, в който се носи банкова карта и да не се крадат пари от мошениците в автобусите, метрото? Благодаря!

Публикувано:
1 minute ago, rdd said:

И аз да попитам - как се казва и в кои магазини се продава или онлайн, на защитен портфейл, в който се носи банкова карта и да не се крадат пари от мошениците в автобусите, метрото? Благодаря!

Дежа вю! Един колега преди 15 минути ме пита същото!

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 24 минути , rdd каза:

преди 7 минути , aleksandrina каза:

А как се казва, че и мен ме интересува? 🙂

RFID Protection?

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Auto+Pop+Up+ID+Credit+Card+Protector+Purse+Slim+Wallet+Clip+RFID+Blocking+Holder+&_sacat=0

Голяма "мода" беше зимата в Амстердам.

Синовете ми насъбраха по няколко от подаръци, та и аз имам 2.

Има и по-сложни, така че една - две карти да не са защитени. За тях беше важно, защото тази за транспорта им да не я вадят/слагат непрекъснато.

Събират се по 6-7 карти.

• Благодаря 2
Публикувано:
преди 1 минута , Фичо каза:

Why you don't need an RFID-blocking wallet

Всеки сам си преценява, разбира се!

Аз лично ги харесвам по съвсем други причини:

- доста по-компактни са от обикновен портфейл;

- събират малко пари кеш и жена ми като иска нещо да платим - "Sorry, madam, нямам в брой." :wink::grin:

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Публикувано:

По-интересното е, че по самолетите (sky shops) се предлагат по 20-40€ бройката, в зависимост от това, колко "луксозно" изглеждат.

• Харесвам 3
  • Шок 2
Публикувано:
преди 12 часа, Яничка каза:

Мерси. Търся за подарък за близък човек. Искам да съм спокойна, че е нещо качествено.

Ето това е уебсайт свързан или собственост на вносителите, нещо такова може би:

https://basecamp-shop.com/product/gopro-super-suit-dive-housing

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 22 часа, rdd каза:

Аз си купих от amazon.co.uk 

Има доста голям избор и не са скъпи. 

• Благодаря 1
Публикувано:

Искам да попитам ... Знае е ли някой как мога да ъпдейтна телевизор LG smart . Преди четеше всякакви видеофайлове, а сега на някои по- нови филми ми изписва , че не поддържа даден кодек , а на други не чете аудиото. След последния ъпдейт на iOS, спря да чете и видеото от телефона.    От къде мога да дръпна ъпдейт и как да го инсталирам ? Или може би трябва да го отнеса в някой сервиз за тази услуга?

Публикувано:
преди 3 часа, liliya каза:

Искам да попитам ... Знае е ли някой как мога да ъпдейтна телевизор LG smart . Преди четеше всякакви видеофайлове, а сега на някои по- нови филми ми изписва , че не поддържа даден кодек , а на други не чете аудиото. След последния ъпдейт на iOS, спря да чете и видеото от телефона.    От къде мога да дръпна ъпдейт и как да го инсталирам ? Или може би трябва да го отнеса в някой сервиз за тази услуга?

Зависи колко е стар телевизора, но в общия случай няма да е възможно. Прегледай менюто на самия телевизор дали има някъде за търсене на обновления, мисля че LG бяха с WebOS, но като цяло производителите не са много заинтересовани да харчат ресурси за да могат телевизорите им винаги да са на гребена на вълната. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 часа, Георги каза:

Ето това е уебсайт свързан или собственост на вносителите, нещо такова може би:

https://basecamp-shop.com/product/gopro-super-suit-dive-housing

Тя доколкото разбирам иска водоустойчив калъф за смартфон, а не за GoPro. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, liliya каза:

Питай в сервиз или LG България (ако има такова нещо).

Има вероятност да го "вкамениш" ако се впуснете сами в това приключение.

• Харесвам 1
Публикувано:
7 minutes ago, ven62 said:

Питай в сервиз или LG България (ако има такова нещо).

Има, разбира се.

Ето и страничката, където може да се провери и направи update: https://www.lg.com/bg/poddryjka/software-firmware

И чат има даже. 😉

• Харесвам 2
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.