Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Има доста китайски сайтове, от които може да се купи "топ модел" на марки като Nokia, Huawei, Xiaomi и др. със значителна отстъпка, често до 1/3 от тукашните цените. Трябва да се внимава, да се взимат "глобални", а не китайски версии и в другата тема вече писах за опцията EU Priority Line.

Това е един то най-големите и надеждни от моя опит сайтове, има и много други, но имай предвид, че цените трябва да се пилят, не ами стържат с промоции, игри, кодове и т.н. Другото е, че на практика нямаш гаранция, което не мисля, че е особен проблем предвид надеждността на телефоните по принцип.     

https://www.banggood.com/

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Има ли начин/Как мога да прехвърля голямо клипче от телефона ми на компютъра? Клипчето е 10 минути, 1GB и не мога да го прехвърля с кабела, не мога и да си го изпратя на имейла. 

Публикувано:
18 minutes ago, Травеолани said:

Има ли начин/Как мога да прехвърля голямо клипче от телефона ми на компютъра? Клипчето е 10 минути, 1GB и не мога да го прехвърля с кабела, не мога и да си го изпратя на имейла. 

Ако имаш Google акаунт, може да го качиш в снимки или диск. От там влизаш през компютъра и го теглиш.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Травеолани каза:

А защо не става с кабела?

• Харесвам 1
Публикувано:

За какъв телефон (android, iphone или нещо друго) става дума?

По принцип споделянето е възможност за качване в мрежата и след това да се изтегли.

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря за идеите, ще пробвам. Телефонът е iPhone. Не знам защо не става с кабела. Излиза ми съобщение “The device stopped functioning”. С прехвърлянето на снимките нямам проблем, предполагам проблемът при клипчето е, че е много голямо. 

Публикувано:
37 minutes ago, Травеолани said:

Благодаря за идеите, ще пробвам. Телефонът е iPhone. Не знам защо не става с кабела. Излиза ми съобщение “The device stopped functioning”. С прехвърлянето на снимките нямам проблем, предполагам проблемът при клипчето е, че е много голямо. 

Ако и компютърът е мак, по блутуут може да го прехвърлиш. Може да отнеме време, предвид размера на видео файла.

Публикувано:
преди 40 минути , Травеолани каза:

Опитай с друг кабел или в друг USB порт. Най-вероятно проблема е там. Това съобщение излиза когато няма достатъчно напрежение в USB порта или кабела е прекъснат. 
И трябва да го включиш директно в компютъра, а не през USB hub

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, cybersimo каза:

Опитай с друг кабел или в друг USB порт. Най-вероятно проблема е там. Това съобщение излиза когато няма достатъчно напрежение в USB порта или кабела е прекъснат. 
И трябва да го включиш директно в компютъра, а не през USB hub

Благодаря ти, ще опитам. Може всъщност от там да от това да е проблемът, защото до преди месец два нямах никакви проблеми с прехвърлянето на снимки и клипчета, а вчера ми отне страшно дълго и постоянно ми излизаше това съобщение. Да, директно в компютъра е включено USB - то.

@akair компютърът не е мак :(. 

Публикувано:

Абе кога ще е основната навалица в моловете покрай черния петък? Утре или след седмица? По идея американския е другата седмица, ама гледам че emag са се засилили за утре и сега се чудя дали може да отидем на нормално кино вечер без да се притеснявам, че ще е блъсканица, няма да си намерим място за паркиране и т.н...

Публикувано:
преди 48 минути , Травеолани каза:

Благодаря ти, ще опитам. Може всъщност от там да от това да е проблемът, защото до преди месец два нямах никакви проблеми с прехвърлянето на снимки и клипчета, а вчера ми отне страшно дълго и постоянно ми излизаше това съобщение. Да, директно в компютъра е включено USB - то.

@akair компютърът не е мак :(. 

Ако все още имате проблем, можете да пробвате с приложението AirDroid (първоначално за Android, но го има и за iOS). Единственото условие е телефонът и компютърът да са свързани към една и съща мрежа.

Сваляте приложението, отваряте го (ще пита за регистрация, но тази стъпка може да се пропусне) и отивате на My devices. Ще ви даде няколко опции. Избирате AirDroid Web.

По този начин ще можете от браузъра на компютъра да влезете в телефона си и да си свалите, каквото искате през локалната мрежа. На екрана на телефона ще видите адреса, на който трябва да влезете от браузъра на компютъра, например 192.168.0.100:8888 или нещо подобно (зависи от мрежата ви).

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, yordanov каза:

Ако все още имате проблем, можете да пробвате с приложението AirDroid (първоначално за Android, но го има и за iOS). Единственото условие е телефонът и компютърът да са свързани към една и съща мрежа.

Сваляте приложението, отваряте го (ще пита за регистрация, но тази стъпка може да се пропусне) и отивате на My devices. Ще ви даде няколко опции. Избирате AirDroid Web.

По този начин ще можете от браузъра на компютъра да влезете в телефона си и да си свалите, каквото искате през локалната мрежа. На екрана на телефона ще видите адреса, на който трябва да влезете от браузъра на компютъра, например 192.168.0.100:8888 или нещо подобно (зависи от мрежата ви).

Благодаря! Как се казва приложението за iOS - със същото име ли е?

Публикувано:
преди 2 минути , Травеолани каза:

Благодаря! Как се казва прилижението за iOS - със същото име ли е?

Да, AirDroid - File Transfer&Share. Има го в App Store-а.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, bad kid каза:

Моловете обикновено си обявяват на сайтовете кога и какви намаления ще има, така че провери

Първото нещо, което направих. Не изглежда изрично да се цитира утре, изглеждат ми по-скоро подгравящи. Може би ще го рискуваме 🙂

Публикувано:

Някой да е наблюдавал намаления на iPhone за черен петък/Коледа? И дали има шанс по летищата да има нещо изгодно на този тъй "прекрасен празник" Черен петък?

Публикувано:
преди 58 минути , savagejo каза:

Някой да е наблюдавал намаления на iPhone за черен петък/Коледа? И дали има шанс по летищата да има нещо изгодно на този тъй "прекрасен празник" Черен петък?

На новия модел - не разчитай, освен ако не е нещо с цел вдигане на шум и то на супер ограничени бройки. За старите модели по има шанс. Но азбучното правило е, че ако нещо се продава добре (или хайде, не добре, а по-скоро според очакванията), няма смисъл да го пускаш с отстъпка. 

• Харесвам 3
Публикувано:

В САЩ има отстъпки за продуктите на Apple за Black Friday, включително и за новите модели. Обикновено е между 50 и 250 долара - зависи от продукта и модела.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 47 минути , Георги каза:

На новия модел - не разчитай, освен ако не е нещо с цел вдигане на шум и то на супер ограничени бройки. За старите модели по има шанс. Но азбучното правило е, че ако нещо се продава добре (или хайде, не добре, а по-скоро според очакванията), няма смисъл да го пускаш с отстъпка. 

ами не е на най-новия модел, него и без пари да го дават....

търся си някоя намаленийце на xs модела, но него пък го няма на сайта на Apple 🤔 

преди 41 минути , akair каза:

В САЩ има отстъпки за продуктите на Apple за Black Friday, включително и за новите модели. Обикновено е между 50 и 250 долара - зависи от продукта и модела.

Тези намаления къде са точно? Имам приятели които мога да ми го вземат евентуално.

Публикувано:
15 minutes ago, savagejo said:

Тези намаления къде са точно? Имам приятели които мога да ми го вземат евентуално.

BestBuy

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Искам да купя и изпратя на студентката един мултикукър. Помощ за марка модел? Да е бюджетен, тя е самичка, няма време да готви и май я кара на яйца и каквото има. По възможност с отложен старт и сам да си се изключва. Един вид да го пуска да готви сутрин като отива на училище и да яде като се прибере вечерта.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.