Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 10 минути , EliDion каза:

Искам да купя и изпратя

Защо оттук? Можеш да го купиш във френски онлайн магазин и да ѝ го доставят за 2-3 дни.

Ето ти варианти. Може би търсиш нещо с повечко програми, за да има студентката по-голям избор. Няма да споменавам това, което е свързано и с интернет 🙂

Публикувано:
3 minutes ago, Goal & Boss said:

Защо оттук? Можеш да го купиш във френски онлайн магазин и да ѝ го доставят за 2-3 дни.

Ето ти варианти. Може би търсиш нещо с повечко програми, за да има студентката по-голям избор. Няма да споменавам това, което е свързано и с интернет 🙂

Лелееее. Колко сме пазарували от тоя ЛаРедут... Че и с кодове за намаление излизаха нещата без пари. Ама буквално.
@EliDion, ако ще пазаруваш (или дъщеря ти) от там, да намеря темата с кодовете- наистина излизат много изгодно така нещата.

• Харесвам 2
Публикувано:

да навремето излизаха. Имаше намаления по 1 евро през януари и юни. Отдавна не съм пазарувала от там, защото много бяха вдигнали доставките. 

Прегледах, но скъпички ми се видяха. Тя каза, че има там по магазините,но най-евтините били над 100евро.

http://ibuy.bg/tefal_rk8121_multicooker_45_в_1_уред_за_готвене-9513.html

image.png.bb4cfdfa46a253daa6f26167f218c4e2.png

ей това гледах на Кауфланд в момента.

• Харесвам 2
Публикувано:

Най-новата версия на браузъра Firefox 71.0 за Windows7 много се бъгваше,страницата не се скролира плавно,а застива за дълго.Сложих си стара версия 69.0.Някой има ли подобен проблем.

Публикувано:
преди 35 минути , dimitrov6 каза:

Най-новата версия на браузъра Firefox 71.0 за Windows7 много се бъгваше,страницата не се скролира плавно,а застива за дълго.Сложих си стара версия 69.0.Някой има ли подобен проблем.

Да, аз. Дълго време зарежда, докато не се е заредила страницата напълно, прави разни странни работи - като отваря линкове в същия прозорец, не ми покзва реакциите на мненията, т.е. не мога да ги избирам, или "скача" най-горе на страницата. Но това го прави и с разни други сайтове, надявам се, че ще го оправят 🙂

• Благодаря 1
Публикувано:

Някъде из темите за Азия разбрах за филм на National Geographic от поредицата "Мегаструктури" за Астана(т.е. вече Нур-султан). Намерих го в youtube, но с руско аудио и без субтитри. Не го намирам и в zamunda. Идея за някъде другаде от където бих могъл да го гледам?

Публикувано:
На 15.12.2019 г. в 1:05, Граф Вронски каза:

Някъде из темите за Азия разбрах за филм на National Geographic от поредицата "Мегаструктури" за Астана(т.е. вече Нур-султан). Намерих го в youtube, но с руско аудио и без субтитри. Не го намирам и в zamunda. Идея за някъде другаде от където бих могъл да го гледам?

Up на моя скромен въпрос. 🙂

• Замислям се 1
Публикувано:

Задължителното учене на руски беше до едно определно време и това време е било преди графът да е ученик. 

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 33 минути , muchachote каза:

Е в даскалото не си ли учил руски?😯

преди 12 минути , desislavna каза:

Задължителното учене на руски беше до едно определно време и това време е било преди графът да е ученик. 

Дори и ученик не съм бил по това време Корекция, да точно така 😄 Аз ако знаех руски, сигурно нямаше да питам 😄 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Граф Вронски каза:

Up на моя скромен въпрос. 🙂

Това е на английски, дългичко е, не съм го изгледала, дано ти свърши работа.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 7 минути , AlexandraKo каза:

Това е на английски, дългичко е, не съм го изгледала, дано ти свърши работа.

Йеееее, благодаря много! Ще го прегледам по-късно вечерта!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Граф Вронски каза:

Йеееее, благодаря много! Ще го прегледам по-късно вечерта!

Аааа, моля, моля, с удоволствие:))))

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Искам да попитам за съвет за електрическа четка за зъби. Пазарът изобилства от различни модели и марки, от които ме заболя главата от търсене и четене на информация. Да споделя, че преди време имах възможността да ползвам за 30 дни модел Philips Sonicare DiamondClean по време на една кампания и останах изключително доволен и удовлетворен. За съжаление цената на четката е много над бюджета, който съм определил. Ще бъда благодарен, ако ми препоръчате модел на цена до около 150-160 лева, от който сте останали доволни.   

@AlexandraKo, предполагам си много наясно с четките. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Guinness каза:

Ще бъда благодарен, ако ми препоръчате модел на цена до около 150-160 лева, от който сте останали доволни.    🙂

Аз не съм професионален разбирач, но имам сходен модел на Oral B и си чисти съвсем прилично... 

https://www.amazon.co.uk/Oral-B-CrossAction-Electric-Toothbrush-Rechargeable/dp/B00PIRQEBO/ref=sr_1_1?qid=1577434972&refinements=p_89%3AOral-B&s=drugstore&sr=1-1

Публикувано: (редактирано)
16 minutes ago, Guinness said:

Искам да попитам за съвет за електрическа четка за зъби. Пазарът изобилства от различни модели и марки, от които ме заболя главата от търсене и четене на информация. Да споделя, че преди време имах възможността да ползвам за 30 дни модел Philips Sonicare DiamondClean по време на една кампания и останах изключително доволен и удовлетворен. За съжаление цената на четката е много над бюджета, който съм определил. Ще бъда благодарен, ако ми препоръчате модел на цена до около 150-160 лева, от който сте останали доволни.   

@AlexandraKo, предполагам си много наясно с четките. 🙂

От 3 години аз и детето ползваме Philips Sonicare - HealthyWhite и детската. Съпругът е на Oral B. Всички сме доволни. Консумативите, т.е. главите на Филипс, обаче са доста по-скъпи от тези на Oral B. Имай го предвид, когато ги подменяте. По-добре е цялото семейство да са на една марка.

Купувам от англ. Амазон главите за четките. Ако на Филипс най-добрата цена за 4 глави е около 20 паунда, на Орал Би е около 10 паунда.

Редактирано от ДиянаВ
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 27 минути , Ивайла каза:

в Billa  имат намаление Sonycare, две четки с едно зарядно - 119 лева, срещу точки от пазаруване за 25 лева.

Да, цената изглежда отлична. Само трябва да намеря точки. 😄

Публикувано:
4 minutes ago, Ивайла said:

Просто правите едно пазаруване в Била, 25 лева лесно се харчат, особено по празниците.

Това е за 1 точка. За четката трябват 5 точки.

• Харесвам 1
Публикувано:
3 minutes ago, Ивайла said:

Със сигурност 5 лева са 1 точка, за комплекта трябват 5 точки, купих три комплекта, затова съм сигурна.

Тц. 10 лв са 1 точка.

@Guinness, имам талон с 10 точки. Как да ти го предам/пратя? 

IMG_20191227_110657.jpg

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.