Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не спорете 🙂

В периода 17.10.19 – 08.01.20 можеш да се възползваш от по-ниски цени на любимите си Philips продукти.

Пазарувай в твоя BILLA магазин и за всеки 10лв. от покупката, ще получиш 1 промо точка. Събери 5 промо точки и вземи с до -40% отстъпка любимите продукти с марка Philips.

Комплект 2 бр. електрически звукови четки за зъби Philips HX6762/35

Съвършените четки за по-бели зъби

• До 2 тона по-бели зъби само за 1 седмица*
  • Премахват до 7 пъти повече плака от труднодостъпните места*
  • По-здрави венци само за 2 седмици*
  • Персонализирано почистване:
    Режим Clean: стандартен 2-минутен режим
    Режим Clean and White: доказано отстранява петна

*В сравнение с ръчна четка за зъби

Цена + 5 ТОЧКИ 129,90 лв.
219,00 лв. цена без точки

• Харесвам 2
Публикувано:

Потвърждавам, че офертата от Била е най-доброто в момента. Ние купихме преди повече от година, но след проучване се спряхме точно на същия модел на Филипс. Намалението е реално, в известна степен, от немския амазон ги взехме за 75 евро. Четките според мен са точно в златната среда на ниво на оборудване (с по-мощния двигател) и преди да се натовари четката и цената и с разни екстри като bluetooth и подобни, които в повечето случаи са излишни. Нищо не ти пречи да си ползваш и Diamond Clean главите, съвместими са, макар че и оскъпяването им май не си заслужава. 

Иначе основната полза за мен, колкото и смешно да звучи е в таймера, миенето по този начин продължава точно 2 минути и не правиш шорткъти от мързел 🙂 Бях чел, че резултатите не са по-добри от упорито и качествено търкане с механична четка, но хората имаме склонност да претупваме. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 3 часа, Guinness каза:

Искам да попитам за съвет за електрическа четка за зъби

@AlexandraKo, предполагам си много наясно с четките. 🙂

Ако ме питаш мен, по-добре си събери парички и си купи ултразвукова четка.

Няма търкане, няма опасност от изтриване на емайла, ултразвукът има и лечебно и стерилизиращо действие - към молекулата на водата се добавя атом кислород, получава се съединение, подобно на водороден прекис / кислородна вода/, което, освен стерилизиращо, има и избелващо действие.

Най-доброто за момента е Emmi-dent 6 ultrasonic 

Emmi-dent-6-Professional.jpg.d8e3839aad118f7b5f612e9ec176c76c.jpg

Следващото е Donfeel HSD-008

1611713859_DonfeelHSD-008.jpg.26be9b852729c5544d4d6762c4b69602.jpg

Донфийл е по-евтина.

Но качеството на първата е много по-добро, съответно и цената е по-висока.

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Публикувано:

@AlexandraKo, благодаря!

Иначе няма как човек да не се обърка. Има още някакви на промоция в Софармаси - https://sopharmacy.bg/product/49436/komplekt-philips-sonicare-duo-elektricheski-zvukovi-chetki-za-zabi-x2-broya.html

Не ги знам дали са по-хубави от тези в Билла - https://www.billa.bg/promocii/loyalna-programa-s-philips, но цената е една и съща.

Публикувано:
На 27.12.2019 г. в 15:33, Guinness каза:

@AlexandraKo, благодаря!

Иначе няма как човек да не се обърка. Има още някакви на промоция в Софармаси - https://sopharmacy.bg/product/49436/komplekt-philips-sonicare-duo-elektricheski-zvukovi-chetki-za-zabi-x2-broya.html

Не ги знам дали са по-хубави от тези в Билла - https://www.billa.bg/promocii/loyalna-programa-s-philips, но цената е една и съща.

Тези в Софармасито са старо поколение, доста старо. Съдя по надписа 2 series на кутията. Тези в била мисля, че се водят 4 series. Двойката е с NiMH батерия, т.е. като едновремешните мобилни телефони - трябва да зареждаш и харчиш до дъно винаги, масивен memory ефект и т.н. Мисля, че са и с двойно по-слабия мотор. Просто отнякъде са им попаднали явно застояли количества. 

Публикувано:
преди 1 час, Георги каза:

Тези в Софармасито са старо поколение, доста старо. Съдя по надписа 2 series на кутията. Тези в била мисля, че се водят 4 series. Двойката е с NiMH батерия, т.е. като едновремешните мобилни телефони - трябва да зареждаш и харчиш до дъно винаги, масивен memory ефект и т.н. Мисля, че са и с двойно по-слабия мотор. Просто отнякъде са им попаднали явно застояли количества. 

Благодаря за информацията. Аз така или иначе се отказах от тези в Софармаси, заради по-стария модел. Сега чакам да видя дали в Билла ще заредят, тъй като никъде в Пловдив нямаше в наличност. 

Публикувано:

Реших да си купя нов мобилен телефон, като се чудя между тези двата: Samsung Galaxy S10+ или Huawei P30 Pro 256 GB. 

Доколкото успях да разбера втория превъзхожда леко Самсунга с оглед на правенето на снимки. На мен освен за телефон, ще ми трябва точно за това, GPS и разни обикновени приложения. 

Като чели бих взела Huawei, но ме притеснява, дали санкциите, които САЩ обявиха към компанията производител няма да му ограничат функциите и за в бъдеще да имам проблем с ползването му. Вие какво мислите? 

И понеже цените хич не са им ниски, има ли някой друг модел, който да е в този ценови клас и с подобни характеристики? Ако ще хвърля толкова пари поне да избера възможно най-доброто с оглед на това, за което ще ползвам смартфона. 

Публикувано:

One plus. На мен ми го препоръча техноблогър, като iphone  човек се чудех дали изобщо може да ми хареса друг телефон. Супер съм доволна, прави много хубави снимки, нямам никакви оплаквания повече от половин година.

https://www.oneplus.com/bg/7pro#/

безплатна доставка с международна гаранция. Аз си взех предния модел заради цвета(знам какво ще кажеш, но това е положението, предпочетох цвят ферари)

p.s. Сега видях цената, моят е 6,  по - евтин,   взех го  от бг сайт 30 минути преди официално да пуснат в продажба седмицата.

• Харесвам 3
Публикувано:

https://www.dxomark.com/category/smartphone-reviews/ тук има професионална оценка на камерите.

Аз бих изгледал и клипчета, има такива със сравнения я изобилие...на мен лично камерата на Самсунг не ми харесва.

OnePlus е доста добър тази година, определено.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз също съм с OnePlus 6T от половин година и като цяло съм доволна. Снимките са супер, батерията за момента също е добре, но все пак е сравнително нова (от друга страна на Galaxy S5-цата преди години почна да ми прави проблеми някъде на шестия месец). До момента съм срещала някои бъгове, които за леко неприятни - GPS-ът понякога хваща трудно, ambient display-ът спря да работи след ъпдейт до андроид 10, но пък след няколко дни цъках някакви неща по настройките и изведнъж се оправи, една от настройките на телефона не излизаше доста време в менюто.

Основен недостатък за мен е, че телефонът е тежък. Хуавей също са тежки. Преди това бях сменила три самсунга - те са доста по-леки. Може да видиш спецификациите на конкретните модели по това отношение.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз съм съм Samsung S9+ и съм много доволна, снимките са супер по мое мнение, а S10+ има още една допълнителна камера на гърба (стават 3) и нещата стават още по-добре. На пътувания ми държи по един ден батерията с много снимки, GPS, etc. От тoзи ценови диапазон, не мисля че която и да е марка ще се изложи със снимките. Параметрите са сходни, не мисля че обикновен потребител ще усети някаква осезаема разлика.

• Харесвам 3
Публикувано:

Слушалки - Overhead Noise Cancelling - които ще се ползват основно в самолет: с Bluetooth  или кабел?

Модели съм си харесала, избрали са ми ги. Не мога да реша за кабела - кое е по-добре с оглед спецификата на ползване.

Благодаря 🙂 

Публикувано:
преди 2 часа, Rainy каза:

Слушалки - Overhead Noise Cancelling - които ще се ползват основно в самолет: с Bluetooth  или кабел?

Модели съм си харесала, избрали са ми ги. Не мога да реша за кабела - кое е по-добре с оглед спецификата на ползване.

Благодаря 🙂 

Моите слушалки имат опция да работят или с кабел или на Блутут. Предпочитам да ги ползвам с кабел, когато седя на едно място/примерно в самолет/. Бонусът е че така се използва много по-малко батерия и от телефона и от слушалките.

Публикувано:

Вижте и чисто новият бестселър на чутовно известният Ескобар , превъзхождащ всички Самсуняци и Айфоняци  ...

Escobar fold 1

https://www.pcmag.com/news/372322/pablo-escobars-brother-launches-a-folding-smartphone

https://www.escobarinc.com/product/fold1/

https://www.cnet.com/google-amp/news/the-unbelievable-350-escobar-foldable-phone-wont-be-showing-up-at-ces-2020/

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
преди 22 минути , stanislavpp каза:

Вижте и чисто новият бестселър на чутовно известният Ескобар , превъзхождащ всички Самсуняци и Айфоняци  ...

Escobar fold 1

https://www.pcmag.com/news/372322/pablo-escobars-brother-launches-a-folding-smartphone

https://www.escobarinc.com/product/fold1/

https://www.cnet.com/google-amp/news/the-unbelievable-350-escobar-foldable-phone-wont-be-showing-up-at-ces-2020/

По принцип бях скептично настроен, но акцентът на презентатора от второто видео ме нави и поръчах два :beach:

• Смея се 6
Публикувано:
преди 2 минути , stanislavpp каза:

Не лъжи, а си признай , че руските манекенки са те мотивирали да покажеш премиум лайфстайл 😉

Ей, как ме хвана! Докато гледах видеото, бях сигурен, че са шлюхи, а после като отворих сайта да поръчам един - бинго! :cool: И поръчах два.

• Смея се 3
Публикувано:

МаркетингОт му е чудесен, няма как да не пожъне успех. Само това златисто не ми се връзва някакси - дали ще го предлагат и в друг цвят. Примерно в бело ... 🙂

• Смея се 1
Публикувано:
На 4.01.2020 г. в 9:07, mililia каза:

Реших да си купя нов мобилен телефон, като се чудя между тези двата: Samsung Galaxy S10+ или Huawei P30 Pro 256 GB. 

Доколкото успях да разбера втория превъзхожда леко Самсунга с оглед на правенето на снимки. На мен освен за телефон, ще ми трябва точно за това, GPS и разни обикновени приложения. 

Като чели бих взела Huawei, но ме притеснява, дали санкциите, които САЩ обявиха към компанията производител няма да му ограничат функциите и за в бъдеще да имам проблем с ползването му. Вие какво мислите? 

И понеже цените хич не са им ниски, има ли някой друг модел, който да е в този ценови клас и с подобни характеристики? Ако ще хвърля толкова пари поне да избера възможно най-доброто с оглед на това, за което ще ползвам смартфона. 

Без да се замисляш  Huawei P30 Pro 256 GB. Прави невероятни снимки и има много добър софтуер . Имат един среден клас , който също е много добър Huawei P30 Lite 128 GB . Много съм доволна от него .

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Василена каза:

много добър софтуер

Не е много ясно до кога ще го има изобщо този софтуер. Аз не бих рискувал с хУювЕЙ. 
Бих заложил на Нокиа или Google Pixel, ако е наложително да е андроид

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Sony Noise Cancelling Headphones WH1000XM3

преди 9 часа, Rainy каза:

Благодаря 🙂 

Дъщеря ми е с тях и след 20 часа самолети, летища , като бяха включени и докато спеше, батерията стигна до 47%.

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, funny said:

Sony Noise Cancelling Headphones WH1000XM3

Дъщеря ми е с тях и след 20 часа самолети, летища , като бяха включени и докато спеше, батерията стигна до 47%.

И ние сме с такива от една година. Само положителни неща мога да кажа за тях. Предните ни бяха Босе, също много доволни бяхме, но нямаха блу туут. Тези имат и кабел, и блу туут. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.