Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, antea каза:

или трите опита са някакви последователни, и примерно след  24 часа мога да пробвам пак три пъти?

Броячът се рестартира само при правилно въведен ПИН, с други думи ти остава един последен опит.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, antea каза:

някой знае ли как седят нещата с блокирането на банкови карти след грешен ПИН? имам една карта, на която очевидно съм забравила ПИН-а и два пъти въведох грешен /на банкомат/, сега само един опит ли ми остава да пробвам друг, след което ако е грешен, картата ще я прибере ли банкоматът? или трите опита са някакви последователни, и примерно след  24 часа мога да пробвам пак три пъти?

На мен преди време, в Турция, след три поредни погрешни, банкоматът ми глътна картата.

Само един ти остава, ако е успешен, неуспешните  се нулират.

• Харесвам 1
Публикувано:

Сигурно за много от вас въпросът ми е тъп, но все пак: предполагаемо са затворени офисите на А1. Как да си платя сметката? on-line? Номер на сметка ли трябва да имам, с кредитна карта ли,... на сайта им пише, да отворя бутона горе в дясно, но аз не си знам номера на фактурата, че не получавам хартиено копие, а съм си забравила паролата на моят А1 (не го ползвам много често, пък и не виждам за какво).

Та... моля за помощ, идея, как да се справя със задачата.

А, и важно уточнение - не ползвам мобилен интернет към А1.

Публикувано:

Може да си платиш сметката на банкомат. Трябва ти номера на телефона и последните четири цифри от ЕГН на титуляра.

През сайта май искаха да имаш акаунт в e-pay.

Публикувано:
преди 3 минути , Lyubina каза:

Сигурно за много от вас въпросът ми е тъп, но все пак: предполагаемо са затворени офисите на А1. Как да си платя сметката? on-line? Номер на сметка ли трябва да имам, с кредитна карта ли,... на сайта им пише, да отворя бутона горе в дясно, но аз не си знам номера на фактурата, че не получавам хартиено копие, а съм си забравила паролата на моят А1 (не го ползвам много често, пък и не виждам за какво).

Пробвай с нова регистрация в сайта на А1 и в нея си вкарай номера на телефона. След това е лесно да се плати с карта.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 минути , Lyubina каза:

Изи пей? Казваш си номера и ПИН от фактурата. Те твърдят, че са последните четири цифри от ЕГН-то, но при мен си е пин, който е посочен във фактурата. Пробвай и с двете. Ако все още работят, де.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , Lyubina каза:

Ако се обадиш на *88 и им обясниш ситуацията дали няма да ти дадат кода от фактурата? След това с телефонния номер и кода от фактурата можеш да си плащаш сметката през MyDIners без такса.

• Харесвам 1
Публикувано:

Пробвай с телефонния номер и последните 4 цифри от ЕГН-то на титуляра- това за регистриране на сметката в сайта на Дайнърс и плащане оттам

Публикувано:

Благодаря, ще опитам утре от по-сигурен компютър, че моят у дома не съм убедена в антивирусната му програма. Ще дам feedback :)

Публикувано:
Преди 1 час, mbuch каза:

Дали някой може да ме посъветва къде  да намеря  налични предпазни маски  ?

Уший си, става точно за 15 минути! Аз вече си уших 3 броя 🙂

• Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Имам някакъв далечен спомен,не помня в кой клас и как се казваше часа,дали труд и творчество не беше,та тогава  се опитаха да ни научат ,ама...шевните машини си останаха там 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Branko каза:

Имам някакъв далечен спомен,не помня в кой клас и как се казваше часа,дали труд и творчество не беше,та тогава  се опитаха да ни научат ,ама...шевните машини си останаха там 🙂

Виждаш ли, ако беше внимавал, сега, можеше да завъдиш бизнес, в тази ниша:))))))))

• Смея се 1
Публикувано:

С едно приятелче имаме обичай през седмица-две да мятаме бирки и зарчетата, обаче сега в новата обстановка не е много удачно това да става по традиционния начин, понеже той е доктор и то със специалност, която предполага срещи с рискови пациенти. 
Та питането ми е да подскажете сайт (още по-добре ако сте го ползвали),  през който може да си играем онлайн табличка, ама да има и тапа и гюлбара. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 38 минути , iaia_mama каза:

Уший си, става точно за 15 минути! Аз вече си уших 3 броя 🙂

Благодаря! Мисля че ако започна сега и шия коректно,ще имам своите 3 броя, готови някъде за ....COVID-21 😃

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Фичо каза:

С едно приятелче имаме обичай през седмица-две да мятаме бирки и зарчетата, обаче сега в новата обстановка не е много удачно това да става по традиционния начин, понеже той е доктор и то със специалност, която предполага срещи с рискови пациенти. 
Та питането ми е да подскажете сайт (още по-добре ако сте го ползвали),  през който може да си играем онлайн табличка, ама да има и тапа и гюлбара. 

@Фичо, разгледай първия линк , Нарди, че като го отворя, от Сафарито не мога да го копирам.

А на английски  табла е Backgammon, има из нета, трябва да се свали програмка за игра.

https://www.google.com/search?client=safari&channel=ipad_bm&sxsrf=ALeKk01zW8FIXjxKmSqCA7JvubM8mlNQ9A%3A1584462066140&ei=8vhwXrqOCK2SrgSVrItw&q=играть+вдвоем+в+дюлбару&oq=играть+вдвоем+в+дюлбару&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.3..33i160l3.9914.20132..26375...0.0..0.200.1973.0j12j1......0....1.........35i39j0i22i30j33i22i29i30j0i19j0i22i30i19.kQ9fXSGYgCg

https://www.google.com/search?client=safari&channel=ipad_bm&sxsrf=ALeKk02BmBzIYt34Y8dehwokpvIJELcT2w%3A1584464379103&source=hp&ei=-wFxXqvrA42GwPAPnMuCqA4&q=backgammon&oq=bac&gs_l=mobile-gws-wiz-hp.1.2.0i131j0j0i131j0l2j0i131j0l2.4477.5472..9311...1.0..0.125.365.0j3......0....1.......8..35i362i39i19j35i362i39j35i39j35i39i19.Hl4ojmROyhU

Публикувано:

Питането за паркинга на Т2 и прибиращите се от Маями са в темата за Коронавируса. 

Публикувано:

Предполагам не е някаква тайна, но някой наясно ли е какъв е случаят с това птиче?

Редовна линия ли има до Скопие или 🙂

п.с. възрастта му е достойна за адмирации 🙂

B7517268-09EC-413E-9B11-C1205029EF2A.png

Публикувано:

Не съм наясно,какво се печели,ако имаш собствен сайт или блог и в него има реклами,примерно от Google.Ако някой цъкне върху рекламата ,собственика на сайта получава ли нещо и колко.

Друго,което се питам е,че винаги нося в раницата си вафли и вода в 100 мл бутилчици,и като минат през рентгена на летището ,след това не са ли облъчени с радиация.

Публикувано:
преди 52 минути , dimitrov6 каза:

Не съм наясно,какво се печели,ако имаш собствен сайт или блог и в него има реклами,примерно от Google.Ако някой цъкне върху рекламата ,собственика на сайта получава ли нещо и колко.

Конкретно никой не може да ти каже, защото има ужасно много променливи, но общото е следното:

- ако е на български, забрави

- ако е на английски, имаш някакъв шанс но само ако блогът е четен и харесван, повече от 10 000 импресии на ден като долна граница. 

Но ако тръгнеш от самото начало с идеята, че трябва да имаш приходи от там, ти гарантирам че ще прегориш още преди да си стигнал нива от повече от няколко цента на ден. Нещата могат да се получат само ако тръгнеш със страст, опит и много желание, което да не се спихва от това, че си прекарал няколко дни в писане на статия и накрая я прочета трима човека. И това в продължение на години. След това, ако си бил постоянен и станеш авторитет в областта, тогава може и да идват някакви приходи, но няма да можеш да се издържаш от тях със сигурност. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Трябва да пусна едно писмо до Китай което трябва да пристигне на 100%, че иначе ще ме заболи доста, ако се загуби по пътя. Предполагам, че DHL ще свършат работа, но и цената ще им е весела. Друг вариант да ми препоръчате с тракинг номер и евентуално застраховка ? Бг пощи надеждни ли са ?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.